nalej olej a zjistíš že nicMartines píše:Čau kluci tak sem si koupil golfa 1.9TD a tankoval sem bionaftu za 23.90 v obci Dobrá u Frýdku-Místku. rozdíl žádný, ještě chcu zkusit nalít jen olej jak to bude jezdit. jaké máte zkušenosti vy?

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
m4xp0w3r7 píše:Přkonal jsem svůj faktor strachu a natankoval jsem do plné čistou ekologickou naftu v Uherském Hradišti za 23,90kč do Hyundai Getz crdi 1.5 60@80kw 2003. Najel jsem zatím 400km a jede to snad líp než na motorovou naftu, určitě tišší chod. Pravda je že jsem tam ale dal víc VIFu než normálně
vstřiky se dojebou tak že se zanesou a to jde oškrabat, no a pokud ti dlouho nabíhá tlak, chytá to asi při llO atm, tak se musí měřit vstřiky kolik vrací paliva,sikin1987 píše:ja teda ted jezdim jen na bionaftu a startovani je asi o 2 otacky motoru delsi vykon motoru uz pri neredeni s naftou spadl,ale spotreba stejne. jenze mam ted problem ze mi asi chcije nafta do toho olej,ale nemuzu to ijak dokazat. muze to byt i voda,ale ja myslim ze tio smrdi po bionafte. Musim vymenit okamzite olej a sledovat co to bude delat na naftu. Byl sem s tim spokojeny nesmrdelo to a bylo kultivovanejsi,ale asi sem si s tim dodelal vstriky
Tezko rict to bylo takto: je to turbo motor tak sem si rikal zkusim jestli zere olej a dal sem misto 4,3 l(i kdyz nekde pisou 4,7) coz je napln mojeho motoru 4 litrovky a patou si nechal na dolevani. Po 3 tis km kdy merka ukazovala mezi MAX a MIN sem sme to tam supl a pak sem nejka v te dobe zacal jezdit na bio.slovacek.milos píše:vstřiky se dojebou tak že se zanesou a to jde oškrabat, no a pokud ti dlouho nabíhá tlak, chytá to asi při llO atm, tak se musí měřit vstřiky kolik vrací paliva,sikin1987 píše:ja teda ted jezdim jen na bionaftu a startovani je asi o 2 otacky motoru delsi vykon motoru uz pri neredeni s naftou spadl,ale spotreba stejne. jenze mam ted problem ze mi asi chcije nafta do toho olej,ale nemuzu to ijak dokazat. muze to byt i voda,ale ja myslim ze tio smrdi po bionafte. Musim vymenit okamzite olej a sledovat co to bude delat na naftu. Byl sem s tim spokojeny nesmrdelo to a bylo kultivovanejsi,ale asi sem si s tim dodelal vstriky
a toho oleje ti kolik přibývá miloš
tak me vrasky dela,protoze sem mi tohle same stalo u punta GT kde bylo o litr vic oleje protzoze tam tekl benzina kdyz sme motro vytocil do max otacek a projel zatakcu tak mi frknul pres odvetrani klikovky az do vahy vzduchu a auto bylo skoro na odpis. Ten test prepadu bych ale rad dlela s nekym kdo to uz delal ja si sam netroufnu. musim zajet za kamosme na Slovensko. Jde o to ze jestli tam je nafta nebo ivoda tak se to idelane nemaze sis pridira a hlavne se bojim at se nepropali ten pist. Jinak po sratu a prvnich par desitek metru trosku huli bile,ale po zahrati tak na 5O stupnu uplne normalni. a uato nehuli absolutne cerne nikdy asi je to tim ze tam dje malo paliva moc vzduchu pres prasklou hadici turbaslovacek.milos píše:zde máš inspiraci,http://www.uni-max.cz/tester-vstriku-co ... ter-set/d/
mám známou v nemocnici tak mi sehnala kapačky, nic mi to nestálo, nasadím na přepady nastartuji sleduji a měřím
pokud máš spatnou trysku která odkapává tak ti to na volnoběh prozradí výfuk, nějaký drobný posun oleje by mně vrásky nedělal miloš
neee to uz nedelam:D. prave se ted snazim jezdit slusne,ale schodme se ze i dkyz tam bude protekat nafta nebo voda nebude to pro motor nic dobryho. Ja na nem nechci najet 100 tis km,ale byl bych rad kdybby este 30 tis vydrzel. takze vymenim olej prejdu na naftu a budu sledovat. Taky nevim jestli bylo dobry ze sem tak moc podtacel motor. bezne jezdim an 1500 otacek zda se mi ze jen soustavne na 1900 je u dieselu mocslovacek.milos píše:aby litr oleje navíc provedl nějaké postatné hrdiství a zničil motor to jsem neviděl,
viděl jsem jak tekl olej z měrky, a motor šlapal, nějaké destrukce působí až je ho tam tak dvojnásobné množství,
no ale jestli jezdíš do zátáčky a motor máš vytočený na maximální otáčky,
tak větší spotřeba motorů je na místěmiloš