Ale já jsem napsal, že když auto půjčím tak mi to dá chvíli práci než to rozchodím a né, když auto na chvíli půjčím hned se zasere..Smoke píše:pokud je dobře složeno nevidim důvod proč by se měli zasírat lopatky, a už vůbec ne za krátkou chvílu

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nikoliv, nedelal jsem si srandu. Domnival jsem se, ze myslis problemy s mazanim, nicmene Ty jsi to pojal jinak - vzal jsi to z pohledu "zasirani" (jak jsi nazval). Ja rikam, ze nevim o tom, ze by to nemela rada z tohoto pohledu. Paklize reknes, ze to nevyhovuje velkym turbum v pripade, ze je to dost "nakrmeny", asi bych tomu rozumel, nicmene jinak je to neco, cemu proste nerozumim. Chapal bych, pokud bys rekl, ze nema rado staly provoz v nizkych otackach, ale jinak bezne staci provoz v celem spektru otacek a neni problem.levák bob píše:Nevím jestli si děláš srandu nebo co,sám jsi mě ocitoval:" myšleno pod 2000" a promin, že jsem nenapsal (otáček za minutu).Vycházím z předpokladu, že turba nemaj rády zatíženi v nízkých ot.(u serie se hranice posouvá dolů) a pokud se postaví hybrid aby fungoval při daleko větším výkonu tak to asi milovat nebude..prostě ho pan klobouk zasere dřív než serii, jak už je výše napsáno S tím ostatním naprostý souhlas.. A pánové, já ten problém nemám pouze pokud auto půjčím
...ale vždyť lopatky se pohybují v plném rozsahu po každém startu,od plně otevřených do plně zavřených a při zhasnutí motoru od plně zavřených do plně otvřených...netřeba motor vytáčet a tím si jakoby zajistit nezatuhnutí lopatek...fabiátor píše:Nevyuzivas-li cely regulacni rozsah lopatek turba, casem v polohach, kam ty naklapeci lopatky pri svatecnim jezdeni nikdy nedojdou, zustanou nanosy karbonu a dalsiho svinstva.
souhlas s rufusem s vlastní zkušenosti můžu říct že nejvíc rozhoduje správná vůle lopatek a ne to jak tomu kdo dává..(na zatuhávání regulace jako)Pokud je motor a trysky v cajku tak je turbo bez karbonu i po xy km..rufus píše:...ale vždyť lopatky se pohybují v plném rozsahu po každém startu,od plně otevřených do plně zavřených a při zhasnutí motoru od plně zavřených do plně otvřených...netřeba motor vytáčet a tím si jakoby zajistit nezatuhnutí lopatek...fabiátor píše:Nevyuzivas-li cely regulacni rozsah lopatek turba, casem v polohach, kam ty naklapeci lopatky pri svatecnim jezdeni nikdy nedojdou, zustanou nanosy karbonu a dalsiho svinstva.