Vykradená Fabia 2005

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak se kradly felicie a G2 že vzaly špunt od nádrže a za barákem si vypilovaly klíč a jely ale kdo někdy stavěl zámky ví že fábie má asi 4 stavítka v nádrži takže :P
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
kaj87
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od kaj87 »

Tak a nyní už to nechápu vůbec...nejprve je to vaše firemní auto a chceš zjistit jak auto zabezpečit a pak je ti u prdele jestli něco ukradou....
A ještě jedna věc, ty jsi asi vědma že víš jak to myslel on napsal jen surový klíč...a ne že ho ta fetka bude brousit...ano to šlo na 120 apod.fav.fel..
A na zavěr každé auto jde vykrást,ukrást bez násilí takže tak.
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

[quote="rokoso"]velmi jednoducha odpoved. So surovym klucom to robi kazdy fetak

S tohohle sem usoudil že si to plete se starýma zámkama.Já se ti za to veřejně omlouvám i rokosovi. ;) Nenapadá mě co jiného tím mohl myslet. Ta moje reakce o krádeži auta byla na tvůj příspěvek kde sis to popletl že sem nějaký šef kterému vznikla škoda. Jen pro tvé info:
Jsme oba i s kolegou zaměstnanci velké firmy. Jestli firmě vznikne takováto škoda já neovlivním a nepocítím. Jako každý člověk co něco vlastní nemám rád zloděje,proto mě štve že se lze takto jednoduše dostat do auta z tohoto důvodu se po tom pídim. Jestli na tom ještě něco nechápeš prosímtě o SZ toto sem založil z jiného důvodu.
Ještě mě prosímtě zděl jen pro zajímavost jak se BEZ NÁSILÍ dostaneš do bežného auta jako je třeba G4 se zaslepenýma zámkama nebo Tuarega kde vím že zloději dělají díru do zadních dveří. (LOL)
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

pánové ale i těm fetkám,o kterých tu píšete dávají vybavení profíci,kteří nejsou ochotni riskovat,že je někdo chytí při samotné akci...proti cihle do skla je speciální fólie,která nedovolí sklo rozbít,ale pak vezmou pajcr a tak dveře zmasakrujou,že to bude ještě větší škoda...nejúčinější je a to mám já kvalitní pojištění proti krádeži a vandalismu....
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

OťasTDi píše:pánové ale i těm fetkám,o kterých tu píšete dávají vybavení profíci,kteří nejsou ochotni riskovat,že je někdo chytí při samotné akci...proti cihle do skla je speciální fólie,která nedovolí sklo rozbít,ale pak vezmou pajcr a tak dveře zmasakrujou,že to bude ještě větší škoda...nejúčinější je a to mám já kvalitní pojištění proti krádeži a vandalismu....
závidím ti tvůj optimismus,mně pojišťovny připadají stejné jako ti zloději,co to auto vykradli....
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

no nesmí se za každou cenu hledat nejlevnější pojišťovna...takové ty lepší nemají s plněním zase takový problém...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
mikloš
Sběrač informací

Příspěvek od mikloš »

Fabia s original centralem jde otevrit tak jinak ale jsou k tomu potreba dva lidi kdyz otevres ze spodu kapotu odpojis minus pol baterie a druhy clovek podrzi microspinac na 5.dverich ten první zpet pripoji minus pol baterie a cvak 5 dvere jsou otevrene a jeste to jde dratem mezi zadni celem a naraznikem ale to musi myt otevirani 5.dveri z mista ridice kazdopadne uz mi ukradli 2 auta takze bych jim rezal ruce smejdum.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jde to strašně rychle poučení v autě nic nenechávat!!!!

http://www.heavy.cz/2011/07/vykradene-a ... vterinach/
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
dan.co
Sběrač informací

Příspěvek od dan.co »

Přesně tak..nic !! vše cenné a podstatné nenechávat v autě.......je to mžik..a pak spousta problémů...

Pha parkoval jsem Vinohrady...Polská...pravidelně vybrané auta..mě komplet vysklené okno u řidiče někdy v zimě sníh a sklo všude a ukradly mi z auta rezerv.kolo....jinak nic...( kufr ovládaný lankem od řidič...) (crazy)
adi
Aktivista

Příspěvek od adi »

OťasTDi píše:no nesmí se za každou cenu hledat nejlevnější pojišťovna...takové ty lepší nemají s plněním zase takový problém...
Dobře,ale když si spočítáš kolik těm dražším pojištovnám zaplatíš za několik kolik let,a pak ti támhle u nějakýho staršího např. felicie (jen příklad) rozbije okno,které pak na vrakáči seženeš za pár korun,a rádio v hodnotě za 1500kč,tak na tom musíš prodělat,...
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Aktivista

Příspěvek od avatar »

V aute se nic nenechava a divim se ze firma to nema osetrene ve smlouve.

Protoze za to ze tam nekdo necha notebook nemuze firma ale jeji zamestnanec a normalne se to dava k uhrade... Prot maji mit zamestanci pojisteni proti blbosti protoze notebook muze mit vcetne dat klidne milionovou hodnotu....

PRoblem je ze lidi jsou nepoucitelni....

Osobne bych ti to nechal zaplatit!
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

alebo upilit tycku co ide do zamku a moze tociiiiiit...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

adi píše:
OťasTDi píše:no nesmí se za každou cenu hledat nejlevnější pojišťovna...takové ty lepší nemají s plněním zase takový problém...
Dobře,ale když si spočítáš kolik těm dražším pojištovnám zaplatíš za několik kolik let,a pak ti támhle u nějakýho staršího např. felicie (jen příklad) rozbije okno,které pak na vrakáči seženeš za pár korun,a rádio v hodnotě za 1500kč,tak na tom musíš prodělat,...
To je iba Tvoj uhol pohladu. Nie vsetko sa neoplati poistit
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

mikloš píše:Fabia s original centralem jde otevrit tak jinak ale jsou k tomu potreba dva lidi kdyz otevres ze spodu kapotu odpojis minus pol baterie a druhy clovek podrzi microspinac na 5.dverich ten první zpet pripoji minus pol baterie a cvak 5 dvere jsou otevrene a jeste to jde dratem mezi zadni celem a naraznikem ale to musi myt otevirani 5.dveri z mista ridice kazdopadne uz mi ukradli 2 auta takze bych jim rezal ruce smejdum.
Dík,to je to co sem myslel počítám že podobně jednoduchých fíglů ale bude ještě víc. Takže kdo zná něco dalšího ???
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

mikloš píše:Fabia s original centralem jde otevrit tak jinak ale jsou k tomu potreba dva lidi kdyz otevres ze spodu kapotu odpojis minus pol baterie a druhy clovek podrzi microspinac na 5.dverich ten první zpet pripoji minus pol baterie a cvak 5 dvere jsou otevrene a jeste to jde dratem mezi zadni celem a naraznikem ale to musi myt otevirani 5.dveri z mista ridice kazdopadne uz mi ukradli 2 auta takze bych jim rezal ruce smejdum.
a jak otevřeš kapotu?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“