to jsou proste auta z belgie ....delam pro jednoho zakaznika co dovazi pouze belgii.............a ty auta vypadaj jako kdyby je vsechny opravoval pouze jeden clovek
upadne plastovej drzak za 0.5euro...oni tam daj sroub skrz naraznik atd.
mozem len suhlasit :D mam afto z belgicka, na vrchu svetla bol kus plastu co ho drzal miesto neho je tam nanitovana guma ktora je prisrobovana dalsou skrutkou..... ten material ich musel stat viac nez origo plast :D
a já pro tuhle závadu koupil celý motor,ale nelituji už tam vrčí místo AUY ASZ a 150ps turbo ze starým softem to má dole díru ale jinak super jo jiné auto a to mě čeká návštěva u Reeshy
No a kdo chcete ty belgány kopírovat tak k tomu mám potřebné díly.
a jinak 18 táců za nový setrvák je fakt dost
12skvarka píše:jo jel jsem s tim..............presne tak jako nevyváženaždímačka.........podle me tím už zničili motor prtoče pri vyšších otáčkách klepe......v oleji jsou vidět piliny..............a prevodovka byla na jednom míste zevnitř ošoupaná
tak to co tam bolo je fakt humus... ale tak ma napada, keby sa to pekne zavarilo, tak ze by bol zvar vyse zvysku, tento by sa nasledne vsade osustruzil dorovna so zvyskom, dalo by sa to dynamicky vyvazit...? ak je to nejakym zazrakom vystredene tak by to fungovat mohlo nie? a bude to urcite menej nez 18 tis :-)? no nechystam sa to robit ani nahodou, som za origo diely, len ma to tak napada ako uvaha tak prosim nekamenovat :-)
tmracing píše:tak to co tam bolo je fakt humus... ale tak ma napada, keby sa to pekne zavarilo, tak ze by bol zvar vyse zvysku, tento by sa nasledne vsade osustruzil dorovna so zvyskom, dalo by sa to dynamicky vyvazit...? ak je to nejakym zazrakom vystredene tak by to fungovat mohlo nie? a bude to urcite menej nez 18 tis ? no nechystam sa to robit ani nahodou, som za origo diely, len ma to tak napada ako uvaha tak prosim nekamenovat
je to nesmysl proste to zavarit nejde...vzdy se to pokrouti musel by jsi to opracovat po zavareni ..coz je blbost ..pritom staci vrakoviste...tohle se mi stat tak to nerozchodim...