Národ sráčů NOVINKA

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vilik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vilik »

jaykay píše:
vilik píše:
djvlada píše:ja prodal motorku pres bazos a mel sem ji i na aukru a financak po me sel jak kdybych ukradl miliony nakup moto 65tis udelal sem servis rok sem se povozil prodal za 70 s vybavenim a uz sem se obohatil vse dolozit za kolik koupeno prodano atd nakonec me vypocitaly dan 400kc!!!!tu sem zaplatil a sel domu co takhle vymahat po nich treba dan z auta koupis octu za 190tis za 5 let prodas za 80 a kdo ti doplati zbytek kurvy to sou tady samy
Tak ještě tu o Červené Karkulce. Pokud prodáš nějaké SVOJE vozidlo, nikdo se tě ani nevšimne, protože prodej vozidla, nebo motorky se nedaní. Ovšem pokud si z toho uděláš výrobní prostředek, jsi povinen odvádět daň z příjmu. ;)
ses vedle jak ta jedle, polud koupis, vlastnis mene nez 1 rok a prodas, platis dan
A kdypak asi prodal tu motorku? Koupil opravil, rok jezdil.... To je méně než rok? (LOL)
VW Sharan
1.9 TDI PD
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Forest píše:
kukurelli píše:To si dělaj prdel? hlavně že si každej stěžuje, a pak jde práskat? :o ach můj bože,to neni už možný :roll:
yary1 píše:To nemuzes myslet ani vazne
To muze posta poskytovat takove informace?
Panove, vystrcte hlavu z pisku a prectete si znovu muj prechozi prispevek. Ceska posta je proste zlo a vezte, ze paklize poslete nejaky balik, je to evidovano a nesmite se ani v nejmensim divit, kdyz vam to v pripade nejake moznosti predhodi financni urad nebo i socialka.

@skeletor: To uz rikal muj deda: "Prisnost musi byt, zvlaste na chudy lid!"

Ja jsem byl napriklad osloven znamym z posilovny, ktery delal drive u MP a nyni dela na Celni sprave, zda nevim o nejaky levny nafte. Hned mi to docvaklo odkud vitr fouka a ikdyz jsem zaznamenal obcas nejaky inzerat tak jsem radeji mlcel.
Je přeci logické, když něco posíláš prostřednictvím registrované zásilky (např. dop. dopis), tak se to eviduje a pokaď si státní správa či OČTR vyžádají informace, musí jim je příslušný úředník poskytnout - babám, které tuto práci konají je to na salámu, ale dostanou to příkazem!!

Česká pošta je v podstatě jen spediter a je jim jedno jestli posíláš heroin či tlačenku, chce zaplatit a zbytek nepodstatný.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

koupil na jare roku 2002 cele leto sem odjezdil udelal servis retezovku atd a dalsiho roku prodal na jare 2003 novemu majiteli (LOL) a pote poridil enduro ktere k me vysce 190cm sedelo vice predtim bandit 600 na nauceni dobry
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

heroin ani tlacenka nie su povolene obsahy zasielky u Ceskej posty :D
Blitzkrieg
Sběrač informací

Příspěvek od Blitzkrieg »

a to ja slovak si myslim ze sme najexotickejsou finance-politickou krajinou
no ale kedysi sme boli jedna ruka,tak asi pani politici vedeli preco sa treba rozdelit,aby sa viac prasiat nazralo
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

pokud do roka prodáš, třeba i se ztrátou tak musíš podávat daňový přiznání s nulou, neznamená že když si nevydělal, tak to můžeš pustit z hlavy.
A pokud do toho roka spadáš, tak do tří let na tebe můžou přijít.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Lesterjs
Přispěvovatel

Příspěvek od Lesterjs »

nasiel som to tuna DP.... ale vystihuje to debatu:

Do lesa zavítá Finanční úřad
a mezi zvířátky zavládne panika.
Šnek i s celou rodinou utíká z lesa, v tom je potká čáp
a ptá se:
"Kam běžíš šneku?"
Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já
mám barák, moje stará má barák, všechny děti
maj
barák, no to bych se nedoplatil!"
Čáp se zamyslí a začne taky utíkat a narazí na medvěda.
"Kam běžíš čápe?"
"Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a vem si
já si žiju na vysoký noze,moje stará si žije na
vysoký
noze,všechny děti si žijou na vysoký noze,no to
bych se nedoplatil!"
Medvěd se zamyslí a začne taky utíkat a škobrtne o krtka.
"Kam valíš medvěde?"
"Ále do lesa přijel finančák vybírat daně a teďjá mám
kožich, moje stará má taky kožich, naše děti mají všichni taky kožich,no to se nedoplatím.
Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč.
Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů.
Starej pavián na něj kouká a ptá se:
"Co tady děláš krtku?"
"Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já
mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti ty mají
taky nahrabáno, no to bych se nedoplatil!"
Pavián na to:
"Krtku, co blbneš.
Podívej se na mně
- já mám holou prdel,
stará má holou prdel,
- naše děti mají taky holou prdel a stejně nás všechny
zavřeli!"
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
jendys13
Přispěvovatel

