Lepsi podvozek?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ten vzduch nejni na jízdu je to hodně měký taky jsem se na tom svezl...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
su origo silenty tak zle ze ich tak s radostou menite? mne je 100tne jasne ze B7 s toho nespravim:D a hladam prave kompromis ktory zatial pre mna predstavuju billsteiny a RS struny:)subz3ro_tdi píše:No moj, takych nas je tu myslim viacgabo00000 píše:inac pre mna najpohodlnejsi podvozok ma pasat B6 respektive B7 ako to kazdy vola, to auto tak suprovo sedi v zakrutach a pritom je strasne pohodlne, taky pdovozok by som chcel mat v oktavkeZial je to len utopia, to zavesenie kolies je holt predpotopne a ziadne tlmice a odpruzenie to nezachrania... chces komfort - nechaj seriu, chces aby to sedelo - das kratsie pruziny a tvrdsie tlmice, ale na komforte sa to podpise... Nic zasadne medzi tym neexistuje, iba urcite kompromisy, ale seriovy alebo lepsi ako seriovy komfort od toho necakaj. Bilstein B4 tlmice a LCR ulozenia v ramenach je asi to najrozumnejsie co s podvozkom mozes urobit, ak to chces prevazne na normalne jazdenie a nie na vyblaznenie. Na skodafore malo zopar chalanov pneumaticke podvozky, to by mozno mohla byt cesta - ze si modifikujes vysku a utlm podla potreby za jazdy, ale ja osobne by som to na auto nechcel...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
komfort - tvrdost
O1 Combi - HPčka, v předu sériová pružina, vzadu kratší ale snad stejně tuhá jako série...
Ze začátku mi to přišlo tvrdé, oproti původním tlumičům, ale ve skutečnosti je to tvrdé asi tak jako O2 na tlumičích v OK stavu, čili pohoda, potvrzeno i tím že mi to nevadí na delší vzdálenosti a několika lidma co jsem vezl - taky zatoužili po HP
Na 17kách to pak ještě trošku ztvrdne.... nicméně, po tom co jsem vyzkoušel, asi nemá cenu dávat HPčka pokud necháte 16ky kola... ty to deklasují - podvozek to udrží ale pneu ne
. Taky jsem nechtěl 17ky, ale nešlo to jinak...
Kdo měl HP v ruce tak pochopí...
(sice B6 jsem live neviděl, třeba jsou podobně udělané...)
O1 Combi - HPčka, v předu sériová pružina, vzadu kratší ale snad stejně tuhá jako série...
Ze začátku mi to přišlo tvrdé, oproti původním tlumičům, ale ve skutečnosti je to tvrdé asi tak jako O2 na tlumičích v OK stavu, čili pohoda, potvrzeno i tím že mi to nevadí na delší vzdálenosti a několika lidma co jsem vezl - taky zatoužili po HP

Na 17kách to pak ještě trošku ztvrdne.... nicméně, po tom co jsem vyzkoušel, asi nemá cenu dávat HPčka pokud necháte 16ky kola... ty to deklasují - podvozek to udrží ale pneu ne

Kdo měl HP v ruce tak pochopí...