Předem se musim omluvit . Ta omluva je v tom měřítku že jsem žil v domnění že jsi to celé dělal ty. Dobrá tedy , tak ne všechno . Můžeme řešit teda instalaci FMIC setu ktery se i tak musel nějak dodělat. IC držel pouze na vystuze v horní části a nikoli i dole. Ta výstuha byla tak odrezana že by jsi každý o to pořezal prsty nemluvím o nějaké povrchové úpravě. Vedení se opíralo o mřížky a hrozilo poškození . Několik spon za sebou ( asi to lépe drží ) . Ty boční kryty byly nádherně vystrizene.
Na tom vedeni si musel pridelat držák , předělat roury a držák pro čidlo tlaku. Tak ze jsi tam už něco předělával.
Vedení bylo tak dobře nainstalované že se prodrela jedna spona a druhá se oklepala o káru .
Výměna spojky . Ano funguje dobře skoda ze se nevymenila nová kapalina ale ok to moc lidí nedělá . Ale řekni proč je ten zadni plech tak křivý ? Asi proto že ho někdo prostě nesundal .
Když jsem chtěl namontovat turbo chyběl mi tam jeho spodní držák. Ten bohužel není součástí nového turba . Tak že jsem musel sáhnout do šuplíku a dodat ho tam .
Ve vedení jsem objevil i zaseklé nečistoty a zbytky turba . Ok to se dá pochopit . Co nechápu je ten silikon . Asi si umíš představit co to udělá v motoru pokud to tam vlítne. Byly tam další věci jako chybějící držák výfuku na napravnici tak ze výfuk držel jen na pletenci , Tubus ze 77 kw + nějaké šílené přechody , ale to tam už někdo namontoval předtím. Jen stačilo zákazníkovi říct ze tohle fakt ne . Ze existující i jiné možnosti. Tak samo i praskla trubka podtlaku k posilovaci .
Hele ja myslim ze kdyby jsi na všechny tyto věci poukázal a vysvětlil si význam jaky mají , urcite by je chtěl všechny vyměnit . Štefan dovezl auto k odbornikovi on tomu nerozumí . Tak ze pokud mu někdo řekne hele to je špatně nebo hele to je dobré , tak tomu bude slepě věřit . Protože to přeci řekl clovek co tomu rozumí . Je tak ? Ja myslim ze ano . Tak ze kdyz X faktorů je špatně výsledek nikdy nemůže být ok . Proč to u nás slo a u tebe ne ? Protože najednou viděl co je vse zlé a nekvalitní ( nebo ho někdo pěkně ojebal ) . Ty píšeš ze byl problém finance . Ze ten člověk prostě na tuning nemel dost peněz a auto mel starou rachotinu . U nás koupil vse na co jsem ukázal ze bylo špatně nebo to chce výměnu . Zaplatil vse do poslední koruny . Mně nezajímá jestli je auto nejaka stará rachotina , ale aby se člověk nemusel stydět za svoji práci jakou na tom odvede . Ano je to stare AGRko co mělo najeto v době těchhle praci 360 000 km na původní motor . Nikdy nikdo v něm nebyl . Je to pomalu rok co se auto dodelalo a jezdi s 219 ps a funguje perfektně. Štefan si to chválí a jde dál . Celé auto se udělalo do RS stylu ,nove rs brzdy , nápravy , vyvareni karosérie + lak , bixenon . U nás ni nechal namontovat novou Dbilas vačku. Vidíš porad investuje a přijede k nám s daleka . Jo vlastně vždyť to je vlastně vrak . Ale je to práce a ta práce nás živí a baví . Turbo ma najeto dalších 15 000 km a drží . Ne 60 km . Při ladění se musela jednotka rozlepit . No trochu to někomu před náma nevyšlo uplne rovně.
A soft byl postaveny na váze vzduchu Bosch ale v autě byl Pierdurg .
Co k tomu dodat . Všechny fotky co se u nás dělalo co vse bylo špatně si dostal před rokem od Štefana .

foto před karosařskou práci a lakem .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps