Politicka situace ve svete
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
To ne já, ale ty jsi klesl chudáčku, pořád tady meleš a ani nevíš co, jestli si myslíš, že máš patent na rozum, tak já si zas myslím, že nemáš. Vše je o názorech a o pochopení co kdo chce a jaké má životní krédo. Ty jen meleš dokola rudá rudá rudá a jinak jsi uplnej tupoun. Raději zalez pod felicii a zapomeň na tuhle sekci, nic nového tu již asi 100 stránek dozadu nezaznělo a tvoje deska je již značně poškrábaná.jericho-3 píše:Mě těší, když se setkám se spoluobčanem, který je tak inteligentní a skromný , samozřejmě i slušně vychovaný..Bohužel už má vypelichaný hřebínek, zapomněl na své levicové smýšlení o spravedlnosti pro všechny a obnažuje se čím dál víc..Je mi jej líto. Škoda ža neviděl film, ´O, jak hluboce jsem klesla..
Libor Hanzal-Máš pravdu, ale křivdíš mi. Měl by sis uvědomit, že upozorňováním na pakáž, která beztrestně páchala co páchala je prevence ...Pokud to někomu nevadí a považuje to za zbytečnost, je to jeho věc. Ale jsou věci, na které se zapomenout prostě nesmí..Nebo máš zato, že je lepší mávnout rukou? Jinak ten film jsem viděl možná před 40 lety, tak není divu, že mi přesný název zmizel z paměti..
Fekálku možná bys mohl pustit svou desku. Problém je v tom, že ty nejsi schopen jakkoliv vysvětlit to, že moje deska je lež nebo výmysl. A to že toho nejsi schopen není moje chyba..A jistě jsi si všiml, jak troll polevil ve svém házení hnoje , antisemitismu, rasismu a nadávání všem do fašistů . A to, že vám tohle nevadilo ukazuje něco o vás a ne o mě.Krásně se ukázalo, jak ta vaše rudá ideologie je na vodě , jak dotyční soudruzi jsou vlastně jen osoby bez vlastního myšlení a jak jsou nevzdělaní.. A zato já taky nemůžu. Takže nadávej hlavně sám sobě, a místo keců se dej do studia o naší minulosti a roli rudé pakáže v naší historii. Vzdělání není jen získání titulu , ale spočívá v samovzdělávání se...
Fekálku možná bys mohl pustit svou desku. Problém je v tom, že ty nejsi schopen jakkoliv vysvětlit to, že moje deska je lež nebo výmysl. A to že toho nejsi schopen není moje chyba..A jistě jsi si všiml, jak troll polevil ve svém házení hnoje , antisemitismu, rasismu a nadávání všem do fašistů . A to, že vám tohle nevadilo ukazuje něco o vás a ne o mě.Krásně se ukázalo, jak ta vaše rudá ideologie je na vodě , jak dotyční soudruzi jsou vlastně jen osoby bez vlastního myšlení a jak jsou nevzdělaní.. A zato já taky nemůžu. Takže nadávej hlavně sám sobě, a místo keců se dej do studia o naší minulosti a roli rudé pakáže v naší historii. Vzdělání není jen získání titulu , ale spočívá v samovzdělávání se...
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Ano Jericho máš pravdu, že krutosti komunismu je třeba mít na zřeteli. Neznamená to však, že současné Rusko je pořád to samé. Jak to vlastně vzniklo? Před 68 už hrozilo v naší zemi to, že by mohla vzniknout opoziční strana. To komouši nemohli překousnout a tak pozvali soudruhy ,aby se cítili pevní v kramflecích. No a s touto armádou k v rukávu páchali stále větší zvěrstva až do doby sametovky. Pak Rusové odešli a nastoupili ještě větší rozkrádači naší země a začaly se prosazovat zkorumpované vlády jedna za druhou. Tak to trvá do teď , kdy už z našeho národního bohatství nezbylo skoro nic. Kdyby za komunistů dovolili jezdit do ciziny, podnikat, vytvořit konkurenční podnebí, kontrolu norem kvality tak jak byla zavedena, byli by jsme velmoc a bez dluhu. Toto vše však prospívá jen jedné zemi a Rusko to opravdu není. Stejně jako ty nesnáším Když někdo silou své moci zabíjí ,týrá , jiné lidi ,ale je třeba označovat ten správný čas a ty správné lidi co si zaslouží oprátku. Nejhorší je, že na to vždy doplatí ti obyčejní kteří nepotřebují válku ani okupaci a je jedno jaké pleti národnosti nebo vyznání jsou.
