FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
už jste se někdo setkal s tím, že by měl někdo řeči na vedení vzduchu nad chladičema, teď to řeším a chtěl jsem to tam tudy vect, tohle mě trochu nahlodalo... na druhou stranu, komu by se to nemělo jako líbit, na STK a na emisích?marena tdi píše:neni to proble.kdyz to povedes vystuhou neni nic videt ,kdyz to povedes kolem starteru a nad chladicema je to dost viditelne a nekomu se to nemusi libit.jinak princip je stejny.Bulda píše:je lepsi to tahat vystuhou nebo kolem chladicu je problem dostat tu trubku do vystuhy
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
- marena tdi
- Aktivista
STK muze i nemusi.precejenom je to zasah do konstrukce.spise jsem mel na mysli vec optickou.JohnyFlat píše:už jste se někdo setkal s tím, že by měl někdo řeči na vedení vzduchu nad chladičema, teď to řeším a chtěl jsem to tam tudy vect, tohle mě trochu nahlodalo... na druhou stranu, komu by se to nemělo jako líbit, na STK a na emisích?marena tdi píše:neni to proble.kdyz to povedes vystuhou neni nic videt ,kdyz to povedes kolem starteru a nad chladicema je to dost viditelne a nekomu se to nemusi libit.jinak princip je stejny.Bulda píše:je lepsi to tahat vystuhou nebo kolem chladicu je problem dostat tu trubku do vystuhy
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
no tak jestli se to někomu líbí opticky nebo ne, to je mi šumák, mě to naopak přijde sportovnější, když jsou ty trubky vidět, chci je pak vyleštit ještě. Ale co se týče STK, když už mluvíš o zásahu do konstrukce, tak abych tam tu 180 dostal, musel jsem opravdu tu hranku seříznout dole na výztuze, asi 15 mm a vyvrtel jsem tam 4 díry na šroubky, toť vše. Naopak vedení alá vzpěra - sice netluče do očí, ale to je mnohem zásadnější zásah do konstrukce bych řek, když flexou vyřežeš přední příčkumarena tdi píše:STK muze i nemusi.precejenom je to zasah do konstrukce.spise jsem mel na mysli vec optickou.JohnyFlat píše:už jste se někdo setkal s tím, že by měl někdo řeči na vedení vzduchu nad chladičema, teď to řeším a chtěl jsem to tam tudy vect, tohle mě trochu nahlodalo... na druhou stranu, komu by se to nemělo jako líbit, na STK a na emisích?marena tdi píše: neni to proble.kdyz to povedes vystuhou neni nic videt ,kdyz to povedes kolem starteru a nad chladicema je to dost viditelne a nekomu se to nemusi libit.jinak princip je stejny.

Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pasuje to tak, že spodek nárazníku se musel ořezat - to černý koleno je cca 2cm pod úrovní spodní hrany nárazníku a v místech mlhovek se to muselo místama taky decentně ořezat = mlhovky nahradí pouze mřížky...ale celkově je to až na zmíněný černý koleno schovaný a padne to tam.....hlavně je vše napojený na origo vedení, takže když zruším FMIC, za půl hodky tam je origo ICmarena tdi píše: jak ti to pasuje na naraznik?jinak prace pekna.

PS: zeleně označený místa se museli ořezat, na první pohled to není vidět

FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 

- marena tdi
- Aktivista
přesně tak, nic nepůjde vidět...jediná změna je, že se nevejdou mlhovky, tak je nahradim denním svícenímmarena tdi píše:super.vyrizla mista nepujdou videt je tam mrizka.

JohnyFlat: díky...když není dílna ani garáž, tak se holt dělá na etapy před panelákem - však už mě maj sousedi za blázna

FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky