Reklamace

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rosma
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rosma »

no rikam že jsem to četl ale dufal jsem že když mi rekl ze by to byl schopnej opravit na počkani tak me ani nenapadlo že když to bude oprava v ramci reklamace že to bude trvat dva mesice , ale když to vezmu je to logicky prvni si udela opravy ktery mu vydelaji penize a reklamace si odklada na dobu kdy nebude mit co delat ..... ale když to vezmu nic sem mu nepodepsal akorat si vzal na me kontakt a dal mi protokol reklamace ,
VW passat 1.9TDI 81kw
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak to jsi asi v pohodě nepodepsaný zakázkový list je sice smlouva o díle ale oni nemají doklad že jsi souhlasil s prodloužením podmínek tebou podepsaný ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

takže to nemeni nic na tom že si tam udelam zase vylet do prahy ale spis bych ho na to mel pripravit telefonicky aby me aspon mohl vratit penize když už mi neni schopnej opravit tel .....
VW passat 1.9TDI 81kw
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

až pojedeš vem to sání já ti to vyměním...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

někde jsem slyšel, že s reklamovaným telefonem mrsknou o zeď, pak reklamaci neuznají a svedou to na špatné zacházení.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MirekX píše:někde jsem slyšel, že s reklamovaným telefonem mrsknou o zeď, pak reklamaci neuznají a svedou to na špatné zacházení.
:o ... pokud to tak nekde delaji, tak je to hodne silne kafe, nicmene oni Ti vzdy u Nokie (alespon v HK) zaznamenaji stav telefonu napriklad "poskrabany kryt baterie" nebo "prasklina skla v dolni leve casti displaye, nema vliv na zobrazovane informace" atd. Takze si myslim, ze toho bych se min. v Nokie v HK nebal.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Mne sa stalo u 3mesačneho tel. sony ericson že mi prestala isť klavesnica dal na reklamaciu. Vratili mi ho že sem ho polial neznámu tekutinú a ponukli mi opravu drahšiu než je cely telefon 8000Sk/vymena zakladovej desky/ tak sem sa hadal odvolaval atď. Už sem nemel nato nervy tak sem odstranil plombu rozebral a a na jednem tlačidli bola akokeby znamka oxidacie ale tel. sa mi nepodarilo oblať ničím možno od vlhkosti.Problem bol v kontaknem pasku z klavesnice do zakladovej desky.Stačilo ho vytiahnut a zasunut naspet a tel funguje dodnes tak si spravte názor
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

Forest píše:
MirekX píše:někde jsem slyšel, že s reklamovaným telefonem mrsknou o zeď, pak reklamaci neuznají a svedou to na špatné zacházení.
:o ... pokud to tak nekde delaji, tak je to hodne silne kafe, nicmene oni Ti vzdy u Nokie (alespon v HK) zaznamenaji stav telefonu napriklad "poskrabany kryt baterie" nebo "prasklina skla v dolni leve casti displaye, nema vliv na zobrazovane informace" atd. Takze si myslim, ze toho bych se min. v Nokie v HK nebal.
taky napsal poškrabanykryt baterie , sklo displeje .....
VW passat 1.9TDI 81kw
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

taky jsem si prožil "příjemné" reklamování mobilu u jedné profláknuté pražské "kvalitní" firmy....po 30 dnech nic..první omluva pro pozdržení českou poštou, pak další jiné výmuvy.....na ČOI mi moc nepomohly (po telefonátu mi vlastně vysvětlili, že tím, že se reklamace řeší poštou, jsem se upsal ďáblu)...nakonec jsem napsal sáhodlouhý psaní na vedení firmy, samosebou doporučené a světe div se do 4 dnů jsem měl peníze doma (celkově reklamace trvala co si pamatuji cca 2 měsíce (wallbash) )

od tý doby řeším kup mobilu u operátorů, nebo většího elektro-řetězce a mám klid
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

Ani těma operátorama si nic nepomůžete. Manželka si koupila mobil u vodafonu nokia C6-00 za 5400,- . Telefon fungoval 4 měsíce bez větších problémů. Zaseknutí na chvíli nebo do restartu neberu jako velký problém to je u nokie normální měl sem jich už dost a sekaly se všechny. Telefon byl po 4 měsících používání jako nový bez jediného škrábance nebo pádu většinu času ležel někde na stole (v paneláku žádné vlhko). A najednou přestal fungovat display. Sice na dotyk reagoval ale nebylo vidět nic jen černo. Tak jsme ho zanesly do Vodafonu na reklamaci. Po třech týdnech přišla sms že si máme přijít. Když jsme telefon vyzvedali dostali jsme papír z nějakeho servisu (Arvato services k.s.) že reklamace není uznána a záruka se ruší. Na dotaz jestli jsou normální mě zdělily,že mají nařízeno reklamace posílat jen do tohoto servisu a už ne jak byli zvyklí do 2 jiných a že tento servis již hodně reklamací neuznává a že pokud se nám to nelíbí tak máme volat do Arváta a oni nám vysvětlí proč to neuznali. Z této firmy nám poslaly email s 2 fotkama že do telefonu vnikla neznámá tekutina a způsobila oxidaci konektoru a proto reklamaci neuznávají. Nic víc pro ně to končí. Na dvou kontaktech z deseti je MODRÝ sanétr (modrý sem v životě neviděl) jinak celé okolí je netknuté bez flíčků nebo stop po vodě. Tím pádem je jasné že do telefonu nic vniknout nemohlo. Tak sme vzali telefon a zanesli ho do značkového servisu v Brně na Baštách kde sem občas chodil reklamovat sw svých nokii. Tam mě hned při pohledu na fotky kočka říká jo to sou fotky z arváta a to je normální a dost časté že to neuznávají. Opravit to prej jde a to tak že se musí vyměnit ty základní desky,koupit jdou jen obě dohromady a stojí 5500,-kč. Takže mám doma 5 měsíců starej mobil z kterým bylo zacházeno jak kdyby byl ze zlata a můžu ho dát tak akorát na hraní děckám. Za pět litrů super price !! Obrázek
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

a jak byste postupovali u reklamace radia v auto kelly kdyz vam pri odevzdani vyrobku rekli ze konektory a kabelez nejsou potreba staci hole radio reklamacni list je vyplnen a ja tam ze Prohlasuji ze reklmamovany vyrobek je kompletni podpis me a pracovnika a po mesici vam ani nezavolaji 35 dni a pak reknou ze tam nebyli konektory tudiz to neresili a nevyreklamovali ze to vraci tak jsem jim nadal a ckam na pondeli jak se vyjadri bud nahradu nebo funkcni vec chcu jsem jim jasne rekl ze to ze oni bordel ve spolecnosti me nezajima a ze 30 dni ubehlo a nic neudelali..
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

A měl si to jako maloobchodní prodej nebo na IČO? Kelly když je na IČO tak měsíc na reklamaci neberou v potaz a řeší to u výrobce a jak dlouho to trvá ví leda ten nahoře, mám ramena Moog na reklamaci už 3 měsíce :roll:
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

kupoval jsem to od servisu kterej to koupil od Kelly tak nevim jak to zjistim??poradte ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pak bych jim to dal na reklamaci znova s kabelama a konektorama.
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

ale chapes ze ja jsem vsechny podminky splnil oni konektory nechteli prevzali kompletni vyrobek ani nevolali proste nezajem kamos co ma servis rikal ze mam chtit bud opravene na to meli 30 dni nebo nahradu nebo nove zadne prodluzovani kazdej ma terminy
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“