Vyplatí se pneuservis?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Už jsem se pohoupal..., ber to jako nadsázku, mám prostě zkušenosti s přihlouplými hochy se vzduchovou pistolí v ruce a hroznou prdelí z toho, jak bezvadně utáhli kola bez ohledu na sílu šroubů...Přál bych těm pitomcům potom kolo povolovat bez jejich posilovače..Nesmíš to brát osobně, je to stejné jako když někdo poukazuje na to, jak mu v servisu zkurvili auto a být z toho nasranej, že dělám stejnou práci. Pneuservis má výhodu v podmínkách, kde se to dá provozovat a vlastnictví dílny je podmínka úspěchu..Můj kámoš si koupil domů z Univeru zouvačku a vyvažovačku za super cenu , jsou to čínské kopie a jelikož to má jako koníčka /nepotřebuje pracovat, je za vodou/ dělá pomalu a kvalitně..A tak to mám rád.. 

nepropadat panice...
Pokud jim nabídneš cenu aspoň trochu podobnou internetové, budou je kupovat u Tebe, sháněl jsem Continental Cros Contact Winter, na netu kolem 2800, v Renaultu 2920, to je jasná volba, v normálním pneuservisu 3800.Kamarád má motoservis a prodej moto, a na tyhle období má pneuservis a vcelku si to pochvaluje i prodává gumy. U nás už to má docela dost dílen. Pokud si na stroje nemusíš půjčit, neváhal bych.
G3 Variant synchro
Největší problém je dobrý dodavatel pneu !!!
Ať si říká kdo chce co chce ale pokud nejsi levnější než internet na ceně pneu. anebo aspoň trochu se musíš přiblížit .
Jinak noc práce mít nebudeš.
Dodnes jsem nenašel super dodavatele na pneu. a to máme pneuservis až 5let. Teď se mi zdá že se nejvíce nazouvá Čína a protektor.
Tohle jsme nikdy nechtěli prodávat a držíme trochu známé pneumatiky ale cenově konkurovat nejde. Za den, 1 člověk udělá asi tak 10 aut aby šel v pohodě domů a nic ho nebolelo při ceně 500 za auto to jde. Ale je to jenom tak měsíc na jaře a před zimou 2 měsíce. V průběhu roku je to sem tam auto nic velkého od toho nečekej.
Nejhorší je když si naplánuješ práci a do toho ti dojedou 2 až 3 auta na přezutí tak máš takový skluz že nestihneš svačinu a ani oběd.
Ať si říká kdo chce co chce ale pokud nejsi levnější než internet na ceně pneu. anebo aspoň trochu se musíš přiblížit .
Jinak noc práce mít nebudeš.
Dodnes jsem nenašel super dodavatele na pneu. a to máme pneuservis až 5let. Teď se mi zdá že se nejvíce nazouvá Čína a protektor.
Tohle jsme nikdy nechtěli prodávat a držíme trochu známé pneumatiky ale cenově konkurovat nejde. Za den, 1 člověk udělá asi tak 10 aut aby šel v pohodě domů a nic ho nebolelo při ceně 500 za auto to jde. Ale je to jenom tak měsíc na jaře a před zimou 2 měsíce. V průběhu roku je to sem tam auto nic velkého od toho nečekej.
Nejhorší je když si naplánuješ práci a do toho ti dojedou 2 až 3 auta na přezutí tak máš takový skluz že nestihneš svačinu a ani oběd.
na pneu nevydelas to by si musel mit velky odber a kdyz ji nechas za jinou cenu nez podobnou internetu tak neprodas.. mame taky pneuservis vetsinou si lidi vozi svoje pneu, spis sme to vzali z hlediska ze jsme v okruhu 15 km skoro jediny co to maj a hodne lidi to pritahlo.. a auto mas prezuty za pul hodiny a 500 v kapse. masiny byly novy ,defakto za 2 roky v pohode zaplaceny ale neni to hlavni napln nasi cinnosti, gumy.
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Ahoj, nechci prodávat pneu, pouze přezouvat jako další služba k autodílně.papouch22 píše:na pneu nevydelas to by si musel mit velky odber a kdyz ji nechas za jinou cenu nez podobnou internetu tak neprodas.. mame taky pneuservis vetsinou si lidi vozi svoje pneu, spis sme to vzali z hlediska ze jsme v okruhu 15 km skoro jediny co to maj a hodne lidi to pritahlo.. a auto mas prezuty za pul hodiny a 500 v kapse. masiny byly novy ,defakto za 2 roky v pohode zaplaceny ale neni to hlavni napln nasi cinnosti, gumy.
Co myslíš, automatické nebo poloautomatické?papouch22 píše:na pneu nevydelas to by si musel mit velky odber a kdyz ji nechas za jinou cenu nez podobnou internetu tak neprodas.. mame taky pneuservis vetsinou si lidi vozi svoje pneu, spis sme to vzali z hlediska ze jsme v okruhu 15 km skoro jediny co to maj a hodne lidi to pritahlo.. a auto mas prezuty za pul hodiny a 500 v kapse. masiny byly novy ,defakto za 2 roky v pohode zaplaceny ale neni to hlavni napln nasi cinnosti, gumy.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vyvažovačka
poloautomat- změříš ráfek a zadáš rúčo do mašiny
automat- změříš pákama- sám si započte
jinak my jsme dělali 25aut denně ve 2lidech, osobáky ok, ale jak máš dělat dodávky, suv atd tak to už je na záda dost...
a ano, je to sezóní práce, gumy tak půl na půl.
poloautomat- změříš ráfek a zadáš rúčo do mašiny
automat- změříš pákama- sám si započte
jinak my jsme dělali 25aut denně ve 2lidech, osobáky ok, ale jak máš dělat dodávky, suv atd tak to už je na záda dost...
a ano, je to sezóní práce, gumy tak půl na půl.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
-
- Nováček
Zouvačka do začátku
Dobrý večer tak si nejsem úplně jist, zda můj dotaz patří zrovna sem, ale chtel bych si doma v garáži postupně zbudovat menší pneuservis a jsme si jistej že jako první si musím pořídit zouvačku, jen vevím jakou vybrat. Díval jsem se na netu a dost se mi zalíbili stránky wavobchod.cz kde se dá koupit snad všechno pro pneuservisy, jenže se nechci zadlužit a tak bych rád začal něčím takovým, myslíta že to je dostačující: http://www.vawobchod.cz/lc810-poloautom ... vkove-pneu . Prosím fakt jen rozumné názory. A pokud někoho naštvu že tady tohle řeším tak předem sorry!!!
Pokud si tu sám sobě neděláš reklamu na obchod.
Tak ti poradim jedno.
Tyhle levný stroje sic udávaj nejruznější prumněry ráfku,ale kamarád mi s tim ani 17" s runfletem nebyl schopnej přezout,tedy přezul by,ale dokurvil by elektron.
Tak ti poradim jedno.
Tyhle levný stroje sic udávaj nejruznější prumněry ráfku,ale kamarád mi s tim ani 17" s runfletem nebyl schopnej přezout,tedy přezul by,ale dokurvil by elektron.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky