Kontrolka vadných žárovek Octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak dnes jsem to zase zkoušel,předělal jsem motorky na manuaál ovládání,ale stále se to rozsvítí.Kontrolka se rožne,když zapnu dálková světla...,jinak ne.Napíše to závadu nízké napětí obou motorků světel,ale ty normálně běží.Tak už nevím,jak to vymazat.
octavie tdi,81kw,ahf
octavie tdi 77kw pd-tdi fun 100kw
problem bude v kodovani, pravdepodobne mas nakodovany bixenon, preto to svieti pri prepnuti na dialkove/pokial mam info octa 2 nemala bixenony/.....skus pohladat v kodovani BSG, tiez ma to nedavno potrapilo pozri sa v kodovani kde mas nakodovany xenon tu mas obrazky pre info len ilustracne, pozri bity kde je xenon

tak jsem dnes zkoušel vše možne...,zapmout bixenony...-světelná houkačka svítí i s xenony-hnes se rožla kontrola žárovek-zase závada motorku..,vypnul jsem vše i studenou diagnozu,diagnozu všech žárovek i nízkého napětí a pořád to děla,když zapnu tlumené i dálkové,tak se to rožne..Potřeboval bych to vypnout přímo na palubce jak pásy,jestli to pujde...???
octavie tdi,81kw,ahf
Jsem ted na dovce,az se vratim hodim to sem. Nez jsem odjel,tak jsem se na to znovu dival,jestli nejsou v dalkovych 100w zarovky a nejsou. Chybu to haze stale,po zapnuti dalek.. Chyba nizky paprsek obou motorku.. Kdyz vypnu studenou diag. i diagnozu vsech zarovek i nizkeho papr.,tak se nic nezmeni,chyba naskoci po zapnuti dalek.svetelna houkacka nevadi,ale nesmeji svitit xeny. Motorky jsem musel prepinovat,mam to zapojene dle starych halogenu a vrci..nevim co uz
octavie tdi,81kw,ahf
-
- Přispěvovatel
SCOUT
Měl bych na někoho dotaz, jestli poradí jak nakodovat BCM. Mám auto škoda OII 2009 s xenony a je tam kodování 40180AB8D841F1CO4008008011009124057000AE626D85605C0440000000
Místo kulatých mlhovek jsem tam vložil origo kulaté LED denní světla. Chci, aby svítily jako denní světla. A aby nesvítila kontrolka žárovek. Díky za odpověd. Nějak v tom tápu a nedaří se...
Místo kulatých mlhovek jsem tam vložil origo kulaté LED denní světla. Chci, aby svítily jako denní světla. A aby nesvítila kontrolka žárovek. Díky za odpověd. Nějak v tom tápu a nedaří se...
To je situace!