Stránka 2 z 3

Napsal: 24 pro 2011, 18:39
od jericho-3
tuner, to tě lituji, já když byl sám, šel jsem do hospody, kde na to i pamatovali, ale 0kolo 19 hodiny zavírali..,tak se šlo do baru, kde barmanka radši točila než aby taky trpěla samotou.. :)
Ale nijak mne to nebralo...radši být sám a vesel, než s manželkou a otráven...

Napsal: 24 pro 2011, 18:58
od tuner
tak ja manzelku nemam tak zadna otrava nehrozi,mam to takhle uz 6 let , tady do hospod se mi nejako nechce, tu se jen chlasta a nevari, navic v hospode to vypada jak v mhd ve spicce a to nemluvim o cenach za piti a jeste se koukat na ty cerveny opily tupy xichty :D

Napsal: 24 pro 2011, 20:15
od Anas
A u me je Skype :-)

Napsal: 25 pro 2011, 13:01
od toyota.kzj
turbo kamna power píše:U nás celkem klasika: rybí polívka a následně smaženej kapr se salátem. No a potom u stromku hromada cukroví a plzeňské pivo nebo moravské víno :)
máme to taky tak jak ty jen mame jeste kureci rizky a veprovy rizky jo a jeste vinnou klobasu. prekvapuje mne ze nikdo moc neama a ani neji rybi polevku ja osobne ji miluju.

Napsal: 25 pro 2011, 14:16
od jericho-3
Jestli to kolikrát nechce zkusit být tím tupým ksichtem sám..Já to kdysi musel mít min. každý pátek, abych mohl dále fungovat..Ale třeba můj chabý mozek musel být jednou za týden smazán, aby mohl dále vykazovat alespoň nějakou činnost...Teď už resetuji lehce jen doma, jakmile usednu k notebooku,a je to znát., kapacity se nedostává.. :)

Napsal: 25 pro 2011, 14:51
od tuner
ten tupej xicht je normal za strizliva, za ozrla to je dvojnasobek a kdyz ne chlast tak nejakej ten koks vysledek je zhruba stejnej. Prijed do irska pochopis. ;) a byt takovym tupim xichtem nemam opravdu zajem na takovou uroven klesnout a to nemluvim o financni narocnosti se do takovyho stavu dostat :)

Napsal: 25 pro 2011, 16:49
od jericho-3
To já jsem pro tupost jen alkoholového druhu, tamto už není tupost, ale demence..To bych si nedal ani za nic, marjánku jsem měl jen jednou a naposled..Jsem konzervativní a jelikož jsme po generace vybaveni ochranným genem proti alkoholu, bez něho nám jde o zdraví.../až budeme mít gen proti cracku, tak to zkusím/..Abstinenti jsou jednou nohou v hrobě...A že Irové jsou ujetý, je známo, proto tam taky byla tak dlouho IRA /nebo ještě je/.. :)

Napsal: 25 pro 2011, 17:36
od hansdob
řízky z lososa, bramb salát, druhý den kačenka, zelí bramb knedlík a do silvestra na střídačku zbytky a ostatní pochutiny (chlebíčky,cukroví,pomazánky a a a ....) dle libosti

Napsal: 25 pro 2011, 20:22
od 1M
U nás každý rok zelňačka či rybí polévka a bramborový salát s rybou. Kapr, candát, siven či pstruh, podle toho, co se povede ulovit. Letos jsem to nezvládl, tak jsme měli prvně pečenýho bažanta :) Ťukáme si červeným portským.

Napsal: 25 pro 2011, 20:24
od hansdob
jééééé na červený jsem zapoměl :-D

Napsal: 26 pro 2011, 15:09
od Forest
Tak kdyz batoo napsal definici vinnych klobas, tak me to celkem pohorsilo. Jake bylo vsak me pohorseni, kdyz jsem shledal, ze to asi bude pravda, protoze tentokrat ty klobasy (at uz tenke nebo tluste, dva dodavatele) byly opravdu horsi, nezli ty klasicky nejlevnejsi parky. Shodli jsme se na tom vsichni.

Nejdrive jsme je chteli odvolat navzdy ale pak me napadalo, ze proste prubezne budeme ruzne kupovat po par dekach na ochutnani v prubehu celeho roku a kdyz budou chutove vyjimecne, tak proste nakopime dve kila a hodime to do mrazaku ... protoze toto byla predevsim mouka a ne namlete maso ale absolutne rozstrackovatele neco, co neslo definovat.

Nastesti, losos i vse ostatni byla lahoda sama.

Jinak alkohol jsem nezminoval, toho je vicero a ja tomu az tolik neholduji.

Napsal: 26 pro 2011, 15:42
od bjukemen
Forest píše: Nejdrive jsme je chteli odvolat navzdy ale pak me napadalo, ze proste prubezne budeme ruzne kupovat po par dekach na ochutnani v prubehu celeho roku a kdyz budou chutove vyjimecne, tak proste nakopime dve kila a hodime to do mrazaku ...


..lenže chutovo vynimočné automaticky neznamena aj kvalitne,preto taketo vyrobky nemam nejako zvlašt v oblube

..škoda sme dopadli alebo čo už

Napsal: 26 pro 2011, 16:26
od jericho-3
Ptal jsem se prodavačky jestli má párky z masa a ona povídá, beru jen z masa, tak si vyberte..Tak se ptám a jak to poznáte..?Snadno, tyhle stojí 90 kč/kilo a ty/z pilin/bezmasé 40 kč/ kilo... :)

Napsal: 26 pro 2011, 16:47
od Forest
bjukemen píše:..lenže chutovo vynimočné automaticky neznamena aj kvalitne,preto taketo vyrobky nemam nejako zvlašt v oblube

..škoda sme dopadli alebo čo už
Jenze pokud jsi mel nekdy moznost poznat, jak chutnaji ty poctive, vis uz, co to je kvalita, mas moznost srovnavat atd. Ale ja mel treba moznost chutnat klobasy, ktere delal reznik, poctivej reznik.

Problem maji lide, kteri nemeli. Na druhou stranu, mas pravdu, protoze ja treba mel nedavno moznost ochutnat domaci sekanou a nechutnala mi, protoze jsem to srovnaval s tema prefabrikatama, na kterych jsem vyrostl - takze to bylo hned dvoji zklamani. Jedno z toho, ze mi to "nechutnalo" (ono chutnalo, ale moje chutove poharky ocekavaly neco jineho) a druhe z toho poznani, ze odmitaji kvalitu, resp. uprednostnuji prefabrikat. Fakt mi bylo stydno.

Jinak kupovali jsme je od reznictvi, nikoliv nejakych supermarketu apod. A vysledek takovyto :kol2:

@jericho: nemyslim si, ze jsou to piliny, ale veril bych tomu, ze to bude nejaka malo_masa_hodne_kostni moucka :(

http://blog.maminkam.cz/drubezi-separat ... prvni, co na me vyskocilo, vyvraci to, co rikal batoo, ze by tam byly paraty a zobaky ... ale jinak? je tam zjevne vsechno :blbe:

Napsal: 26 pro 2011, 23:11
od jericho-3
Piliny to nejsou, to říkám já, abych prodejce "nasral", je tam soja a to, co se nepotřebuje..A s tou sekanou máš pravdu, kdysi mi přinesli sekanou/domácí/, která zaváněla, měla jinou barvu, proti té obvyklé socialistické, taky mi nechutnala..ale udajně tam byla koza, což se mi nezdálo, protože je máme doma , žena dnes dělá sekanou taky/tak čumím co tam dává, vše domácí/ a koza cítit není, je to pohádka.. :)