Octavia combi TDI 265PS 471Nm

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

(rofl)
Tak to je dobrý, to jsem netušil, že i tento inzerát někdo četl (rofl)
Auto je prodaný, jak jsem napsal, novej majitel se tady v tom proháněl, vše viděl, nic jsem netajil a vše mu nechal prohlédnout. Na graf jsem teda zapoměl, ale pokud by ho majitel chtěl vidět, tak mám foto někde v telefonu, ze ketrýho mi ovšem nejdou stahovat fotky, jedině poslat na Fcb, třeba.
Graf sem záměrně nedávám, stejně by se vám nelíbyl protože není made by ........
vypadá si takto http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=106710
Novej majitel stejně má ohledně softu nějaká přání, tak až se to bude řešit, tak si to můžou rovnou na Maze roztočit, popř. Michal ukáže uloženej graf, teda jestli jsme ho tenkrát ukládaly.
Stejně 99% lidí toto čtoucích nemá představu jak to fungovalo na silnici, tak co.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kornout píše:(rofl)
Tak to je dobrý, to jsem netušil, že i tento inzerát někdo četl (rofl)
Auto je prodaný, jak jsem napsal, novej majitel se tady v tom proháněl, vše viděl, nic jsem netajil a vše mu nechal prohlédnout. Na graf jsem teda zapoměl, ale pokud by ho majitel chtěl vidět, tak mám foto někde v telefonu, ze ketrýho mi ovšem nejdou stahovat fotky, jedině poslat na Fcb, třeba.
Graf sem záměrně nedávám, stejně by se vám nelíbyl protože není made by ........
vypadá si takto http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=106710
Novej majitel stejně má ohledně softu nějaká přání, tak až se to bude řešit, tak si to můžou rovnou na Maze roztočit, popř. Michal ukáže uloženej graf, teda jestli jsme ho tenkrát ukládaly.
Stejně 99% lidí toto čtoucích nemá představu jak to fungovalo na silnici, tak co.
Samozrejme, ze jsem to cetl a sledoval dokud se neprodalo, pak jsem reagoval. Kdyz das foto na FB, staci si otevrit vlastnosti a tam ziskas primy odkaz, ktery lze sdilet kdekoliv bez nutnosti registrace na FuckBucku (ano, tak hloupe to je). ... takze nic, co by bylo jakkoliv narocne, zvladnul by to i muj osmilety synovec. Ale myslim, ze to nebude treba, protoze to bude mit urcite Mvolesko ulozeny v PC a proc by se nepochlubit tak spickovym vystupem jaky tu predvedl TDIfun na ktereho ses tu odvazil odvolat.

Myslim si, ze trpis predsudky ohledne vnimani kritiky Mvoleskovych grafu. Vsimni si, ze lide tu kritizuji vse, co za kritiku stoji (nekdy i ne) a naopak, nemaji problem pochvalit praci kohokoliv paklize si to ta prace zaslouzi.

Takze budeme v napeti ocekavat, zda vyjde ten FB nebo zaloha, o to vice, kdyz jsi to srovnal s TDIfunovym grafem.

Jeste jednou predem dik.

PS: libi se mi, ze jsi zareagoval a jen prokazal, ze predchazejici flame byl opravdu zbytecny
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Hele je mi to uplně u prdele, všechno. Auto je pryč, s novým majitelem jsem v kontaktu a vše ostatní je už domluvený.
Toto téma můžete klidně zamknout, stejně je to už teď o ničem.
Jen dodám že s výkonem 265 PS jsem najezdil 30 000km a bez jediného problému, nic se neposralo a držela i sériová dvouhmota, to jen k dokreslení nekvalitní úpravy.
Jestli sem někdo něco hodlá dát, tak to už musí nový majitel, ale ten si myslím tohle všechno okolo má u prdele uplně totálně.

Jo ještě jedna věc, pozitivní. Auto zůstane celý tak jak je, jen se pořeší kosmetické věci a bude dál fungovat, takže žádná práce v niveč.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

A teď můžeš s napětím očekávat co chceš Všudybyle (LOL) hlavně víš moc dobře kde ten graf je, tak se tam koukni.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kdybych to vedel, tak si o nej nerikam, takze tyhle kecy si nech na koledu. Jestli u vas na foru nebo FB, tak tam nelezu a hlavne, kdyby tam byl, tak byste se neskubali jak na elektrickym kresle a uz by tu byl davno vystavenej.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Tak tam nelez, nikdo te nenuti. Kdyby o graf rekl kdokoliv jinej, tak tady davno je, ale protoze jsis o nej rekl ty a tebe maji vsichni radi, tak niiiiiiiiic. Neni to nic tezkyho k pochopeni ;)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