Odpověděl jsi si sám. Kdyby, kdyby a problém začal v roce 1948. A jsme zase zpátky. A vlády od roku 1989 jsou naše české vlády, vzniklé z našeho rozhodnutí. všechny další výmluvy na ostatní jsou jen zástupné problémy, jak se vymluvit. Nejsme schopni si přiznat, že si za vše můžeme sami.. .Teď za vše může EU, přitom zapomínáme v jakém stavu proti západu jsme byli po revoluci a jak jsme potřebovali investice. Dnes se fňuká, jak jsme na tom špatně, co jsme tehdy všechno měli...A nikdo si už nevzpomene, jak to opravdu bylo...Jak se říká, bez dotací z EU bychom zde nepostavili ani lavičku. Místo abychom tyto prachy přeměnili na něco neměnného, tak je čecháčci rozhazují, rozdávají a prom.dávají. A vše co se řeší dnes, vzniklo tím, že jsme neměli přirozený vývoj. mohli jsme být uplně jinde, bez nějaké revoluce , svinstev a nespravedlnosti , které jsou jako koule na noze.. A já tady brojím proti tomu, aby se tady zase nelhalo, nepodvádělo a rudá pracka si nepřipravovala cestu k moci. A měl by jsi konečně pochopit, že kdyby komunisti dovolili jezdit do ciziny, podnikat apod. TAK BY SKONČILI..A to nemohli dopustit, proč asi postavili zeď v DDR? Chce to skončit se sny a podívat se do zrcadla , kdo je tam vidět...Kdo to udělá? Kdo si řekne, vždyť ty jsi vlastně flákač, který má jen velké nároky..Mě se tady smějí, že tady mám moralistické kecy...A o tom to je. Až v roce 2020 skončí dotace a budeme žít za svoje, teprve to přijde..Neumíme šetřit, i teď, kdy prachy jsou bude dluh 70 miliard. Kdo zato může? Mexiko , USA nebo KLDR? Ne my, ale nikdy si to nepřiznáme, ti naši rudí nám vždy ukáží na toho, kdo to zavinil..
nepropadat panice...
Problém začal??? V r48? Vole víš vůbec jaká byla po válce ve světě i u nás atmosféra? Lidi už měli toho kapitalistickýho smradu kterej je drbal a pak ještě pomalu vyhubil dost. Volali po něčem novém, to ale ty se svým rudým mozečkem nikdy nepochopíš. Nemel tady pořád o dotacích, jsi jak malej kluk, zjisti si kolik odvedeme a kolik se vrátí a o jakých investicích tu mluvíš? O milionu montovaných hal amazon které akorád navždy zkurvili ornou půdu a pro naše hospodástí ty tvoje investice měli za výsledek bilionový dluh státu, tak kde je ta tvoje prosperita? Já ti to řeknu, pomalu ve větší a větší prdeli 

jasnýýýý a proto raději pust jericho tu desku o USSácích,to se lépe poslouchá,přeci to jejich rozsévání demokracie a jiných jejich blahodárných účincích na celém světě se lépe poslouchá,cháááááááááááájericho-3 píše: Fekálku možná bys mohl pustit svou desku. Problém je v tom, že ty nejsi schopen jakkoliv vysvětlit to, že moje deska je lež .
