max.rychlost....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Kuca
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Převodovka je ASD. Škoda že neni ještě o něco delší. Jinak sériovýho tam fakt moc neni
Seriově tam byla 1.6td. A jestli přeměřuje nevim, nemam gpsku. Ale jelikož tam mam šestnáctky kola, tak si myslim že by to tak nějak mohlo být.

ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
Golf IV ARL 4 motion
hustecKuca píše:Převodovka je ASD. Škoda že neni ještě o něco delší. Jinak sériovýho tam fakt moc neniSeriově tam byla 1.6td. A jestli přeměřuje nevim, nemam gpsku. Ale jelikož tam mam šestnáctky kola, tak si myslim že by to tak nějak mohlo být.

respekt

pls, muzu se nekdy prijet podivat, dvojky miluju
- Kuca
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím, přeci jen to už je muzejní kousek, tak aby jsi mi ho nevykoukal.AlesShi píše:hustecKuca píše:Převodovka je ASD. Škoda že neni ještě o něco delší. Jinak sériovýho tam fakt moc neniSeriově tam byla 1.6td. A jestli přeměřuje nevim, nemam gpsku. Ale jelikož tam mam šestnáctky kola, tak si myslim že by to tak nějak mohlo být.
![]()
respekt![]()

Golf IV ARL 4 motion
Golf IV ARL 4 motion
tak aspon prosim nekolik peknych fotecek na meilKuca píše:No já nevím, přeci jen to už je muzejní kousek, tak aby jsi mi ho nevykoukal.AlesShi píše:hustecKuca píše:Převodovka je ASD. Škoda že neni ještě o něco delší. Jinak sériovýho tam fakt moc neniSeriově tam byla 1.6td. A jestli přeměřuje nevim, nemam gpsku. Ale jelikož tam mam šestnáctky kola, tak si myslim že by to tak nějak mohlo být.
![]()
respekt![]()
taky chci mit jednou dvojku, puvodne to melo bejt 16v, ale mTDI je best

- Kuca
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu. Mtdi je lepší.Alespoň mě to vyhovuje. Hlavně průběh toho motoru. Tohle sešlápneš v nízkých otáčkách a prostě jedeš. sešlápnu 4ku a kámoš co má gti tak musí podřazovat až na dvojku a než to rozjede, tak už může sbírat jen moje brikety
A to nemluvim o spotřebě...
Jestli si jí ale opravdu přeješ vidět, tak se klidně zastav. Ale je teď trochu nemocná- rez mi spapala kousek nápravnice, ale zatím drží pohromadě

Jestli si jí ale opravdu přeješ vidět, tak se klidně zastav. Ale je teď trochu nemocná- rez mi spapala kousek nápravnice, ale zatím drží pohromadě

Golf IV ARL 4 motion
Golf IV ARL 4 motion
-
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel