Pozna niekto maitela 230K golf co je v bazare v Prahe?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrý den, cena nesmrdí
pouze potřebuju peníze, tudíš auto rychle prodat, proto za takové peníze. Bazar to neprodává, je to pouze portál sbazar.cz. Bohužel sem na forum moc nechodím, tak spíše volejte.

Naposledy upravil(a) karlosak dne 11 pro 2015, 09:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Podle me bomba cena a pokud je vse podle toho, co pise karlosak, tak bych to bral hned (pokud bych neco takovyho shanel).
@peter626x: bejt Tebou, tak si pujcim nekde prachy, protoze toto je uz pripraveno k pouzivani (chapej vice, nezli solidni finalni verze) ... ja osobne bych neco takoveho pod 150tis. neprodaval. Navic, ta kola, pokud jsou to originaly, tak to je raketa samo o sobe ... shanel jsem je marne pod 20tis.
PS: pro pripadne spekulanty s domnenkama - karlosaka ani jeho auto neznam, jedna se muj subjektivni nazor a postoj
@peter626x: bejt Tebou, tak si pujcim nekde prachy, protoze toto je uz pripraveno k pouzivani (chapej vice, nezli solidni finalni verze) ... ja osobne bych neco takoveho pod 150tis. neprodaval. Navic, ta kola, pokud jsou to originaly, tak to je raketa samo o sobe ... shanel jsem je marne pod 20tis.
PS: pro pripadne spekulanty s domnenkama - karlosaka ani jeho auto neznam, jedna se muj subjektivni nazor a postoj
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Mě se líbí jak všichni řeší to SDI... Vasdím se na 90 procent že to SDI je tam z důvodu toho, že majitel chtěl trošku potřápit machýrky na cestách co si myslej že když maj ochcávku v tdíčku, tak že sou králové cest
Auto pokud je opravdu ve stavu v jakém prodávající uvádí, tak to je opravdu za pusu a 170kw... pfff to musí trhat asfalt
)

VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Obavam sa ze s prednym pohonom na tom roztrha tak maximalne gumy, ak je udaj 500Nm relevantny
Na FWD pohon je to celkom nezmysel....

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
taky mám na kufru SDI a je to prča.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Nevím jaký je u vás kurz, ale mě to vychází na 5200e když to vezmu podle kurzu pro všechny dostupnýpeter626x píše:doo frasa.teraz idem kupit octaviu tdi. mozno nebude tak dobra tak sa na nu vykaslem. no len ten super golf ma bude stat 6000e ked ho budem mat uz doma.a tolko naozaj nenaskrabem aj keby som sa....
Tel:776005385 Nový Bor
- subz3ro_tdi
- Aktivista
okolo 500-600 eur stoji prihlasenie, cize 5800... asi si to zaokruhlil 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
-
- Aktivista
Zvlast od Tve krabice dostat na prdel muze byt obzvlaste ostudneMirekX píše:taky mám na kufru SDI a je to prča....

Ja tam mam T-TDI

@subz3ro_tdi: Myslim si, ze hodne zalezi na tom, v jakych otackach to je. By bylo fajn, kdyby treba Dukes nahodil graf z mereni aby mu pomohl v prodeji.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by