hrajem si na vojáky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no jak tak koukám tak sem nebyl normální dítě
běžně sme posobě střílely vzduchovkama , špendlíkovejma flusačkama
skobama a buh ví čim ještě
vod 12 sem objížděl severní moravu na jawa mustang
a kromě uříznutýho prstu,pár uraženejch zubu,pár sečnejch ran
několikrát vyvrklej kotník a pár otevřenejch zlomenin
se mi skoro vůbec nic nestalo
nikdy sem žádnej ochranej prostředek nepotřeboval
běžně sme posobě střílely vzduchovkama , špendlíkovejma flusačkama
skobama a buh ví čim ještě
vod 12 sem objížděl severní moravu na jawa mustang
a kromě uříznutýho prstu,pár uraženejch zubu,pár sečnejch ran
několikrát vyvrklej kotník a pár otevřenejch zlomenin
se mi skoro vůbec nic nestalo

nikdy sem žádnej ochranej prostředek nepotřeboval
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Aktivista
@bombastiq: kasli na to, co delas ... Ty ses narodil pro to byt kaskader 
Jinak souhlasim s tim, ze to obranny prostredky chce vynechat (snad vyjma bryli a helmy), protoze cim vic si natluce jako malej, tim opatrnejsi a sikovnejsi bude v dospelosti.
... ale kdyz se nad tim tak zamyslim, tak se divim, ze se mi toho tak relativne malo stalo. Tehdy bezel v TV Robin Hood v zastoupeni Michaela Praeda, takze kuse, luky, praky, metaci stroje, mece, pasti atd. mezi nama detma "frcely".

Jinak souhlasim s tim, ze to obranny prostredky chce vynechat (snad vyjma bryli a helmy), protoze cim vic si natluce jako malej, tim opatrnejsi a sikovnejsi bude v dospelosti.
... ale kdyz se nad tim tak zamyslim, tak se divim, ze se mi toho tak relativne malo stalo. Tehdy bezel v TV Robin Hood v zastoupeni Michaela Praeda, takze kuse, luky, praky, metaci stroje, mece, pasti atd. mezi nama detma "frcely".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)