NA SMESNOU NAFTU MAM NAJETO PRES 100 TKM NA 81 KW A NA 66 KW MAM TAK 40 TKM A NAPROSTO ZADNE PROBLEMY,ANI S FILTRAMA.
TED CHCI KOUPIT ROMIKA 77 KW PD A CHTEL BYCH S NIM JEZDIT NA 100%BIO,JE TO ROK 2007,ZVLADNE TO NEBO SE MAM NA TO VYKASLAT?
O1 1,9 tdi ASV 81 kw 2001,egr off
O1 1,9 tdi AGR 66 kw 2000,egr off
F1 1,9 sdi ASY 47 kw 2002
O3 1.4 tsi cng 2015
mi to nepřipadlo že by se zvýšila spořeba nebo snížil výkon, kokta PD ani co psal sikin stilo 85 kW CR, jezdí na čisté meřo unikorn veselí nad moravou nikdo nic nepoznal
u stila se akorát prožrala hadička to jsem zde psal
jedině že jezdíte jak prasata plyn na podlaze a hned to auto nevystřelí tak tam je možná rozdíl
Dlouhodobě 0,3l rozdíl, takže naprosto zanedbatelný. Výkonově... možná tak od 4tis. nahoru to je trochu horší, ale jinak jsem nezpozoroval vůbec nic. Jak jsem už někde psal, B100 tankujeme výhradně u Armexu.
batoo píše:ale hovno milosu:)
Fakt mi to zralo vic, taky se asi lisi benzinka od benzinky.
Ja jel na KM-Prona nebo jak se jmenujou a ten rozdil je cenove minimalni.
Rychle se jezdi se sluzebakem
třeba není meřo jak meřo a nejsem ten správný hodnotitel
já tomu pedečku vyměnil filtry a naučil ho jezdit na meřo jezděl jsem jsem ještě s menší spotřebou jak majitel na naftu
jak přijede zeptám se jezdí oil long tak jsem ho víc jak trok neviděl
kdyz sem jezdil ducatem 2,3 JTD tak sem si spotrebu psal a pokud sem jel na BIO tak to na vykonu citit bylo a spotreba stoupla nahoru,pokazde kdyz sem to spocital to vyslo stejne jako bych jel na naftu. tak sem tam tankoval pak jen naftu. ovsem kdyz sem do nadrze pridal tretinu trafa tak spotreba sla skoro o litr dolu
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
čistý meřo už beru jen při rozdílu ceny 10% a výš, jinak se to nevyplatí. Teď jsem nabral u unicornu, protože bylo za 30,9 a nafta ono 33,9. Jede to hůř, spotřeba nahoru o cca 5-7%
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
U meho PDcka zadny rozdil nepozoruju,asi kdyz budeš jezdiš podlahu,tak tam bude nějaky rozdil,ale kdyz jezdiš normalni jizdu tak je spotreba stejna jak na naftu.