Pozri sa na môj podpis - cca 3000€, nestojí to za to. Keby som mohol vrátiť čas, sprint 764 + soft a vo vrecku mám 2500€ ktoré môžem dať na naftu a potrápiš dosť áut. Pocit je to skvelý, no keď sadnem z motorky do auta, žiadne má neočarilo.Sore píše:Dobrý deň všetkým. Nedávno si som kúpil Golf IV 81 KW AHF po prvom majiteľovi s poctivými 180 000km. No a chcel by som dostať z tohto auta nejakých cca 300 koní. Tak sa v prvom rade pýtam, či je vôbec možné dostať toľko koní z takého auta a ak áno tak Vás prosím, čo všetko je potrebné kúpiť a koľko to bude približne stáť.
Za odpovede vopred ďakujem.
VW Golf IV 81 KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: VW Golf IV 81 KW
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Ale niet nad ten super pocit keď položíš X5 alebo hocijakého iný 3.0 TDIvilozx6 píše:Pozri sa na môj podpis - cca 3000€, nestojí to za to. Keby som mohol vrátiť čas, sprint 764 + soft a vo vrecku mám 2500€ ktoré môžem dať na naftu a potrápiš dosť áut. Pocit je to skvelý, no keď sadnem z motorky do auta, žiadne má neočarilo.Sore píše:Dobrý deň všetkým. Nedávno si som kúpil Golf IV 81 KW AHF po prvom majiteľovi s poctivými 180 000km. No a chcel by som dostať z tohto auta nejakých cca 300 koní. Tak sa v prvom rade pýtam, či je vôbec možné dostať toľko koní z takého auta a ak áno tak Vás prosím, čo všetko je potrebné kúpiť a koľko to bude približne stáť.
věř,že 150 koní a 350 Nm uplne staci na to abys ujel treba Mercedesu 2,5 cdi ML a nezáleží na tom kolik máš koní,ale na tom jak umíš jezdit,, kdyz to reknu lidově,,, tak když je někdo debil,a má v aute 300 koní tak mu ujedu i s blbou felici 1,3,,uz chapes podstatu? ono je hezky mít výkon takovej ze kdyz slapnes tak ses nahned pryč,ale 150- 170 koníku na to bohatě stačí,,, a napred se nauč s tím golfem jezdit v serii a pak delej výkon,, hodně dlouho mi trvalo nez sem si na ten svuj výkon zvyknul,,kdyz me to tahalo v každe zatacce ven
popřemýšlej nad tím pak napis
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
Na tohle ja se vzdycky chytnu....... Bude se teda zavodit? Moje mlada s necim tristakonovym a ty s Felicii?Eddy91 píše:věř,že 150 koní a 350 Nm uplne staci na to abys ujel treba Mercedesu 2,5 cdi ML a nezáleží na tom kolik máš koní,ale na tom jak umíš jezdit,, kdyz to reknu lidově,,, tak když je někdo debil,a má v aute 300 koní tak mu ujedu i s blbou felici 1,3,,uz chapes podstatu? ono je hezky mít výkon takovej ze kdyz slapnes tak ses nahned pryč,ale 150- 170 koníku na to bohatě stačí,,, a napred se nauč s tím golfem jezdit v serii a pak delej výkon,, hodně dlouho mi trvalo nez sem si na ten svuj výkon zvyknul,,kdyz me to tahalo v každe zatacce venpopřemýšlej nad tím pak napis
:-@
Eddy91 píše:věř,že 150 koní a 350 Nm uplne staci na to abys ujel treba Mercedesu 2,5 cdi ML a nezáleží na tom kolik máš koní,ale na tom jak umíš jezdit,, kdyz to reknu lidově,,, tak když je někdo debil,a má v aute 300 koní tak mu ujedu i s blbou felici 1,3,,uz chapes podstatu? ono je hezky mít výkon takovej ze kdyz slapnes tak ses nahned pryč,ale 150- 170 koníku na to bohatě stačí,,, a napred se nauč s tím golfem jezdit v serii a pak delej výkon,, hodně dlouho mi trvalo nez sem si na ten svuj výkon zvyknul,,kdyz me to tahalo v každe zatacce venpopřemýšlej nad tím pak napis
Keď som mal x násť a jazdil som na vysokú Favoritkou ( pozor !! GLX - takže nie len takou všeliakou ML 2.5 tdi " predjedeš " aj so 110k tdi v sérii.
hodně dlouho mi trvalo nez sem si na ten svuj výkon zvyknulEddy91 píše:věř,že 150 koní a 350 Nm uplne staci na to abys ujel treba Mercedesu 2,5 cdi ML a nezáleží na tom kolik máš koní,ale na tom jak umíš jezdit,, kdyz to reknu lidově,,, tak když je někdo debil,a má v aute 300 koní tak mu ujedu i s blbou felici 1,3,,uz chapes podstatu? ono je hezky mít výkon takovej ze kdyz slapnes tak ses nahned pryč,ale 150- 170 koníku na to bohatě stačí,,, a napred se nauč s tím golfem jezdit v serii a pak delej výkon,, hodně dlouho mi trvalo nez sem si na ten svuj výkon zvyknul,,kdyz me to tahalo v každe zatacce venpopřemýšlej nad tím pak napis
cca asi někde kolem 150 PS
tak když je někdo debil.....
uz chapes podstatu?
zamysli se nad sebou a pak uz radsi nic nepis
Ibiza mk3 230hp 440nm
No v stredu jeden košičan začal pridávať, keď som ho obehoval na BMW 530, ta tak som ho položil, že až.Mal som asi 150 na tacháči, keď som bol vedľa neho a keď raz zajebal, tak som sa smutne zaradilSore píše:Ale niet nad ten super pocit keď položíš X5 alebo hocijakého iný 3.0 TDIvilozx6 píše:Pozri sa na môj podpis - cca 3000€, nestojí to za to. Keby som mohol vrátiť čas, sprint 764 + soft a vo vrecku mám 2500€ ktoré môžem dať na naftu a potrápiš dosť áut. Pocit je to skvelý, no keď sadnem z motorky do auta, žiadne má neočarilo.Sore píše:Dobrý deň všetkým. Nedávno si som kúpil Golf IV 81 KW AHF po prvom majiteľovi s poctivými 180 000km. No a chcel by som dostať z tohto auta nejakých cca 300 koní. Tak sa v prvom rade pýtam, či je vôbec možné dostať toľko koní z takého auta a ak áno tak Vás prosím, čo všetko je potrebné kúpiť a koľko to bude približne stáť.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm