Lepsi podvozek?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
kozelpub: to je trochu jiná cenová kategorie, tyhle podvozky jsou za cca 25 tisíc kč a více
mě by spíš zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti s nejlevnější řadou tlumičů od KONI, a to oranžový STR.T, ( http://www.koni.com/54.html ) cena za sadu například na oktávii je okolo 6500kč, což mi příjde zadarmo.... nebo případně červený KONI, který jsou jako alternativa k sérii a vychází na cca 12 tisíc.
ještě když jsme u toho KONI, tak velmi zajímavé mi příjdou "chytré" tlumiče FSD s proměnlivou charakteristikou, sada včetně pružin stojí okolo 18ti tisíc korun, což mi příjde jako zajímavá cena, nejel na tom podvozku někdo?
mě by spíš zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti s nejlevnější řadou tlumičů od KONI, a to oranžový STR.T, ( http://www.koni.com/54.html ) cena za sadu například na oktávii je okolo 6500kč, což mi příjde zadarmo.... nebo případně červený KONI, který jsou jako alternativa k sérii a vychází na cca 12 tisíc.
ještě když jsme u toho KONI, tak velmi zajímavé mi příjdou "chytré" tlumiče FSD s proměnlivou charakteristikou, sada včetně pružin stojí okolo 18ti tisíc korun, což mi příjde jako zajímavá cena, nejel na tom podvozku někdo?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
ty fsd su tu spominane nekde 11 - 12 strana nevm presneturbo kamna power píše:kozelpub: to je trochu jiná cenová kategorie, tyhle podvozky jsou za cca 25 tisíc kč a více

ja viem ze to je troska ina cenova kategoria

VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 

-
- Aktivista
obdoba monroe sensa-trac, ale monroe sou sragory...
z jara planuju novy tlumice a ty oranzovy koni za 6500 mi prijdou moooooc zajimavy
...
je to cenovka jen ted, nebo se budou dat sehnat i za 3 mesice?
z jara planuju novy tlumice a ty oranzovy koni za 6500 mi prijdou moooooc zajimavy

felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
-
- Aktivista
no po tom ako som sa dokopal k tomu aby som zistil co je vlastne na ibize za podvozok (bol dost tuhy) som zistil ze su tam seriove struny sportove a k tomu prave KONI tlmice sportove na seriovy podvozok s moznostou nastavit tuhost. a boli na MAXturbo kamna power píše:kozelpub: to je trochu jiná cenová kategorie, tyhle podvozky jsou za cca 25 tisíc kč a více

teraz som ich uplne povolil a celkom komfort. na jar troska pritvrdim a auto bude zase drzat :O) , ak bude treba lebo zene netreba nic tuhe a tvrde momentalne.je to ovela lepsia volba ako napr weitec...
na GIII som dal podvozok Weitec ULTRA GT a teda daleko od toho co som cakal na tomto aute, nehovoriac ze kleslo viac ako malo

a pritom su podvozky na rovnakej baze ...
GIV var asz 4mot upraveny
nakonec asi pujdu do tech KONI STR 

Naposledy upravil(a) Ondras83 dne 31 pro 2010, 12:11, celkem upraveno 1 x.
felda 1,3 72 koní
..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS

OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
A za kolik udělají u KONI repas. Pořizovací cena je jedna věc a další náklady je druhá věc. Já jezdím Ačkové H+P na FRS a komplet repas po dvou sezónách je 3000 Kč + DPH.Ondras83 píše:obdoba monroe sensa-trac, ale monroe sou sragory...
z jara planuju novy tlumice a ty oranzovy koni za 6500 mi prijdou moooooc zajimavy...