Mám poslední.doktor3 píše:Zdravím , mám zájem zvýšit podvozek O II vašimi podložkami , pokud je můžete dodat , prosím o krátkou odpověď. Díky
Zvýšení podvozku Octavia II + Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: zvýšení podvozku
Mam zájem o podložky na OII. Ozvi se na juris.fly@email.cz
Re: zvýšení podvozku
SZdoktor3 píše:Zdravím , mám zájem zvýšit podvozek O II vašimi podložkami , pokud je můžete dodat , prosím o krátkou odpověď. Díky
Zvýšenie podvozku
Chcel by som sa informovať či dané podložky by mi sedeli aj na O II facelift 4x4. A či je aj možnosť objednania kovových podložiek alebo len silonových?
Re: Zvýšenie podvozku
Zdravím, podložky jsou i na 4x4 a mám už jenom kovové. Kov je na věky.MarkoK píše:Chcel by som sa informovať či dané podložky by mi sedeli aj na O II facelift 4x4. A či je aj možnosť objednania kovových podložiek alebo len silonových?
Mám jak 2 cm, tak i 3cm.
Zdravím,
podložky sú rovnaké na predokolku aj na 4x4 alebo je tam nejaká zmena u tlmičov pri 4x4? Trocha som skúmal cez etku rozdiel medzi klasikou a paketom pre zlé cesty, kde je zvýšený podvozok. Rozdiel je v iných plynokapalinových tlumičoch aj ked neviem ake parametre sú tam iné a u prednej náprave som si všimol rozdiel v doraze pryzovem pro tlumič jeho výškou klasika je 70 mm, u RS 50 mm a u paketu je to 90 mm. Aj keď na zadnej náprave je v etke stale doraz 130 mm pri všetkých spomínaných.
Tie podložky sú viacmenej tvoj patent alebo si sa inšpiroval niekde inde ak smiem vedieť? Princíp by mal byť ten že pružina bude pod vyšším tlakom resp. viac namáhaná?
A cena je aj u kovu 1200 za sadu? Prípadne zasielaš to aj na dobierku do SR ?
Prozatím
podložky sú rovnaké na predokolku aj na 4x4 alebo je tam nejaká zmena u tlmičov pri 4x4? Trocha som skúmal cez etku rozdiel medzi klasikou a paketom pre zlé cesty, kde je zvýšený podvozok. Rozdiel je v iných plynokapalinových tlumičoch aj ked neviem ake parametre sú tam iné a u prednej náprave som si všimol rozdiel v doraze pryzovem pro tlumič jeho výškou klasika je 70 mm, u RS 50 mm a u paketu je to 90 mm. Aj keď na zadnej náprave je v etke stale doraz 130 mm pri všetkých spomínaných.
Tie podložky sú viacmenej tvoj patent alebo si sa inšpiroval niekde inde ak smiem vedieť? Princíp by mal byť ten že pružina bude pod vyšším tlakom resp. viac namáhaná?
A cena je aj u kovu 1200 za sadu? Prípadne zasielaš to aj na dobierku do SR ?
Prozatím

podložky
Zdravím,
podložky jsou stejné na předokolku i na 4x4, nápad je to můj, ale je to podobné jako na Octavii I, s tím, že když jsem to vymýšlel na OII, tak se to nedalo nikde sehnat, snad jen u Milotecu.
Cena 1200kč za 2cm a 1600kč za 3cm podložky + poštovné do SK myslím 250kč.
podložky jsou stejné na předokolku i na 4x4, nápad je to můj, ale je to podobné jako na Octavii I, s tím, že když jsem to vymýšlel na OII, tak se to nedalo nikde sehnat, snad jen u Milotecu.
Cena 1200kč za 2cm a 1600kč za 3cm podložky + poštovné do SK myslím 250kč.
Zdravím,
stále uvažujem, že by som si tie podložky na auto dal. Rád by som vedel ako je to s montážou? Vzadu idú podložky pod pružinu stačí k montáži len sťahovák na pružinu a podložku uložiť pod pružinu? A vpredu nejak podobne? S tým, že je potrebné demontovať tlmič? Rád by som vedel či by som si to vedel spraviť doma a či na niečo je potrebné dávať obzvlášť pozor. Predpokladám, že s montáže foto dokumentácia nieje
či?
stále uvažujem, že by som si tie podložky na auto dal. Rád by som vedel ako je to s montážou? Vzadu idú podložky pod pružinu stačí k montáži len sťahovák na pružinu a podložku uložiť pod pružinu? A vpredu nejak podobne? S tým, že je potrebné demontovať tlmič? Rád by som vedel či by som si to vedel spraviť doma a či na niečo je potrebné dávať obzvlášť pozor. Predpokladám, že s montáže foto dokumentácia nieje

MarkoK píše:Zdravím,
stále uvažujem, že by som si tie podložky na auto dal. Rád by som vedel ako je to s montážou? Vzadu idú podložky pod pružinu stačí k montáži len sťahovák na pružinu a podložku uložiť pod pružinu? A vpredu nejak podobne? S tým, že je potrebné demontovať tlmič? Rád by som vedel či by som si to vedel spraviť doma a či na niečo je potrebné dávať obzvlášť pozor. Predpokladám, že s montáže foto dokumentácia nieječi?
Dá se to namontovat doma, na zadku jsou potřeba stahováky na stažení pružin, kde se poté vloží podložky pod pružiny a na předku se podložka dává mezi axiální lořisko a vrchní uložení Personu. Doporučuji po montáži udělat geometrii.
Fotky nemám.