nejsem-naivka píše:Kdyby o graf rekl kdokoliv jinej, tak tady davno je
Nerad sa vam miesam do priatelskej diskusie, ale osobne sa priznam ze ma to tiez zaujimalo odkedy Honza napisal vysledok z merania na CHF, kazdopadne ani u neho, ani u Michala ani na Profituning Praha na Facebook strankach som graf nenasiel (mozno je to v sukromnych albumoch) a na fore to zverejnene nebolo, ako sa povodne pisalo.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
nejsem-naivka
Přispěvovatel

subz3ro_tdi píše:
nejsem-naivka píše:Kdyby o graf rekl kdokoliv jinej, tak tady davno je
Nerad sa vam miesam do priatelskej diskusie, ale osobne sa priznam ze ma to tiez zaujimalo odkedy Honza napisal vysledok z merania na CHF, kazdopadne ani u neho, ani u Michala ani na Profituning Praha na Facebook strankach som graf nenasiel (mozno je to v sukromnych albumoch) a na fore to zverejnene nebolo, ako sa povodne pisalo.

Tohle uz jsem cetl v sz od Foresta. To se nedela preposilat cizi konverzaci nekomu jinymu.
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Kazdopadne kara pekna:) je pekne jak se rozvine prodej auta do vecernich psanicek :-)))
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
subz3ro_tdi
Aktivista

nejsem-naivka píše:Tohle uz jsem cetl v sz od Foresta. To se nedela preposilat cizi konverzaci nekomu jinymu.
Neviem o com si pisete vy s Forestom, my sme sa o tomto bavili a na jeho otazku ci som graf videl som mu cosi podobne povedal. Nerad sa zapajm do flame diskusii ked sa priamo netykaju mna, nemam s tym dobre skusenosti, kazdopadne ked som videl tvoju vyzvu, tak som na nu reagoval. Nic ine za tym nehladaj. ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Zadne citlive informace jsem neodeslal, takze prestan tu se svymi detinskymi emo vylevy. Timhle chovanim mi pripominas meho osmileteho synovce, ktery se podobnym zpusobem vykrucuje kdyz dojde na delani domacich ukolu. Vzhledem k tomu, ze nejsem ani na CHF ani na FB (jak uz jsem psal), tak jsem se zeptal Stana, zda by se nepodival kdyz ma pristup.

Jeho odpoved ... a ted to silene tajemstvi byla nasledujici citace:
12:14:13 nie, nemaju nic... ani na CHF ani na FB strankach
12:14:30 resp. ani na Vojackovej ci Riciho stranke
12:14:53 uz som to hladal, tiez ma to davnejsie zaujimalo
Vskutku netusim, co tak citliveho na tom bylo, ale verim, ze mi to zajiste sdelis. Stejne, jako mi sdelis odpoved na mou soukromou zpravu, kde jsem te slusne pozadal o to, abys mi sdelil, kde ten graf najdu. Jednal jsem tak na zaklade tve zpravy:
nejsem-naivka píše:A teď můžeš s napětím očekávat co chceš Všudybyle (LOL) hlavně víš moc dobře kde ten graf je, tak se tam koukni.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Me je u zadnice co si myslis Foreste . Uz nebudu reagovat :P
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Me je u zadnice co si myslis Foreste . Uz nebudu reagovat :P
Jinymi slovy - krysa zahnana argumentama do rohu. Proste ten graf nikde (chapejme na pristupnem miste) nevisi a to, ze jsi to napsal byla obycejna lez. To, co jsi predvedl je vskutku detinske a nedospele, znacne pripominajici chovani mych synovcu, ovsem tem, ackoliv jsou tri je dohromady mene, nezli je pulka tveho veku.

Nezbyva, nezli to tedy shrnout tak, ze graf neexistuje nebo spis nestoji za vystaveni z duvodu pripadne kritiky. O nejakem pravidlu nevystavovani se neda hovorit, protoze tu grafu z dilny Mvoleska visi desitky.

Proste vystavite jen to, co vam hraje do karet, jen abyste kaleli do ciziho hnizda. Priste, nez si neco zacnete psat do signatur ohledne vykonu apod., tak nas o tom presvedcte grafem. Tohle si delejte u vas.

Nakonec se s klidnym svedomi a uprimne priznam, ze zpocatku to byl jen pocatecni prosty zajem nejen z me strany ale cim vice se vykrucovali, tim vice ten zajem rostl. Kdokoliv by me snad chtel kritizovat, necht si uvedomi fakt, ze jsem mohl zacit brojit jeste pred prodejem a bylo jen mym projevem slusnosti, ze jsem tak zacal az po prodeji.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

:-*
subz3ro_tdi
Aktivista

Myslim ze jedno-dve poldeci tej vasej Albanskej borovicky by to spravili. 8)
Peace chalani, toto nikam nevedie...... prajem vsetkym pekny den :) Hlavne nech nam tie auta jazdia a robia radost, radsej budem v buducnosti pisat offtopic v nejakej inej sekcii ako Bazar / Predam :roll:
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“