Puky TT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Od febi nebrat nic to je totální shit a je fakt že to co prodávali tak před pěti lety bylo kvalitní sice ne jak origo ale fungovalo to...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
febi nebrat, zasel jsem do audi, namontoval puky, rozdil je hned poznat - lepsi stabilita vozu, ano jsou o neco tvrdsi (ale zadna katastrofa jak pisete...), uz je mam 3 roky a to jezdim jako prase (popravil jsem 3 prevodovky, pneu mi vydrzi tak 3mesice a pod 6l/100km se nedostanu ani na dalkoveLadas píše:Od febi nebrat nic to je totální shit...

Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota
-
- Přispěvovatel
Tvrdší to je výrazně, je to jak motokára, ale jen chvíli.
Po tisíci km to je tvrdý jako nový originál, ale víc už to nezměkne, tedy bez problémů funguje a drží.
Otázka jen bude, který z čepů odejde dříve než při použití originálních silenbloků, protože ty rázy, které puk z TT nepohltí, jdou někam jinam.
Nicméně originální srágorkový silenbloky, co vydrží sotva na pár měsíců, bych si už nikdy nedal.
Po tisíci km to je tvrdý jako nový originál, ale víc už to nezměkne, tedy bez problémů funguje a drží.
Otázka jen bude, který z čepů odejde dříve než při použití originálních silenbloků, protože ty rázy, které puk z TT nepohltí, jdou někam jinam.
Nicméně originální srágorkový silenbloky, co vydrží sotva na pár měsíců, bych si už nikdy nedal.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
-
- Přispěvovatel
Re: Puky TT
Jak utrhl, ty jezdíš okruhy s podvozkem Octavia I.Octava píše:co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
Ramenní silentboky se musí nalisovat v určitém bodu, jinak je pravděpodobně utrhneš-nebude to tvůj problém ?
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
motokára? to jsi asi ještě nezažil tvredej podvozek..
je to jen "tuhý" nic víc
je to jen "tuhý" nic víc
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
tak tam dej rovnou powerflexy a mas pokoj, jinak mam taky puky TT a pohoda, vetsi rozdil proti originalu nepocitujuOctava píše:co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
taky TT asi 80 tis km. Sice mikro praskliny mají při vyvěšení kola, ale to měli snad po měsící provozu. Už bych tam serii nedal a větší tvrdost jsem nepocítil. Tuhost jo ale že by to víc mlátilo to ne..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
sem tam sprint, jinak normalni denni jezdenijear ewing píše:Jak utrhl, ty jezdíš okruhy s podvozkem Octavia I.Octava píše:co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
Ramenní silentboky se musí nalisovat v určitém bodu, jinak je pravděpodobně utrhneš-nebude to tvůj problém ?

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB