Prosím, víte někdo jak moc to čidlo v origo vedení kouká nebo nekouká v tý plastový rouře? Myslím uvnitř, jestli nějak zasahuje do proudu toho vzduchu nebo je "za rohem" až. Abych věděl jak mám udělat tu destičku vysokou. Nebo je to jedno? Musel bych to vyndat, tak jsem se chtěl nejdřív zeptat, jestli někdo nedokáže říct z voleje.SLIVATOR píše:sorry za blby foto
FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
- marena tdi
- Aktivista
hmmmm, to je zzzzzuuuupr, jen já si tu dlouhou kejču ještě udělám půlenou, kdybych nááááááhodou potřeboval něco udělat nebo někam šáhnout u motoru, tak by se to nechalo vyndat jen v motorovce
a nemuselo se to vyndavat otrocky celý
ten kousek hadice a dvě pásky už mě nezabijou a bude to i praktičtější... nebo aspoň pro mě... 
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
- marena tdi
- Aktivista
FABIA RS

instalace FMIC na fabia rs.vyroba potrubi na miru. prumer 55mm.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- Champion
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
krasa a co nejaky pruzny spoj ? aby sa ti to niekde nevytrhlo kedze motor je v pohybe dost
Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech
- marena tdi
- Aktivista
pruzny spoj je u turba dost velky.tak ze zbytek je svarenec + spoje na chladici.zpetna vetev se nevesla do vystuhy.v kazdem pripade by to bylo o dost slozitejsi nezli to je ted.cele vedeni slo udelat i obracene.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
to jsem na to zvědavej