zdar chlapi, na ekonaftu od Unicornu jsem najezdil cca 6.000 km v Octavii 1,9TDI rv, 02. Občas se mi ráno zdálo, že to hůř startuje, tzn. že oproti normální naftě motor naskočil cca o půl vteřiny déle a včera se mi z ničehonic při jízdě rozblikala kontrolka žhavení.Normálně mi bliká ta oranžová spirálka v pravidelných intervalech. Nevím zda to má souvislost s jízdou na ekonaftu, pravděpodobně ne. Nevíte co mi odešlo, nebo proč kontrolka bliká? Auto zatím startuje. Díky.
speedy800 píše:zdar chlapi, na ekonaftu od Unicornu jsem najezdil cca 6.000 km v Octavii 1,9TDI rv, 02. Občas se mi ráno zdálo, že to hůř startuje, tzn. že oproti normální naftě motor naskočil cca o půl vteřiny déle a včera se mi z ničehonic při jízdě rozblikala kontrolka žhavení.Normálně mi bliká ta oranžová spirálka v pravidelných intervalech. Nevím zda to má souvislost s jízdou na ekonaftu, pravděpodobně ne. Nevíte co mi odešlo, nebo proč kontrolka bliká? Auto zatím startuje. Díky.
co ti píše tomas to musíš udělat připojit vag, adresa O1 pamět závad a tam je to napsíno co tomu chybí a proč bliká
kluci zere vam to na tu bionaftu vic? Ja teda mel v nadrzi 25 l bio a zbytek nafty takze vliv asi nebude vubec videt,ale jel sem na spotrebu ve 3 lidech a 6,2 se mi zda moc. melo by to brat tak 5-5,5 kdyz teda 3 lidi pak sme jeli chvilku aj 4,ale ten diesle by to tak poznat nemel
Jezdil jsem na Bio od Unicornu a jelo to hůř, míň, takže jsem na to musel víc "šlapat" tudíž vyšší spotřeba ... ten půllitr to určitě bylo... navíc mi to v zimě "zesádelnatělo"
... a co z toho plyne za poučení, že je lepší jezdit rovnou na řepku... jede to líp, stojí to míň...