Jestli chceš delší 6-ti kvalt a chce se ti s tim předělávat tak dej z Fábie RSvita píše:Já nad šestkou taky uvažuju a to mám odhadem jen 130k. Jezdím dost po dálnici a je mi líto motoru že při 140km/h točí 3000, navíc pružností bych dával šetku (nad mojí pětkou) kolem 110km/h. Důležitej je taky kód tý převodovky. Některý 6ky sou kratší než můj 5kvalt (CYP) !!!!! Jo a jestli jezdíš po okreskách do 100km/h tak tu šestku nevyužiješ a když si najdeš stejně dlouhou k tomu tvýmu pětikvaltu tak se zase uřadíš. Tady je každá rada drahá, je to dost individuálni záležitost.
6ti kvalt do TDi 66KW (AGR)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- vita
- Přispěvovatel
Já se na fábiácký převodový poměry už koukal (v Etce) vycházej mi tam dva kódy (FJW, ... teď nevim, mám je někde napsaný). Je to skoro jako ta moje + šestka. Vím, že se toho bude muset kupa přehodit, tak to zase moc nehrotim, páč s autem jezdím do školy. Hlavně teď nemám peníze
S tim Seatem tam se dávaj jiný převodovky oproti Fabii? Stačí toho přehodit míň?
S tim Seatem tam se dávaj jiný převodovky oproti Fabii? Stačí toho přehodit míň?
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)