felicia TD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

RASTIKOS píše:niee seriova vyderzala 2 tyzdne a bolo po nej aspon u mna teraz je tam preoblozena lamela a seriovy pritlacak
tak jsem zatím přidal na čerpadle potenciometrem a vyprašuje to, najel jsem 2OO km spotřeba se nezvelda jezdím kolem kila pikap žere stále kolem pěti.
chci to změřit kolik je v a pak to zas seřidím na O.2V a zkusím jak si psal jetli to pojede s turbem ještě hůře,

rastikos jen mi neleze na rozm jak sešteluju přestřik s turbo čerpadlem budu tam mít naklápěcí čerpadlo u kolo na tři šrouby ;)
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

já tam mám bosche D a musím hýbat s celým čerpadlem a to jde v lukasáckym držáku dost blbě tak jsem trochu upravil na něm ty žebra... lešek
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
PavelSK
Přispěvovatel

Příspěvek od PavelSK »

milos co vsetko si vlastne pouzil z 1.9TD motoru? Vedel si odtial pouzit aj zvody, roury pre nasavanie, olejovu vanu s odtokom oleja atd?
SKODA Felicia 1.9D 11/1997
slovacek.milos
Aktivista

PavelSK píše:milos co vsetko si vlastne pouzil z 1.9TD motoru? Vedel si odtial pouzit aj zvody, roury pre nasavanie, olejovu vanu s odtokom oleja atd?

to je z golfa TD bez egru, tak přemontuješ sání a výfuk, první díl výfuku jsem musel předělat dvě varné kolena, hadici z turba do vany jsem si nechal udělat na míru v hydrulice i s kolenem, kolen jsem navařil do vany, pak jsem natáhl trubku z oil filtru do turba, napojil hadici z ventildeklu do sání, nemohl jsem zavřít kaputu tak jsem ji prořízl a zakryl deflektorem http://www.mkkosa.cz/mkkosa/vydech-kapo ... -x-250-mm/

na stk prndali ;) miloš
PavelSK
Přispěvovatel

Příspěvek od PavelSK »

slovacek.milos píše:
PavelSK píše:milos co vsetko si vlastne pouzil z 1.9TD motoru? Vedel si odtial pouzit aj zvody, roury pre nasavanie, olejovu vanu s odtokom oleja atd?

to je z golfa TD bez egru, tak přemontuješ sání a výfuk, první díl výfuku jsem musel předělat dvě varné kolena, hadici z turba do vany jsem si nechal udělat na míru v hydrulice i s kolenem, kolen jsem navařil do vany, pak jsem natáhl trubku z oil filtru do turba, napojil hadici z ventildeklu do sání, nemohl jsem zavřít kaputu tak jsem ji prořízl a zakryl deflektorem http://www.mkkosa.cz/mkkosa/vydech-kapo ... -x-250-mm/

na stk prndali ;) miloš
Pekna robota.. a na ten oilfiltr (resp. teda chladic oleja) ide bez problemov napojit ta hadica alebo ten si musel menit ?
SKODA Felicia 1.9D 11/1997
slovacek.milos
Aktivista

nejde, problém je ten šroub holendr, já si poradil po svém přehrabal jsem ten můj bordel a vyrobil potřebnou redukci ;)
RASTIKOS
Přispěvovatel

Příspěvek od RASTIKOS »

Nazdar
noo lamela je origo .. nasiel som na nete inzerat nejaky chlapik z Nitry mi to poslal na cechy ale cim to preoblozily neviem ale zaplatil som za to aj z postou 100e..
cerpadlo natacam cele v tych drazkach co su na cerpadle to stacci.. a remenicu na cerpadle som pouzil z 1.6 TD cize z jednou dierou....
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
slovacek.milos
Aktivista

RASTIKOS píše:Nazdar
noo lamela je origo .. nasiel som na nete inzerat nejaky chlapik z Nitry mi to poslal na cechy ale cim to preoblozily neviem ale zaplatil som za to aj z postou 100e..
cerpadlo natacam cele v tych drazkach co su na cerpadle to stacci.. a remenicu na cerpadle som pouzil z 1.6 TD cize z jednou dierou....
mě by jen zajímalo měnils i trubky? já jednou dával u fordu tranzit na místo boše lukasa, a ten měl o devadesát stupnů posunutý počátek vstřiku, tak jsem musel přehodit i trubky a pak OK miloš
RASTIKOS
Přispěvovatel

Příspěvek od RASTIKOS »

ano lamela pritlacak a lozisko je origo len tu lamelu mi preoblozily ale netusim cim... nieco hovoril ze nejake organicke oblozenie ale nie som si na 100% isty sak tomu je uz rok...
ahoj
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

trubky jsou jiný u bosche...
RASTIKOS
Přispěvovatel

Příspěvek od RASTIKOS »

KTORE?? vysikotlake?? nie su tie iste len je prehodeny 2z 3 valcom .... ale je to vyse roka nie som si na 100% isty ale na 99% je to tak...
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
slovacek.milos
Aktivista

RASTIKOS píše:KTORE?? vysikotlake?? nie su tie iste len je prehodeny 2z 3 valcom .... ale je to vyse roka nie som si na 100% isty ale na 99% je to tak...
je to tak já dám trubky druhé to bude určitě pohledově vidět,
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ja menil na felde minulej tejden bosche za lucase a trubky jsou 100% jiny,dal jsem cerpadlo i trubky z golfaIII a zadnej problem
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

teď jsem si ještě vzpoměl, někde jsem četl že ta 1,9TD AAZ má taky jinou vačku oproti 1,9D AEF. má smysl to zkoušet a měnit. díky
slovacek.milos
Aktivista

lesek píše:teď jsem si ještě vzpoměl, někde jsem četl že ta 1,9TD AAZ má taky jinou vačku oproti 1,9D AEF. má smysl to zkoušet a měnit. díky
asi to má smysl, pokud to jde ten tichý zvuk feldy neumí napodobit žádný motor, já to měnit nebudu

přidávám na zátzěžáku momentálně mi to valí spotřeba je pořád přes pět beru schválně u čerpačky, zř si troufám stále předjíždět,

pak to změřím co zátěžák hloásíím do řj,

jak jsem psal dělám to pro zajímavost ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“