Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
Ako by povedal Stingray: "Plyn, voda kurenie" 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Neposuzuj mě podle sebe, možná si ho honíš, protože ti doma nedají, a proto jsi tak vynervovaný a takový cholerik..,Já používám klasiku, druhé pohlaví..A moc se nevyjadřuj o Italech, my čecháčci můžeme nabídnout tak Š105, jejíž krása se nebe dotýká. Ale došlo nám to, tak jsme si ostatní auta nechali dělat v Itálii..Proč ze sebe pořád děláš hlupáka, trochu vzdělání o motoristických dějinách by tě posunulo vpřed..fekálek píše:Jericho jistě pohoní, je v tom kus krááásnýho ITALA
nepropadat panice...
Tak to mě budeš muset proškolit abych byl tak moudrý jako ty.jericho-3 píše:Neposuzuj mě podle sebe, možná si ho honíš, protože ti doma nedají, a proto jsi tak vynervovaný a takový cholerik..,Já používám klasiku, druhé pohlaví..A moc se nevyjadřuj o Italech, my čecháčci můžeme nabídnout tak Š105, jejíž krása se nebe dotýká. Ale došlo nám to, tak jsme si ostatní auta nechali dělat v Itálii..Proč ze sebe pořád děláš hlupáka, trochu vzdělání o motoristických dějinách by tě posunulo vpřed..fekálek píše:Jericho jistě pohoní, je v tom kus krááásnýho ITALA