seat 2.0 tdi
fekálku ty tu atmosféru pamatuješ? Ty pamatuješ, jak se kroutili čeští udavači gestapa a vstupovali do strany, která přikryla jejich svinstva? V roce 1946 , které byly "ůdajně poslední svobodné volby" byla situace úplně jiná, politická situace byla brutálně potlačena. Byly povoleny jen 4 strany, pouze ty z Národní fronty, Komunisté slibovali všechno všem, jelikož již ovládali národní výbory, ovládali ministerstvo vnitra a jemu podřízené složky, již v té době také ovládali i tajné služby a měli za sebou RA a SSSR. Komunisté ochotně přijímali každého, kdo se k nim hlásil, bez ohledu na to, jak se choval za okupace a tak jejich řady rychle rostly.Pěticípá hvězda na klopě byla bezpečnou ochranou každého zlého skutku, neboť KSč se o své členy starala dobře. A volební účast byla upravena, volit se mohlo již od 18 /místo 21/ let, volil mohli /museli / i příslušníci ozbrojených sil./což za 1. republiky nebylo/. / já sám pamatuji volby na vojně, jak tam stál politruk a sledoval, zda někdo nezajde za plentu- a to byla 70. té léta/A právo volit mohli jen osoby slovanské národnosti. Takže němečtí antifašisté, Židé, kteří se vraceli z koncentračních táborů a nepřihlásili se k české národnosti volit nesměli.Velký vliv mělo poválečné zabavování a přerozdělování bytů, ministerstvo zemědělství přidělovalo půdu a řídilo osidlování pohraničí ,noví osadníci přebírali dekrety na statky a usedlosti a ti, co něco dostali se KSĆ ve volbách odměnili..To co slibovali např. živnostníkům je dnes k pláči, co poté s těmi co je volili, provedli...Takže ta tvoje rudá fakta říkej někde v rudé pivnici...Komunisti jsou prostě schopní, to je třeba jim přiznat, ale hlavně jsou VŠEHO schopní...A co se týče těch Amazonů, poděkuj buranovi na hradě a všem idiotských hejtmanům, často s rudou minulostí , kteří tohle dopustili. A pokud dřeš bídu, zajdi k Armádě spásy, tehdy všechny organizace tohoto typu byly zničeny a rozprášeny a lidé byli ponecháni svému osudu...Ale tohle tě neučili, co? Že mnozí tvrdili, že jim bylo za okupace lépe než pod vládou rudé lůzy v 50. tých letech...
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Domecek, fekálek a adbai...to se tu sešel pěkný rudý výkvět, chybí už jen vrchní troll a spamer frantacech
Takže je mi jasný, že pravda je úplně naopak, než někdo z nich napíše 
Domecek: Naší rodině neublížili Němci, ale zkurvený bolšouni v 50. letech takže tuhle rudou pakáž zase nesnáším já a kdyby to šlo, tak bych je poslal všechny ke zdi. A pomlč o kydání hnoje, ty ho tu kydáš pořád a nenadávej svým oponentům do dementů, nebo si to začnu myslet o tobě.
Jinak si taky myslím, že za války se žilo lépe, než v 50. letech, když tu vládli syfilitik Kléma s Tondou Lopatou! Nevím o tom, že by Němci třeba kolektivizovali a rozkulačovali, naopak si sedláků vážili, ani nebyli totálně nasazení do Reichu.
Jericho: Vykašli se na to, tady nemá vůbec cenu diskutovat, to je jako házet perly sviním, oni svůj rudý názor nezmění.

Domecek: Naší rodině neublížili Němci, ale zkurvený bolšouni v 50. letech takže tuhle rudou pakáž zase nesnáším já a kdyby to šlo, tak bych je poslal všechny ke zdi. A pomlč o kydání hnoje, ty ho tu kydáš pořád a nenadávej svým oponentům do dementů, nebo si to začnu myslet o tobě.
Jinak si taky myslím, že za války se žilo lépe, než v 50. letech, když tu vládli syfilitik Kléma s Tondou Lopatou! Nevím o tom, že by Němci třeba kolektivizovali a rozkulačovali, naopak si sedláků vážili, ani nebyli totálně nasazení do Reichu.
Jericho: Vykašli se na to, tady nemá vůbec cenu diskutovat, to je jako házet perly sviním, oni svůj rudý názor nezmění.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Nestačil jsi přijít na řadu, jen by německo vyhrálo na východní frontě, už by se by ti tak dobře nežilo, to mi věř. Sedláků si vážili jo???
