Co je moc to je moc.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ashley
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Brake

Příspěvek od Ashley »

(noteeth) Obrázek
FI MPi (ame)
FIII HTP (cgpb)
O3 TSI (dada)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Tak jsem si říkal, jestli to sem patří či nepatří a asi patří ... (noteeth)
PP kolo už (hlavně při mírným zatáčení i brždění) lehce "drhlo", ale byl jsem smířenej s tím, že to bude "plech na plech" (několik měsíců mi doma chytaly prach nový kotouče i desky...), ale nějak "nebyl čas" ...
Tipněte si, kolik maj ty kotouče (Ate powerdisc, po zajetí se mi povedlo je skoro zkroutit...) a jedny(!) destičky (Pagid) najeto ... 8) Obrázek
pašíkombi AFN B597
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

dopadl sem stejne power disk za drazsi penize at to trochu vypada a vysledek je sracka kotouc, uz nikdy. ted mam brembo max a celkem dobry ale mam 15 tis najeto na nich
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

No já si ve finále vlastně vůbec nestěžuju ... to hodně přidej, kolik maj za sebou tyhle... (LOL)
pašíkombi AFN B597
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Kdysi jsem měl kotouč Zimmerman + desky Ferodo (nějaký polosportovní) a desky jsem mělnil 2x, kotouč vydržel 60.000km a to jsem jezdil celkem hardcore a nijak je nešetřil.

Pokud to bylo ATE+ATE tak bych věřil že se tak nějak budem shodovat?
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Ate (PD) a desky Pagid (jak jsem psal) a vzadu Ate a Ate ...
No moc z vás se tipování nezúčastnilo, ale jestli ještě nesedíte, tak si sedněte ... :D
Ty kotouče a desky na fotce maj za sebou přes 165 tisíc km ... :punk:
Zadní byly "na plech" už začátkem roku, ty najely "jen" asi 150tis. ;)

A to jsem je taky nijak zvlášť nešetřil, po zajetí jsem je málem zkroutil a nejednou brzdil "na krev", ale přisuzoval bych to hlavně mozku za volantem (předvídání, podřazování, atd. )

To jste nečekali, co?
:P
pašíkombi AFN B597
TANN3R
Přispěvovatel

Příspěvek od TANN3R »

150k na kotouče dávají kloboukáři běžně :D Výdrž brzd u auta, co jezdí denně je jen o způsobu jízdy.
Mustang GT 4.6
E63 645Ci
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Ti teda pěkně děkuju ... :D Až zas nějakýho potkám, budu muset přibrzdit (a neobjíždět ho takovým obloukem jako obvykle), abych se inspiroval, jakej klobouk by se ke mně hodil (rofl)
S posl.větou souhlas, jen bych doplnil, že je to i o péči, připomnělo mi to zákazníka, kterýmu jsem na zadku měnil desky (na vlastní žádost/riziko/triko na "závodní" kotouč, ale od posl.destiček už trošku "gramodeskovej", byť tloušťka ještě ok...) a ten mi říká: "No já bych to nechal vyměnit u táty na dílně, ale má tam toho teď hodně" a když jsem vytáhl pístky, že je očistim a máznu, koukal na mě jak z jara se slovy "Co to děláte?" ... No ve vší slušnosti jsem mu odpověděl, ač jsem nevěděl, jestli si dělá prdel nebo ne, když říkal, že brzdy měnil několikrát, ale na pístky nikdy nesáhl ... Pak to má (rovnoměrně) brzdit ... :roll:
pašíkombi AFN B597
Grunt
Přispěvovatel

Příspěvek od Grunt »

Já mám dobrou zkušennost s kotoučema a deskama TRW... Zamlada jsem měl R19 16V jezdil jsem s ním často brzda plyn 180 nebyl problém a když jsem po 50t km dělal údržbu preventivně jsem koupil i desky který měli k mýmu překvapení ještě přes 50%
Ford Galaxy 1.9TDi 85kw AUY 2002
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Trochu z jineho soudku, bohuzel, umisteni do sekce s vtipy nepovazuji za adekvatni:

Nepoucil jsem se predchozimi nakupy a rozhodl se koupit neco v Alza.cz. Nejdrive jsem se dovolal jako 6. v poradi, rekl jsem si, ze na to kaslu a zavolam pozdeji.

Nasledne jsem se dovolal jako 8. v poradi a nechal jsem to na reproduktor. Kdyz jsem byl po 11 minutach prvni v poradi, pred uplynutim 12. minuty jsem byl se slovy: "Lituji, ale doba cekani prekrocila maximalni dobu" odpojen.

Takze u Alza.cz nevezmu uz ani zlatou cihlu ikdyby byla posledni na svete a jenom za odvoz.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

No co nevolat a proste on line objednat a kdyz to nebude ono tak vratit??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Grunt píše:Já mám dobrou zkušennost s kotoučema a deskama TRW... Zamlada jsem měl R19 16V jezdil jsem s ním často brzda plyn 180 nebyl problém a když jsem po 50t km dělal údržbu preventivně jsem koupil i desky který měli k mýmu překvapení ještě přes 50%
To už dneska taky stojí půl míče ten rencek . A co se jich dřív válelo.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

hansdob píše:No co nevolat a proste on line objednat a kdyz to nebude ono tak vratit??
Zvazil jsi moznost, ze jsem nechtel objednat, ze jsem chtel jenom proverit informace, ktere nejsou uvedene? Soude dle tve odpovedi nikoli.

Pro info: chtel jsem proverit, zda by mohlo byt k vyzvednuti v ramci me cesty okolo (jinak postrada vyznam a vyplati se zaplatit postovne) v kamenne prodejne kde nebylo skladem - nic, co by ses z netu dozvedel.

Ano, nejspis jsem spekulant, ktereho zajima postovne navysujici cenu o desitky procent ceny zbozi ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pár průšvihu na jednom voze . Člověk se někdy diví :-)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Tvl. Na to bych nesáhl :roll: (wallbash) (rofl)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“