Kornout píše:
Tak to je dobrý, to jsem netušil, že i tento inzerát někdo četl
Auto je prodaný, jak jsem napsal, novej majitel se tady v tom proháněl, vše viděl, nic jsem netajil a vše mu nechal prohlédnout. Na graf jsem teda zapoměl, ale pokud by ho majitel chtěl vidět, tak mám foto někde v telefonu, ze ketrýho mi ovšem nejdou stahovat fotky, jedině poslat na Fcb, třeba.
Graf sem záměrně nedávám, stejně by se vám nelíbyl protože není made by ........
vypadá si takto
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=106710
Novej majitel stejně má ohledně softu nějaká přání, tak až se to bude řešit, tak si to můžou rovnou na Maze roztočit, popř. Michal ukáže uloženej graf, teda jestli jsme ho tenkrát ukládaly.
Stejně 99% lidí toto čtoucích nemá představu jak to fungovalo na silnici, tak co.
Samozrejme, ze jsem to cetl a sledoval dokud se neprodalo, pak jsem reagoval. Kdyz das foto na FB, staci si otevrit vlastnosti a tam ziskas primy odkaz, ktery lze sdilet kdekoliv bez nutnosti registrace na FuckBucku (ano, tak hloupe to je). ... takze nic, co by bylo jakkoliv narocne, zvladnul by to i muj osmilety synovec. Ale myslim, ze to nebude treba, protoze to bude mit urcite Mvolesko ulozeny v PC a proc by se nepochlubit tak spickovym vystupem jaky tu predvedl TDIfun na ktereho ses tu odvazil odvolat.
Myslim si, ze trpis predsudky ohledne vnimani kritiky Mvoleskovych grafu. Vsimni si, ze lide tu kritizuji vse, co za kritiku stoji (nekdy i ne) a naopak, nemaji problem pochvalit praci kohokoliv paklize si to ta prace zaslouzi.
Takze budeme v napeti ocekavat, zda vyjde ten FB nebo zaloha, o to vice, kdyz jsi to srovnal s TDIfunovym grafem.
Jeste jednou predem dik.
PS: libi se mi, ze jsi zareagoval a jen prokazal, ze predchazejici flame byl opravdu zbytecny