presne moja rečWHITE-CZ píše:Trocha kitu a je jak novej

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ve vsech manualech je preci napsany, naplnit nadobku az po rysku max. tak co udelal pan spatne? to ze tam vlezlo o dva kyble vic, preci ne vsechny motory maji objem vody stejnej ne? treba xxlet stara historka, kdyz pan s tatrou 603, problem ze nechyta, byla zima a pan se ptal jestli to nebude tim, ze na tri kyble vody tam dal jen 2 litry fridexu?Tomas6 píše:Jo tohle sem taky zažil.Borcovi na fabii 1.4mpi vylitla mrazovka pod vahadlama a tak dlouho chodil s kyblama vody až bylo vody v nadobce dost.A pak volal že má špatný startér.
ale co mel pan delat, kdyz na pixle s fridexem bylo napsany, ze se redi s vodou a ne se vzduchem?Slavkov píše:Tak to je na vzduchem chlazeným motoru opravdu peklo
nič nerobíš zle.... to je úplne bežné, kamoš 5rokov VŠ Ing. so špecialneho inžinierstva, tu našiel najlepšiu robotu za 800e + obrovská zodpovednosť....Tomas6 píše:No já když jsme měli učně na dílně poslal dolít vodu do t148.Naštěstí jsem se šel podívat.V poslední chvíli jsem ho zastavil.Hňup to chtěl lít do olejové vany.Měl toho tam kýbl.Před ním ventilátor jak kráva,chladič nikde a to že je to vzduchem chlazené nepoznal.Třeťák.... Propadl z odborného výcviku,teď tahá gumy ve fabrice a má víc peněz jak já.Nevím co dělám špatně....