Zafira 1.8 16V, žere jak tank

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MarekTD
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od MarekTD »

prave prijela zafira z diagnostiky, respektive zafiru se pripojit na diagnostiku nepodarilo, jelikoz mechanik mel nejakou jinou nez si myslel, ze bude potreba...kazdopadne auto prohlidl a shledal, ze to vypada na ukapavajici vstrikovani. proto motor tolik zere a pry i pri stani bez nastartovani cerpadlo stale tlaci benzin do vstriku a ty stale ukapavaji a proto je v oleji benzin. oprava pry kolem 2-5 tisic materialove. bohuzel o benzinu toho moc nevim, proto nedokazu posoudit zda je to mozny nebo ne. co si o tom myslite ? zas by to na jednu stranu potvrzovalo rozsvicenou kontrolku vstrikovani pri minule diagnostice.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Samozřejmě , že po nastartování čerpadlo pořád tlačí, jinak by to nejelo..Já být Tebou, trysky bych vyndal a poslal opravit do Jetservisu..,ceny jsou rozumné, firma seriozní...Ale to, že tečou, možné samozřejmě je..
nepropadat panice...
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

vstřiky na X18XE1 či Z18XE koupíš do 500kč ve vojkově bral jsem je tam min týden
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
MarekTD
Sběrač informací

Příspěvek od MarekTD »

hansdob píše:vstřiky na X18XE1 či Z18XE koupíš do 500kč ve vojkově bral jsem je tam min týden
muzes mi pls dat nejakou specifictejsi adresu, kontakt ? zajel bych si tam taky, diky moc
MarekTD
Sběrač informací

Příspěvek od MarekTD »

jericho-3 píše:Samozřejmě , že po nastartování čerpadlo pořád tlačí, jinak by to nejelo..Já být Tebou, trysky bych vyndal a poslal opravit do Jetservisu..,ceny jsou rozumné, firma seriozní...Ale to, že tečou, možné samozřejmě je..
nemyslim po nastartovani, to je jasne, ze to musi tlacit :D myslel sem, kdyz auto nehybne stoji a motor nebezi.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

když motor stojí neběží neotáčí nikdo klíčkem či netočí startérem čerpadlo neběží toto mají až vozy moderní tak od roku 2008 a ještě jen některé typy.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Opel“