trubky - co dům dal ... kolena nerez + spojky z DP a nějaké spony....

VELIKÁNSKÝ DÍKY JAROUŠKOVI A PAK MR. BOROVI...
Moderátoři: šulda, Moderátoři

Patrně nemáš pohlí s turbotlakemmisa.89 píše:ted na to tak koukám, sakra já i když mám ohátej motor, tak se za jízdy v plný náloži na víc než 25°C nedostanu se svým origožere mi to teda jako blázen, takže můžu mít špatný čidlo? kde se nechází? díky...teda předpokládám, že teplota plnícího vzduchu se bere v úvahu a podle toho se dávkuje nafta:-)

Kolik tam je prostoru pod fmicem, to vypadá že bude sloužit v zimě jako radlice na sníhnorok86 píše:Tak uz mam taky v Toledu 1M 81kW, IC OII a vedeni puvodem od Jarouska. Montaz v poho, akorat par uprav na vedeni![]()
Ještě někam dát sůl a silničáři mají konkurencimiš píše:Kolik tam je prostoru pod fmicem, to vypadá že bude sloužit v zimě jako radlice na sníhnorok86 píše:Tak uz mam taky v Toledu 1M 81kW, IC OII a vedeni puvodem od Jarouska. Montaz v poho, akorat par uprav na vedeni![]()

je tam jeste tak 15cm k silnicimiš píše:Kolik tam je prostoru pod fmicem, to vypadá že bude sloužit v zimě jako radlice na sníhnorok86 píše:Tak uz mam taky v Toledu 1M 81kW, IC OII a vedeni puvodem od Jarouska. Montaz v poho, akorat par uprav na vedeni![]()