Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Pro pobavení.. 306 HDI 99.. kolega říká že dcerce nejde před domem nastartovat a že se zasekl klíček ve spínačce. Předtím normálně přijela... tak klíček šel zas vyndat, auto točilo a nic... Tak že ho odtáhneme na tyči.. samozřejmě má v předu oko vlevo, tak to bylo zábavné.. no jedem si tak troubí... a PP kolo prázdné... rezerva najde ven - ta pomsta na vyšroubování je jak perník. Tak se to cvaklo pákovkama, rezerva prázdná, nafoukat.. sundalo se přední kolo a hle.. pero na hadry a roztrhlo pneu.. tak jsme zbytek pera zaklepli aby snad znova gumu neroztrhlo, pak se zjistilo, že rezerva je 13ka a dopředu nejde, tak přehodit se zadním.. a jedem. kupodivu další gumu to neroztrhlo... výsledek - jak to pero asi při parkování prdlo, vyhodilo to takový ten nárazový spínač co je na stejné straně za podběhem... pak za jízdy povolilo víc a roztrhlo tu gumu. Navíc spínačka se u kámoše před dílnou zas šprajcla..... = musela se sehnat náhrada.
Ať žije stará pomsta z Francie!
A to mi kámoš říkal, že jeho známý si jen klekl na sedačku do nějakého francouze, že si dá flashku do rádia a prásk! Prasklo pero a propíchlo gumu....
Ať žije stará pomsta z Francie!
A to mi kámoš říkal, že jeho známý si jen klekl na sedačku do nějakého francouze, že si dá flashku do rádia a prásk! Prasklo pero a propíchlo gumu....
já na 406 měnil pero na parkovišti ve Zlíně před špitálem.To leželo na zemi že jsem pod to hever nedostal.Dobrý vomrd.Vyměnil jsem i s uložením s tím že se na dílně udělá i to druhé.Jak jsem to spustil na kolo rána a druhá strana byla na zemi.Na mrtvici.Venku minus 3 a déšť se sněhem.Z parkoviště jsem šel rovnou na pohotovost pro antibiotika.Nejlepší byli lidi co chodili okolo.V neděli přes oběd.Nemám rad francouze.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km