mazda 6

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Stewa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Stewa »

oldaf píše:Poslouchej smrade, já když jezdil na olej tak ty sis hrál s pinďourem na pískovišti. A jestli mě toužíš vidět tak v tom není problém Ondro Sýkoro, uvědom si že jsi profláklej po celým netu. Takže až budu mít cestu kolem tak mi to můžeš vysvětlit, ty playboy. Ani se nedivím že jsi bez práce, kdo by zaměstnal někoho kdo je známej po celý republice jako kecal sikin. Jdi si radši modele nafotit plavky do katalogu a nevopruzuj, gejčíku.
Náhodou pěknej je to klučina
Obrázek
Mercedes-Benz W210 300D
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(noteeth) (noteeth)
koil
Přispěvovatel

Příspěvek od koil »

No na té fotce sikin vypadá jak můj bývalí spolužák co hulil ostofest trávu....... (noteeth) :D :-D (noteeth)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

koil píše:No na té fotce sikin vypadá jak můj bývalí spolužák co hulil ostofest trávu....... (noteeth) :D :-D (noteeth)
a nestudovals náhodou v Brně?
Mercedes-Benz W210 300D
koil
Přispěvovatel

Příspěvek od koil »

Stewa píše:
koil píše:No na té fotce sikin vypadá jak můj bývalí spolužák co hulil ostofest trávu....... (noteeth) :D :-D (noteeth)
a nestudovals náhodou v Brně?
V Brně jsem nestudoval.
redidlos6006
Sběrač informací

Příspěvek od redidlos6006 »

Taak, a já mám dost :o Nechci tady nikomu sprostě nadávat, ba ho urážet. Děkuji pánům, že trefně rozebrali našeho přispěvovatele. Některé příspěvky by měl moderátor rovnou mazat. Sikin, jestli budeš stále takto aktivní, myslim, že tě přijede natočit Rey s Luckou. Lítám po celkem dost fórech, ale tolik zbytečných příspěvku, které k dobré věci neposloužiliy, ještě nikdo nenapsal. Klaním se před tebou, že jsi tak splachovací :) (offtopic)
Renault Espace III 2,2dt (83kW;234Nm)
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

Že by to sikin zabalil?? :cry:
Jezdím na vše co teče..
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

peopleman píše:Že by to sikin zabalil?? :cry:
Prodal noutbůka :( na aukru tak už nám asi nic nenapíše.
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Jeste k tomu common railu tady o nem neco pisou http://cs.wikipedia.org/wiki/Common_rail

Treti generace piezo je v podstate nekolik [15?] platku kremiku ve vstriku a pomoci elekrickeho napeti se tyto platky ztlustuji nebo tenci u klasickeho kupr tdi se ze vstriku pod urcitym tlakem ktery podrzi vstrik rozprasi jemna mlha paliva do valce a tam to buchne ,common rail vstrikne na jeden vybuch presny pocet kapek myslim 6-9 kde kazda ma svoji funkci prvni predehrivaji prostredni jsou hlavni zazeh a posledni jsou urceny k dokonalemu vyhoreni paliva a to tedy v jednom zazehu uz z tohohle je zrejme ze je to pomerne precizni a citliva zalezitost.Muze to jezdit muze to drzet ale taky se to muze pekne posrat a pak je to sakra drahy. (wallbash)
Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
zetas
Nováček

Příspěvek od zetas »

diki panove,

vidim ze sa to tu pekne roztocilo. :D no nebudem to riskovat, pretoze
krmit racilom CR mi uz nepride tak dobry napad. je to naozaj dost citlive.
ale idem coskoro menit auto, s velkou pravdepodobnostou offroud s komorkami a tam by nemal byt asi problem.? o inom riedeni ako 50-50 som ani neuvazoval. viem si zohnat cisty olej-nepouzity, zadara-obmedzene mnozstvo.
cital som tu niekde ze sa kurvia aj cerpadla...no mozno este nieko popisat ako casto sa to zvykne srat. ci pomoze prerabka na mechanicke cerpadlo a este by ma zaujimalo ci potrebne menit nejake hadice ak chcem jazdit aj na olej. ak ano, kt. hadice sa menia a poprosim aj konkretne typ.

diki moc.
zflek
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od zflek »

já vám nevim s tim CR, ducato 2.3jtd (motor iveco) je taky CR a na olej šlape uplně krásně. Samozřejmně ale delší trasy, kdo jezdí do práce 2km s jednou nádrží tak ať na to ani nemyslí.. jedinej problém u tohohle stroje je podávačka v nádrži, ale tam budem dávat spirálu, takže potom snad bez problému..
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“