Pro ně jsme byli podlidé, slyšel jsi o tom někdy? Měli připravené konečné řešení slovanské otázky, trochu to dostuduj než tady začneš ještě opěvovat hitlerovo německo, to je fakt neuvěřitelná lidská blbost. Povyprávěj to jak si nás vážili třeba občanům Lidic, ty to jistě pochopí

Musíš je omluvit, pepe 276, jejich gramofonová deska vyrobená v 50. tých letech je to jediné, co znají..A hlavně jako "pravý" Češi vždy mysleli jen na sebe a na svoji kapsu. To co se dělo ostatním, je nezajímalo a nikdy zajímat nebude. Proto je to u nás takové, jaké to je. Já mluvím o tom, co mi lidé řekli, nemám proč si vymýšlet. Nejsem žádný nácek, ale když mi řeknou vesničané, že pokud plnili dodávky, Wehrmacht platit přesně, včas a podle dohody . A ještě v roce 1945 v březnu...Ale přišla rudá lůza a zabírala vše bez jakékoliv úcty k majetku a hlavně k tomu cizímu..Takže se těm lidem nedivím. A to, že bych možná nebyl na světě, díky nacistické mašinérii, není informace, která něco vysvětluje..Nehledě na to, že by mi to bylo jedno. Ale fekálek by asi bohužel byl, má stejné srdce jako naši soudruzi v Moskvě, kteří přispěli k vítězství tím, že vypili hektolitry vodky s podobnými soudruhy s NKVD , až na to náš nebohý alkoholik Kléma spolu se syfilisem od nakažených soudružek skonal..Ale místo investic pro dělnickou třídu se přednostně uložil pomocí svých soukmenovců do Mauzolea...Ale ještě nejdřív se pořádně pomstil těm opravdovým hrdinům WW2 z našeho národa..Protože svině a zbabělci, vždy nenávidí ty, kteří jsou jejich opakem..Takže děkuji USA, která i přesto, že bojovala na třech frontách a ještě k tomu zásobovala SSSR , vstoupila na naše území a chovala se tak, jak se má chovat slušná armáda.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Hitler měl syfla a dlouho by stejně nevydržel, nebo by se povedl nějaký atentát. A každá diktatura časem povolí, to by se to stalo i tady, takže věřím, že než bychom přišli na řadu na likvidaci, nebo na převýchovu, tak by to už tak horké nebylo. Mí předkové měli velký statek a mlýn a řadoví Němci, jak civilové, tak vojáci se (nejen) k nim chovali slušně, na rozdíl od bolšánů. Všude ale najdeš debily, to je v každém národě. Jinak historii, si myslím, znám docela dobře a vím o čem mluvím. Hitlerovo Německo neopěvuju, ale taky neopěvuju Stalinovo Rusko, je to z bláta do louže. V Německu to měli blbé židi a komouši v Rusku všichni, kromě komoušů a i s těma kolikrát vymetli a jeli na Sibiř. Takže z těch dvou si myslím, že na tom bylo Německo o nepatrný kousíček lépe. A to neporovnávám úroveň životní, technickou, zemědělství, apod.fekálek píše:Nestačil jsi přijít na řadu, jen by německo vyhrálo na východní frontě, už by se by ti tak dobře nežilo, to mi věř. Sedláků si vážili jo???Pro ně jsme byli podlidé, slyšel jsi o tom někdy? Měli připravené konečné řešení slovanské otázky, trochu to dostuduj než tady začneš ještě opěvovat hitlerovo německo, to je fakt neuvěřitelná lidská blbost. Povyprávěj to jak si nás vážili třeba občanům Lidic, ty to jistě pochopí
A co třeba Ukrajina a hladomory ve 30. letech? Těm bys určitě mohl vyprávět o Stalinovo ráji na zemi, taky by to určitě ocenili a aniž chci nějak znevážit Lidice, tak na Ukrajině jich bylo o něco víc...Zní to hrozně, ale v Lidicích dostali kulku a aspoň to bylo rychlé. Na Ukrajině chcípali hlady celé týdny a měsíce jako zvířata, kanibalismus nebyl výjimkou. To taky o něčem svědčí...
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998