zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomiisp
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomiisp »

kubiss píše:
tomiisp píše:
kubiss píše:nemate nekdo navic to velke tesneni mezi dmychadlo ? nebo aspon na pujceni nez to se to podari nekomu zprovoznit, dam to do vyroby + nove tesneni pro ochotnika samozrejmosti...diky
7L0 819 141 :)
diiiky :kol111:
a tam jsou vsechny 3 tesneni, pod dmychadlo, pod horak a na privod paliva :) a je to origo a stoji to pakatel :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

tomiisp píše:
kubiss píše:
tomiisp píše: 7L0 819 141 :)
diiiky :kol111:
a tam jsou vsechny 3 tesneni, pod dmychadlo, pod horak a na privod paliva :) a je to origo a stoji to pakatel :)
pecka..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

tRpaslik píše:Tedko se taky prodalo jedno na aukru sice benzinovy udajne se 125h najeto - startu tedko nevim za 4ku. Ale jednotku jsem zatim zadnou nevidel a co stim UEHFL to taky nevim.
Tak co majstri..? Pokrocil niekto k uspechu..?
CAHA 125 kW TDI CR
Aktivista

Příspěvek od avatar »

ja mam jinou jednotku nezasazenou soli a vodou a uz mi to funguje :)) nemusel sem ani vyndavat webasto nastesti slo prohodit jen jednotky... uf..

jinak mi to fungovalo asi 3 dny a ted nic uz se nespustilo dneska. Typuji ze ta ma baterka v mrazu dava moc malo. cca 11.5 V .

pujdu to napichnout na diagnostiku a zjisitm proc se nespustilo ale urcite to nemelo volty sem jel jen kratkou trasu a webasto bezelo asi hodinu a pul takze se to nestihlo dobit
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

No říká se, že jak dlouho topíš, tak dlouho bys měl jet. Já co jsem koupil 100 Ah baterku, tak to zas tak neřešim. Bohužel nemám dálkáč a nastavovat timer pokaždý je nepraktický, když třeba nevim, v kolik pojedu. Takže zapínám spíš po nastartování, ale když někde čekám, třeba nedávno jsem čekal hodinu v autě, tak jsem si vesele bufíkoval :) A pohodička :)
A musim říct, že v těchle mrazech je to věc k nezaplacení :D Sem včera jel jinou Octávkou a byl jsem zmrzlej jak sobolí hovno :D
Bych tohle montoval povinně do všech aut, alespoň jako přihřívač. Což mě přivádí na myšlenku, jestli se dá v případě, že mám Thermo Top E jako nezávislý topení nějak nastavit, aby v případě, že je venku klemra a je studenej motor zaplo samo hned po nastartování.
Sem tam se najde situace, kdy jedu třeba jen kilák a je to k ničemu, bo za tu dobu ani pořádně nebafne, ale zas to neni tak častý.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

A pohol sa niekto dalej s tym UEHFL a s rozbehanim telestartu? tRpaslik, Brouk T5, ako ste na tom, podarilo sa vam nieco poriesit?
CAHA 125 kW TDI CR
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Ja jsem na to porad stejne. Mrznu a mrznu. Bohuzel neumim v Eaglu si vytvorit plosnak a ted nemam cas se to ucit jinak bych vyzkousel postavit to rizeni stim atmelem.
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

jo jo take tak, nic nepomohlo , shanim jinou RJ . zima zima :-)))
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Tak já už se taky těšil. Prachy naspořený, kompletní TT-E s GPS modulem taky (se zárukou) zamluvený, climatronik na přivedení šťávy do pinu 1 spouští. A jako na svini mi sociálka poslala blahopřejný dopis, že musím vracet všechny prachy za loňský rok, jinak exekuce. Mě snad mrskne. (wallbash)
Passat 4motion AVF
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Brouk-T5 píše:jo jo take tak, nic nepomohlo , shanim jinou RJ . zima zima :-)
No ja som na tom bohuzial tiez rovnako.. Jedina zachrana je ina RJ, ale tych origo TTC jedotiek je menej ako malo,resp. 0,0 nic..zatial :-( keby ste niekto niekde natrafil na nejaky zdroj kde sa daju TTC RJ zohnat, dajte pls echo sen na forum ;-) diky
CAHA 125 kW TDI CR
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

možná to třeba někomu pomůže a vyřeší problémy s tím zakletým TT C z VW T5...
:D

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 156#524156
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

kemar píše:možná to třeba někomu pomůže a vyřeší problémy s tím zakletým TT C z VW T5...
:D

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 156#524156
ked uz analog tak to skor by bolo vhodnejsie TTC z A6 ktore je tiez analog bez Wbus ale ma aj Kcko a cena sa hybe okolo 5-7t Kc :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

no to moje ma Kline taky
ale osobne jsem nevidel komplet TT-C ani ne rok stary za 5-7tis (crazy)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

kemar píše:no to moje ma Kline taky
ale osobne jsem nevidel komplet TT-C ani ne rok stary za 5-7tis (crazy)
takze 2010, TTC s Kckom bez CANu ? necaroval tam niekdo s vymenou RJ ? :) z akeho auta ze to je ? :)
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

nevim ze te tak prekvapilo ze to ma 1pin vystup na diagnostiku?
to ma snad kazdy topeni nee?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“