a tam jsou vsechny 3 tesneni, pod dmychadlo, pod horak a na privod palivakubiss píše:diiikytomiisp píše:7L0 819 141kubiss píše:nemate nekdo navic to velke tesneni mezi dmychadlo ? nebo aspon na pujceni nez to se to podari nekomu zprovoznit, dam to do vyroby + nove tesneni pro ochotnika samozrejmosti...diky
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
pecka..tomiisp píše:a tam jsou vsechny 3 tesneni, pod dmychadlo, pod horak a na privod palivakubiss píše:diiikytomiisp píše: 7L0 819 141a je to origo a stoji to pakatel
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
ja mam jinou jednotku nezasazenou soli a vodou a uz mi to funguje
) nemusel sem ani vyndavat webasto nastesti slo prohodit jen jednotky... uf..
jinak mi to fungovalo asi 3 dny a ted nic uz se nespustilo dneska. Typuji ze ta ma baterka v mrazu dava moc malo. cca 11.5 V .
pujdu to napichnout na diagnostiku a zjisitm proc se nespustilo ale urcite to nemelo volty sem jel jen kratkou trasu a webasto bezelo asi hodinu a pul takze se to nestihlo dobit
jinak mi to fungovalo asi 3 dny a ted nic uz se nespustilo dneska. Typuji ze ta ma baterka v mrazu dava moc malo. cca 11.5 V .
pujdu to napichnout na diagnostiku a zjisitm proc se nespustilo ale urcite to nemelo volty sem jel jen kratkou trasu a webasto bezelo asi hodinu a pul takze se to nestihlo dobit
No říká se, že jak dlouho topíš, tak dlouho bys měl jet. Já co jsem koupil 100 Ah baterku, tak to zas tak neřešim. Bohužel nemám dálkáč a nastavovat timer pokaždý je nepraktický, když třeba nevim, v kolik pojedu. Takže zapínám spíš po nastartování, ale když někde čekám, třeba nedávno jsem čekal hodinu v autě, tak jsem si vesele bufíkoval
A pohodička 
A musim říct, že v těchle mrazech je to věc k nezaplacení
Sem včera jel jinou Octávkou a byl jsem zmrzlej jak sobolí hovno 
Bych tohle montoval povinně do všech aut, alespoň jako přihřívač. Což mě přivádí na myšlenku, jestli se dá v případě, že mám Thermo Top E jako nezávislý topení nějak nastavit, aby v případě, že je venku klemra a je studenej motor zaplo samo hned po nastartování.
Sem tam se najde situace, kdy jedu třeba jen kilák a je to k ničemu, bo za tu dobu ani pořádně nebafne, ale zas to neni tak častý.
A musim říct, že v těchle mrazech je to věc k nezaplacení
Bych tohle montoval povinně do všech aut, alespoň jako přihřívač. Což mě přivádí na myšlenku, jestli se dá v případě, že mám Thermo Top E jako nezávislý topení nějak nastavit, aby v případě, že je venku klemra a je studenej motor zaplo samo hned po nastartování.
Sem tam se najde situace, kdy jedu třeba jen kilák a je to k ničemu, bo za tu dobu ani pořádně nebafne, ale zas to neni tak častý.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Tak já už se taky těšil. Prachy naspořený, kompletní TT-E s GPS modulem taky (se zárukou) zamluvený, climatronik na přivedení šťávy do pinu 1 spouští. A jako na svini mi sociálka poslala blahopřejný dopis, že musím vracet všechny prachy za loňský rok, jinak exekuce. Mě snad mrskne. 
Passat 4motion AVF
No ja som na tom bohuzial tiez rovnako.. Jedina zachrana je ina RJ, ale tych origo TTC jedotiek je menej ako malo,resp. 0,0 nic..zatialBrouk-T5 píše:jo jo take tak, nic nepomohlo , shanim jinou RJ . zima zima
CAHA 125 kW TDI CR
možná to třeba někomu pomůže a vyřeší problémy s tím zakletým TT C z VW T5...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 156#524156
ked uz analog tak to skor by bolo vhodnejsie TTC z A6 ktore je tiez analog bez Wbus ale ma aj Kcko a cena sa hybe okolo 5-7t Kckemar píše:možná to třeba někomu pomůže a vyřeší problémy s tím zakletým TT C z VW T5...
![]()
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik