nereaguje plynový pedál
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
takže mám nový poznatek.. je to tak jak jsem to psal hádá se mezi ssebou potenciometr a spínač volnoběhu.. když před otočením klíčku a nastartováním přišlápnu pedál tak normalně otáčky vyletí a jde uplne normálně přidávat plyn.. problém nastane v té chvíli, kdy pusím uplně pedál pak už to zustane sekle na cca 1100ot.. a na vagu když to takhle udělám tak v tom spínači volnoběhu je 000když pustim pedal tak tam skočí 100 a když ho znova zmačknu tak ta 1 tam je furt.. ted je otazka v čem je problem.. jestli pedál, vedení nebo jednotka.. bohužel nemam po ruce jiny pedal..jsou ty pedály zaměnitelne s jinymi? nebo to musi byt přesně to číslo.díky
polo 1.4tdi AMF
-
- Přispěvovatel
no ja si myslim že ty pedály jsou zaměnitelné co se týče naftových motoru.. teda doufám.. aspon co jsem našel nove pedaly tak se dělili akorat na benzinove a naftové.. ale asi si to radši ověřím.. takže ten spínač je teda přímo v pedálu? zkusim zavolat na vrakače jestli tady nemaji a vyzkouše to
polo 1.4tdi AMF
Re: nereaguje plynový pedál
Ahojte, su tu cerstve novy.
Vcera mi Ford Galaxy 1,9Tdi udelal stejnou chybu. Diky foru sem sel najisto na elektronicky plyn u pedalu plynu. Demontaz, jen prstem jsem ocistil potenciometr, poskladal a tadaa, chyba vyresena.
Ono se to tam zanese asi casem a haze to pak nesmysly. Oprava cca 15min.
Diky moc.
Vcera mi Ford Galaxy 1,9Tdi udelal stejnou chybu. Diky foru sem sel najisto na elektronicky plyn u pedalu plynu. Demontaz, jen prstem jsem ocistil potenciometr, poskladal a tadaa, chyba vyresena.
Ono se to tam zanese asi casem a haze to pak nesmysly. Oprava cca 15min.
Diky moc.