Odesla mi prevodovka na Octavii I 96 kw potrebuju radu :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
marhan píše:já měl taky 6q za 7500,- a zadní rozvodovku za 5000,- to ani slovo, ale zadní rozvodovku z haldexem mi předal vuči sobě o 180 stupnu takže jeden odvzdušnovák dolelive69 píše:Jj, mně ložisko taky opravil (dal nový pouzdro do skříně 8500,-bez DPH), ale při zařazování, zrychlování nebo zpomalování při 5. rychl. stupni hučí pořád a zhoršuje se to.. Škoda, že mi neřekl, že jen samotné zapouzdření ložiska nemusí vyřešit problém s hučením.. Prý by to zpravilo dalších asi 12tis (jen materiál)..nogis píše:lepšího těžko seženeš[/quote
Asi tak ale každej má náký mouchy a mě udělal dvě na jedné rozvodovce, ale co už............no co stane se ale pak mě furt kapalo z pod levého víka rozvodovky tak poloosa ven a on přestřihlej těs. kroužek
za 5000,- to de
takže co si nezkur.... sám tak mi zkurv.... jiní
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
-
- Nováček
Tak uz sem to zjistil.. dal sem vedle sebe prevodovku s fabie rs I a Octavia I 96kw a na prvni pohled je videt, ze diry(zavity) na drzak prevodovky sou uplne jinak. Cidlo na tachometr je u fabie ty jinak delany a prevody sou taky jiny.. Proste na octavii sehnat prevodovku je tezky jeste k tomu v dobrym stavu. A proto sem to dal p. Sixtovi na opravu a super 5.rychlostni stupen prstal byt hlucny a vsechny ostatni stupne jdou radit krasne hladce..