Je tu nejaky statik?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Jasny, ale ja si pri sve vaze a planovanych aktivitach na tom nemohu dovolit toto reseni. Neboj, to, co jsi zminil jsem zvazoval, pricemz jsem se v te SDK stene chtel oprit v rohu o furta.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

nepřemýšlej prdelí foreste !!!! prostě tam dej takovou co udrží koňa
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@bombastiq : na kona rikas ... hmm, a to je ktera? Kdyz mi to reknes, tak mam sanci vyvodit, kterou tam dat pro cloveka (rofl)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

titan0306 píše:To jsem četl,ale nějak nepochopil.
Za
1. průměr 40 je dobrý pro tvé dlaně (nebudou se ti skřípat mozoly),ale nejsem si jist zda to pro tebe bude vhodné, protože se udržet s polootevřenou dlaní při tvé váze a netrénovanosti úchopu
2. při běhání a vymýšlení tvé varianty toho moc neušetříš
3. v tvé variantě asi nebudou kraje pod úhlem což mi nepřijde nejlepší
4. vroubkování na úchytech je více než dobrá věc a rukavicema to nevyrovnáš
5. estetika trubky do L u stropu chodby mi taky nepřijde moc vhodná

tady je varianta bez hrazdy
http://www.fitham.cz/213-hrazda-stropni

dle tvého popisu si ani neumím představit jak to má vypadat
možná takto?
Obrázek
ja bych si to v praci dokazal udelat i s vroubkovanim stačí to hodit na soustruh a nechat oradlovat a potom celou tu tyč nebo trubku hodit na ohybačku nebo prihrat autogenem a ohnout .. a když by se zdalo byt malo 4 diry na kotveni tak bych ty plechy udelal delší a šroubu dal 8 .... ale s moji vahou by stačili šrouby dva :D
VW passat 1.9TDI 81kw
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

M8 imbus udrží na tah tušimže 900kg
takže pukud kůň váží 1000kg
tak M12 imbus ho udrží

takže šroub co udrží koňa je M12 imbus

jinak samořezka na sádroše (ta dlouhá)
šroubovaná do starýho smrkovýho trámu
udrží 80kg

měl sem hrazdu chcenou na 4 samořezky a ůplně v pohodě
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Rosma : ja to chci

@bombastiq : jenze je velky rozdil mezi "statickym" a "dynamickym" tahem a je rozdil mezi tahem a lomem/ohybem, navic pres paku se vse nasobi a ja, pokud se na tom zhoupnu, bude ta paka ne 35 cm ale tak 220 cm

Jinymi slovy mi chcete tvrdit, ze reseni nize uvedene je resenim realnym, paklize by se jednalo o zavitovou tyc 22 mm?

www.4estw.cz/smazat/priloha2.pdf

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“