Kolik stojí stavba?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

@Honza M: ja bych efoska moc nezatracoval. Uprimne receno, jeho primer se mi moc libil. Znam to z prace dost duverne, clovek zavola a ze chce trezor.

Zeptame se na co a on odpovi "no ne, proste chci trezor" ... a zjevne netusi, ze existuji nejake bezpecnostni tridy, aspekty jako odolnost proti pozaru, ze pro urcite veci pro uschovu vyzaduji specificke podminky pro certifikaci, mnohdy ani netusi, ze trezor, ktery nema certifikaci, tak mu nikdo nepojisti...

... no a po peti minutach telefonovani a nasledne vymenenych deseti email dojde k tomu, ze si ten clovek myslel, ze ten trezor, ktery prodavaji v OBI za pet tisic z nas dokaze vytriskat za tri (rofl) Hlavne, ze je tajemnej jak hrad v Karpatech, kdyby nemlzil detaily, tak bychom ho u v prvni minute zastavili, ze to neni soucasti sortimentu.

Proste Ty jsi chtel hrubej nastrel, ale podle zadani, ktere jsi dodal je tak hrubej, ze desitky, tisic tam vesele litaj.

PS: kdybys me chtel narknout, ze o tom vim prd, pak vez, ze pocet polozek u vykazu vymer u nasich zakazek se pod tisicem zpravidla nezastavuje
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

efošek-sehnat materiál nějak jinak by zkreslilo cenu, kterou se snažil Honza M zjistit, nebo ne? Já jsem si postavil 7krát 5 metrů za směšnou cenu, mám konstrukci se střechou, teď jen vyplním postavené sloupy "zdmi", ještě nevím čím..Vyška je /rovná strecha/ jedna strana 5metrů, druhá 4metry. Výška vrat bude i na maxika..Už se těším, protože teď dělám maxika u kámoše - motor /strop 3,8m/ a sedím na sedátku pro rybáře.. :)
nepropadat panice...
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

jericho-3 píše:efošek-sehnat materiál nějak jinak by zkreslilo cenu, kterou se snažil Honza M zjistit, nebo ne? Já jsem si postavil 7krát 5 metrů za směšnou cenu, mám konstrukci se střechou, teď jen vyplním postavené sloupy "zdmi", ještě nevím čím..Vyška je /rovná strecha/ jedna strana 5metrů, druhá 4metry. Výška vrat bude i na maxika..Už se těším, protože teď dělám maxika u kámoše - motor /strop 3,8m/ a sedím na sedátku pro rybáře.. :)
Uvažujeme stejně :worthy:
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Forest píše:@Honza M: ja bych efoska moc nezatracoval. Uprimne receno, jeho primer se mi moc libil. Znam to z prace dost duverne, clovek zavola a ze chce trezor.

Zeptame se na co a on odpovi "no ne, proste chci trezor" ... a zjevne netusi, ze existuji nejake bezpecnostni tridy, aspekty jako odolnost proti pozaru, ze pro urcite veci pro uschovu vyzaduji specificke podminky pro certifikaci, mnohdy ani netusi, ze trezor, ktery nema certifikaci, tak mu nikdo nepojisti...

... no a po peti minutach telefonovani a nasledne vymenenych deseti email dojde k tomu, ze si ten clovek myslel, ze ten trezor, ktery prodavaji v OBI za pet tisic z nas dokaze vytriskat za tri (rofl) Hlavne, ze je tajemnej jak hrad v Karpatech, kdyby nemlzil detaily, tak bychom ho u v prvni minute zastavili, ze to neni soucasti sortimentu.

Proste Ty jsi chtel hrubej nastrel, ale podle zadani, ktere jsi dodal je tak hrubej, ze desitky, tisic tam vesele litaj.

PS: kdybys me chtel narknout, ze o tom vim prd, pak vez, ze pocet polozek u vykazu vymer u nasich zakazek se pod tisicem zpravidla nezastavuje
Ano,to máš pravdu. Zeptal bych se jaký máte nejlevnější trezor v nabídce v rozměrech a parametrech které potřebuji.
Já nechci žádný luxus jako podlahové topení apod. Pouze mě zajímal nastřel co nejlevnějšího materiálu na tento přístavek,nic víc.
Libor Hanzal
Přispěvovatel

stavba

Příspěvek od Libor Hanzal »

A6TDI
Aktivista

Re: stavba

Příspěvek od A6TDI »

Libor Hanzal píše:tady je také něco http://www.impex.czweb.org/cenik.htm
Odpovědět