jj,taky to tam mamSmoke píše:to Eddy91 :
za katem rozpojil, vymlátil, nasadil a je to. žádný řezání, vaření atd, není nic poznat
Výfuk TDI-zvuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Jen me tak napadlo: vem si pet lahev a dve brcka ... do PETky udelej dve diry na kazdem z koncu. Zajisti, aby vzduch neunikal (vosk, tmel, silikon) a pak si zkus do toho foukat, nasledne jen do stejne dlouheho brcka - pochopis sam. Samozrejme, ze musis menit silu, protoze motor taky neprodukuje konstantni tlak. Verim, ze kdyz pouzijes cigaretu a bilou PET lahev, pochopis, co se tam asi tak muze dit. Samozrejme, ze u motoru je to umocnene taky rozdilnymi teplotami, sazemi atd.Smoke píše:nevim co kde Vám duní a mele, ale je to ok, nebo to máte změřené?- přetlak díky komoře? jedna bába povídala, druhej myslí, takže když už tak data
PS: sice jsem to nezkousel, nicmene fyziku ani matiku ocurat nelze, takze verim, ze budes prijemne prekvapen ... jen se obavam, ze to stejne Tvuj postoj ani nazor nezmeni, takze mozna skoda casu toto cele

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
s tym brčkem zajimáva myšlenka, stejně trochu mimo vzhledem k průměrům, materiál atd. ale stejně si myslim že i kdyby to brzdilo, tak pochybuju že víc jak 5k. rotačka s VB 200k není špatné, ne? za turbem už pulzace nejsou, jen výření. takhle to má dost lidí, spíše bych řekl že víc ,,špuntuje´´ orig zadní tlumič, a stejně s nim tu někdo má 250k.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
-
- Aktivista
taky to mám vymlácený jako smoke, ono je to jen malinkatá bakule, takže to tak tragický nebude, ale kdo ví. To spíš ten zadní tlumič, to je vlastně hodně podobná konstrukce jako zmíněná petka a dvě brčka. Jediný co jsem po vymlácení zaznamenal byl výraznější zvukový projev turba, trochu lepší tah ve středních točkách, ale zklamalo mě, že nad 4200ot motor ztratil sílu, před tím tahal až skoro do červenýho cca do 4600ot. S tím se snížila i maximálka.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
Dobrej zvuk ... asi si necham natocit zvuk svyho auta, uz je nacaseJayson píše:http://www.youtube.com/watch?v=Y4IeLrvX4Gk

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

sranda v lete, ked sme vyberali katalizátor a namiesto výfuku iba rúrka http://www.youtube.com/watch?v=uEpoUVjHCyY
Audi A3 8P S-LINE, 2.0 TDI BKD, chip, EGR OFF + hot start fix spravený mnou cca 12x kW
Audi A4 B6, 1.9 TDI 96kw AVF, Launch control + chip spravený mnou 110 kW+
VW Transporter T5 LR, 1.9 TDI, chip
Audi S2 Avant ABY
Škoda 100L - celková renovácia
Audi A4 B6, 1.9 TDI 96kw AVF, Launch control + chip spravený mnou 110 kW+
VW Transporter T5 LR, 1.9 TDI, chip
Audi S2 Avant ABY
Škoda 100L - celková renovácia
podle mě ti tam dělá neplechu ten rezonátor, nevim sice jakou má funkciSLIVATOR píše:nechce se mi cist cely tema...taky mi jde o odfukovaci zvuk-dotačeni turba..
Dal jsem ted komplet vedeni v 60mm trubce..60mm vlnovec- 60 mm rezonator 550mm dlouhej a zbytek jen 60mm roura , no a odfukovani tam neni...cim to? ruci to ten rezonator?
nejakej figl jak dosahnout toho odfouknuti?

toledo afn chipped,egr off,kat off
- Twins-Peta
- Přispěvovatel
Pánove, co kdyz sundam zadni tluimic a dam tam jen trubku s koncovkou navarenou? jaky to bude mit zvuk? nechce se mi kat vyhazovat... Nebo mi poradte co bude nejlepsi!!
Děkuji za jakoukoliv radu
Děkuji za jakoukoliv radu

Prodáno: - Seat Leon 1.9 TDI ALH 66kw.
Prodáno: VW Passat 1.9 TDI 96kw,chip 122kw
Prodáno: Seat Leon FR 1M. 1.9 TDI 110Kw -c
Nyní VW Touran 1.9 TDi 77kW - Chip
Prodáno: VW Passat 1.9 TDI 96kw,chip 122kw
Prodáno: Seat Leon FR 1M. 1.9 TDI 110Kw -c
Nyní VW Touran 1.9 TDi 77kW - Chip
výfuk
Já mám místo zadního tlumiču jen trubku,na volnoběh je to trošku brumla ale nic hlučnýho.A při jízdě to trocha pššoouká....a v tahu to má takovej ten dravej TDI zvuk 

leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
- Twins-Peta
- Přispěvovatel