Technická kontrola s úpravama

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bojuš
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od bojuš »

Marena tdi dík za odpověď.
Určitě se ozvu pane Hájek a projedem cabrio na brzdě a doladíme. Už jsem si s Váma na podzim vyměnil pár mejlů.

Já to tušil, že je sprasený chip a beztak to tak bude. V nízkých otáčkách se motoru moc nechce a ve vyšších to vyletí a jede slušně, ale zase pozoruju, že auto jede pokaždé jinak, "náladově". Údajně to mělo být chipované (né laděné) v Německu. Ale pokud není nic doložené, tak jsou to jen řeči.
Mám pocit, že tam je úprav víc než jen chip, ikdyž mi to bylo bývalým majitelem vyvráceno. Pocitově mi přijde, že to jede líp jak má bývalá upravená A4 na 96Kw. Možná bylo něco děláno se vstřiky. Ale jen polemizuju a nic nevím, vše se ukáže až na brzdě ;)
Díky
Čtyři válce stačí, když turbo tlačí.
speedart
Přispěvovatel

Příspěvek od speedart »

já sem byl na emisích v ponděli a za menší poplatek to tam stalo 5minut na volnoběh a bylo hotovo :-D
Leon 1M ASV TOP SPORT kit , egr off,kat off ,turbo 1749VA,Sprint 764,soft by TDIFUN

Pracovní auto Mitsubishi pajero 2.5 TD
bojuš
Sběrač informací

Příspěvek od bojuš »

Vyřešeno!
Byly prohozené konektory mezi N75 a čidlem za intercoolerem! Tudíž by se teď měly i zlepšit emise a pro jistotu naliju do nafty ještě STP Cleaner ať se pročistí trysky.
Motor jede jak má. Chip, který tam je dávaný údajně v Německu se nechal.
Mám 112 koní a 262Nm.
Čtyři válce stačí, když turbo tlačí.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“