tak ja som napisal Kcko tj. diagnostika cez VAGCOM a nie pin pre webasto diagkemar píše:nevim ze te tak prekvapilo ze to ma 1pin vystup na diagnostiku?
to ma snad kazdy topeni nee?
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele, kde je umístěnej vůbec ten diagnostickej konektor? Přímo na těle topení, nebo to je vyvedený někam jinam? Chci si udělat kabel, tak abych věděl, kde to mám vůbec hledat 
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
zvycajne nikde, musis si vytiahnut kabel od kurenia(analog) alebo pokial mas Wbus tak sa staci napojit na kable na hodinkach alebo telestartumir77 píše:Hele, kde je umístěnej vůbec ten diagnostickej konektor? Přímo na těle topení, nebo to je vyvedený někam jinam? Chci si udělat kabel, tak abych věděl, kde to mám vůbec hledat
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Jasný, tak to asi udělám tak, že si vyvedu kabely od hodin a někam pod palubku dám zásuvku. Pak si seženu OBDII samici a udělám si přechodku. Někde jsem měl napsaný, jakej pin na jakej na KKL kabelu, ale nemůžu to najít. Mám Thermo Top E spínanej přes W-Bus. Jak tam to bude?
Jo a ještě jeden dotaz. Nšel jsem v krabici se zbylejma věcma po montáži i úplně jednoduchej přepínač zimního a letního režimu. Jen kolébkovej vypínač se dvěmi kontakty. Původně byl připojenej někam k hodinám. Mám ty oválný. Předpokládám, že ten když napojim na vedení a přepnu ho na letní režim, tak to při dosažení času nesepne topení, ale pouze větrák. Right?
Jo a ještě jeden dotaz. Nšel jsem v krabici se zbylejma věcma po montáži i úplně jednoduchej přepínač zimního a letního režimu. Jen kolébkovej vypínač se dvěmi kontakty. Původně byl připojenej někam k hodinám. Mám ty oválný. Předpokládám, že ten když napojim na vedení a přepnu ho na letní režim, tak to při dosažení času nesepne topení, ale pouze větrák. Right?
V minulosti:
V minulosti:
Jaj, to vůbec neni špatný řešení
To je i docela elegantní
)) Ještě bych ideálně napíchnul jako zásuvku do auta a jako konektor na ten kabel originál Webasto konektor
Ale to už jsem asi moc velkej perfekcionalista
))
Btw, když už se tim tady všichni zabývaj, můžete mi poradit, kde najdu bufíka na céčkovym Opelu Omega 2.5 DTI? A jestli tam je CAN nebo W-Bus komunikace? Kámoš má tuhle pikslu z roku 2003 a nějak mu to zlobí, tak jsem se mu na to chtěl podívat, než s tím někam půjde.
Btw, když už se tim tady všichni zabývaj, můžete mi poradit, kde najdu bufíka na céčkovym Opelu Omega 2.5 DTI? A jestli tam je CAN nebo W-Bus komunikace? Kámoš má tuhle pikslu z roku 2003 a nějak mu to zlobí, tak jsem se mu na to chtěl podívat, než s tím někam půjde.
V minulosti:
V minulosti:
no Opel....hladaj podla hadicmir77 píše:Jaj, to vůbec neni špatný řešeníTo je i docela elegantní
)) Ještě bych ideálně napíchnul jako zásuvku do auta a jako konektor na ten kabel originál Webasto konektor
Ale to už jsem asi moc velkej perfekcionalista
))
inak este k tomu tvojmu spinacu, ten do hodiniek urcite nesiel, ten musel byt zapojeny priamo na kureni.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
V minulosti:
V minulosti:
kemar píše:možná to třeba někomu pomůže a vyřeší problémy s tím zakletým TT C z VW T5...
![]()
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 156#524156
Tak to je teda rada, nad zlato
CAHA 125 kW TDI CR
Hele, lidi, víte, že tohle řešíte už od třetího listopadu?
Já to poctivě sleduju a jsem pekelně rád za to, že jsem koupil Thermo Top E
)) Ale jsem vcelku zvědavej, jestli to rozběháte ještě během zimy, nebo jak 
V minulosti:
V minulosti:
Hele, kluku, mi to vimemir77 píše:Hele, lidi, víte, že tohle řešíte už od třetího listopadu?Já to poctivě sleduju a jsem pekelně rád za to, že jsem koupil Thermo Top E
)) Ale jsem vcelku zvědavej, jestli to rozběháte ještě během zimy, nebo jak
jen si mohl být chytřejší před tím
CAHA 125 kW TDI CR
Hej
) Já měl prostě kliku
) Koupil jsem Thermo Top E, kterej měl urvanej vejfuk a Thermo Top C, kterej byl ok. Šel jsem za pánem, kterej se timhle živí, ten mi řek, že Thermo Top C do Octávky nikdy nedám právě kvůli tomu, že to je z T5 a komunikuje po CAN-BUS (což jsem tady tuším již někde psa la což se zatím i potvrzuje), takže se přehodili řídící jednotky a bylo vystaráno 
Já samozřejmě vým, že sehnat zrovna Ečko je docela problém
Ale začínám mít tak nějak pocit, že pláčete na špatným hrobě. Že místo snahy rozchodit CANový topení byste měli vyvinout veškerou snahu do toho sehnat neCAN jednotku 
Já samozřejmě vým, že sehnat zrovna Ečko je docela problém
V minulosti:
V minulosti: