30 ks vajec 170,- !! Co to sakra je? :D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejdřív nám tvrdili, jak je vajíčko škodlivé, když jsem řekl, že si usmažím klidně 8 vajec najednou, doktorka se křižovala ...kolik asi toho chlesterolu mám. Ale už tam dávno nechodím a najednou jsou vejce moc zdravá a je panika, že nebudou..A má to i výhody, líní vesničané, kteří přeci nebudou chovat slepice, i když to mnoho let dělali, zase začínají nakupovat slepičky a aspoň zvednou prdele od těch mexických telenovel a zdravotně jim to prospěje... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, chov slepic doma se z ekonomickeho hlediska nevyplati. Snad pokud jich jsou stovky a clovek to ma na kseft jako biovejce a prodava to mestakum.
Ale duvody jsou proste - nejsou v tom sracky, ktere udajne v tech z beznych farem, resp. tovaren na vajicka jsou.
Jinak pripominka oktafa se mi hrozne libila, moc libila a mrzi me, ze jsem si to neuvedomil jiz drive - vzdyt je to tak logicke!
Ale duvody jsou proste - nejsou v tom sracky, ktere udajne v tech z beznych farem, resp. tovaren na vajicka jsou.
Jinak pripominka oktafa se mi hrozne libila, moc libila a mrzi me, ze jsem si to neuvedomil jiz drive - vzdyt je to tak logicke!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ano, a tie sliepky v klietkovych chovoch tam chovaju len tak z riti ze?oktáf píše:jinak co se týká toho, že jsou vejce od týraných slepic, maso z týraných zvířat a podobně...
Zvíře které strádá nepřibývá na váze, nesnáší.
Prostě pokud jsou výnosy, není to zase tak zlé jak nám je předkládáno.
Za vším je třeba hledat peníze
zviera moze byt akokolvek tyrane ale ked mu davas HORMONALNE modifikovanu potravu tak bude priberat a znasat vajcia, pretoze ty jeho telo dokazes riadit.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
-
- Aktivista
Viktore, chces mi tvrdit, ze oni oblbnou telo do te miry, ze si mysli, ze je v bezpeci? To by jim museli davat sedativa. Ja si rikam, ze proste ty zvirata jsou proste odmalicka zvykla na to bejt zavrena a berou to za normalni. Myslim si, ze zadny stres nepocituji.
Pochybuju, ze si ty slepice uvedomuji, ze by jim bylo na plazi v Miami lip

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
netvrdim ze vedia ze moze byt aj lepsie. ale kazdy organizmus je naprogramovany na to aby ocakaval iste prostredie pre zivot a ked ti dala priroda nohy tak niesu na to aby si lezal cely zivot v klietke.Forest píše:Viktore, chces mi tvrdit, ze oni oblbnou telo do te miry, ze si mysli, ze je v bezpeci? To by jim museli davat sedativa. Ja si rikam, ze proste ty zvirata jsou proste odmalicka zvykla na to bejt zavrena a berou to za normalni. Myslim si, ze zadny stres nepocituji.
hormony su silna vec. ved preto dokazu na trh dodavat dospele kurence vo veku 4 mesiacov. od malicka hormony a antibiotika. a potom si kup kura z tesca
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Pánové, ale Netopier má patrně pravdu, copak je normální, aby průmyslové kuře bylo "hotové" ke konzumaci za 38 dní a normálnímu to trvalo u maminky a poté v trávě navolno a dokrmované normální stravou 3,5 - 4 měsíce..? Je to doping a pěkně hustý, doctoru, který by mi takové kuře doporučoval řeknu děkuji a odejdi..
Když se koupí malá kuřátka průmyslových kuřat , která jsou k nerozeznání od normálních, musí papat specielní dopingovou stravu, jinak chcípnou..Je to osobní zkušenost... Zvýšení produktivity u průmyslových nosnic se provádí obdobně , jen to asi není tak husté..A ztráty jsou poměrně velké..Ale je to na zvyku, slepice si vzaly v zimě dovolenou, tak mi žena udělala míchanici z kupovanných/obarvených/ a já říkám, co jsi s tím udělala, to se nedá žrát..A ta s ůsměvem povídá, máš tam vejce, která jsi jedl ve městě celý život, jsi nějakej zhejčkanej...A je fakt, že tehdy mi chutnaly, ale to jsem pořádně solil a pepřil...A měl z chlastu jinou chuť...

Když se koupí malá kuřátka průmyslových kuřat , která jsou k nerozeznání od normálních, musí papat specielní dopingovou stravu, jinak chcípnou..Je to osobní zkušenost... Zvýšení produktivity u průmyslových nosnic se provádí obdobně , jen to asi není tak husté..A ztráty jsou poměrně velké..Ale je to na zvyku, slepice si vzaly v zimě dovolenou, tak mi žena udělala míchanici z kupovanných/obarvených/ a já říkám, co jsi s tím udělala, to se nedá žrát..A ta s ůsměvem povídá, máš tam vejce, která jsi jedl ve městě celý život, jsi nějakej zhejčkanej...A je fakt, že tehdy mi chutnaly, ale to jsem pořádně solil a pepřil...A měl z chlastu jinou chuť...

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, presne vim, o cem mluvis. Ta chut je proste jina. U zeleniny je to nejvice patrne u rajcat. Kupovana rajcata jsou dobra tak maximalne na nejakou omacku jako zahustovadlo.
Drive babicky rikavaly, ze dobre vejce poznas podle sytosti zabarveni zloutku. Zel, i na to je reseni - mleta paprika pridavana nosnicim do krmiva ... a zloutky jsou az doruda
Drive babicky rikavaly, ze dobre vejce poznas podle sytosti zabarveni zloutku. Zel, i na to je reseni - mleta paprika pridavana nosnicim do krmiva ... a zloutky jsou az doruda

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nafuknute priemyselne rajcata=no comment.
@all, kludne si tie veci zerte a nechajte sa cely zivot ojebavat a serte na vsetko ,raz sa vam to DUFAM na zdravi vrati.
mozno sa vam narodia deti bez noh, ved aj tak budu len sediet pri PC.
uz sem nebudem pisat, caute
@all, kludne si tie veci zerte a nechajte sa cely zivot ojebavat a serte na vsetko ,raz sa vam to DUFAM na zdravi vrati.
mozno sa vam narodia deti bez noh, ved aj tak budu len sediet pri PC.
uz sem nebudem pisat, caute
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Chlapi, jestli ty hnusy jíst nechcete, tak si hold v krámě musíte připlatit a ještě se sklonit a vzít si ze spodního regálu vejce z biochovu
Já vím, že jsou dražší, až nechutně dražší, ale když to udělá víc lidí, tak je daj za chvíli o regál vejš a i cena půjde díky poptávce dolu 
To, že jsou všem na očích levný vejce uměle vyhnaný chemií, to je jen tím, že to lidi kupujou

To, že jsou všem na očích levný vejce uměle vyhnaný chemií, to je jen tím, že to lidi kupujou

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
-
- Aktivista
@mir77 Bioprodukty v CR nebyvaji mnohdy ani bioprodukty, jen neco, co je za bioprodukty oznacovano. To je ten problem. My spis koukame na to, aby to bylo vyrobeno v CR. Snazim se podporovat domaci trh, byt nezridka v zahranicnich rukach
Ja kupuju vejce od soukrome slepicarny - jezdi tady v HK po sidlisti jako drive Family Frost a vytrubuji to. Vejce jsou chutnejsi a vychazeji stejne jako treba v Makru.

Ja kupuju vejce od soukrome slepicarny - jezdi tady v HK po sidlisti jako drive Family Frost a vytrubuji to. Vejce jsou chutnejsi a vychazeji stejne jako treba v Makru.

-
- Přispěvovatel
Biovejce má jedno omezení, takže vlastně biovejce doma nemáme..Dáváme slepicím pšenici od ZD nebo od Babiše, takže je vlastně z hnojených polí a že to tam serou hoši bez zábran..Jedině mít svoje pole, na něm pšenici nehnojenou a na ekologické půdě nevím kolik let nehnojenou..Takže vysoká cena ekovajec není neoprávněná...
nepropadat panice...