Příspěvek od jendys13 »

Lestejrs : tak to je pecka to sem se fakt pobavil :D
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Lesterjs píše:nasiel som to tuna DP.... ale vystihuje to debatu:

Do lesa zavítá Finanční úřad
a mezi zvířátky zavládne panika.
Šnek i s celou rodinou utíká z lesa, v tom je potká čáp
a ptá se:
"Kam běžíš šneku?"
Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já
mám barák, moje stará má barák, všechny děti
maj
barák, no to bych se nedoplatil!"
Čáp se zamyslí a začne taky utíkat a narazí na medvěda.
"Kam běžíš čápe?"
"Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a vem si
já si žiju na vysoký noze,moje stará si žije na
vysoký
noze,všechny děti si žijou na vysoký noze,no to
bych se nedoplatil!"
Medvěd se zamyslí a začne taky utíkat a škobrtne o krtka.
"Kam valíš medvěde?"
"Ále do lesa přijel finančák vybírat daně a teďjá mám
kožich, moje stará má taky kožich, naše děti mají všichni taky kožich,no to se nedoplatím.
Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč.
Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů.
Starej pavián na něj kouká a ptá se:
"Co tady děláš krtku?"
"Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já
mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti ty mají
taky nahrabáno, no to bych se nedoplatil!"
Pavián na to:
"Krtku, co blbneš.
Podívej se na mně
- já mám holou prdel,
stará má holou prdel,
- naše děti mají taky holou prdel a stejně nás všechny
zavřeli!"
Ja to poznam s inym koncom.

Konci sa to tak ze liska stretne bociana a pyta sa ho ze preco neuteka tiez. Bocian jej vravi, ze naco by utekal ved za ten skromny pribitok postaveny z tych zopar konarikov a vetviciek na stlpe nema ziadnu cenu tak zaco by mal platit dan. Liska mu nato: "No, no, no bocian, pol roka doma, pol roka v zahranici no z coho, no z coho??? "
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

ano vyslo me to o par dnu drive a uz po me sly za takovo kravinu utikaj tu miliardy ve vlade a odchydnou me -blbecka ktery jim musel zaplatit 300kc pokuty za to ze sem neodvedl dan z nejakych necelych 5000kc vyderaci ted uz to nechavam kdyz prodavam dyl jak rok
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
frantacech
Aktivista

Re: Národ sráčů

Příspěvek od frantacech »

titan0306 píše:Tak dnes mi bylo doručeno trestní stíhání z Neoprávněného podnikání.
To by mě tak nepřekvapilo z důvodu osobního zájmu umrdanců Krále a Smolky, protože nejsem bonzák, který jim řekne a potvrdí i to co není pravda pod pohrůžkou, že to jinak odnesu sám.
Ale co mě udivuje, že člověk tady někomu něco prodá, kupující to div nechce zdarma a prodejce aby ještě zaplatil poštu. A když přijde chlupatej, který si nechá od Pošty vyjet seznam poštovních poukázek na jméno které potřebuje a poté se obtěžuje kontaktovat odběratele tak ten mu zdělí co bylo v balíku jak to bylo zabaleno, atd..
Takže nejlepší je všem nasrat, ať si jezdí do autorizáku nebo osobně.
Každá strana ať si to přebere jak potřebuje.
Těch sdílných spoluobčanů tu mám 3 A4, no není to krása :roll:
p.s. A pozor, do získání vašich financí se započítává i poštovné, které si dovolíte připočítat ke zboží. (LOL)
Ale zase se z nedovoleneho podnikani neplati dane, coz dost pomuze.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Mě na tom co čtu serou nejvíc tyto věci:

- závistiví lidé, kteří místo toho aby vložili energii do vlastní práce tak bonzují a kazí život ostatním

- nenažraný stát, který si myslí že zbohatne na pár stovkách z dodatečně zaplacených daní

- znovu nenažraný stát kde se ztrácí miliardy a musí se tím pádem sedřít kůže z normálních lidí

- krmení darmožroutů a tím pádem znovu nutnost získání peněz od lidí, kteří ještě něco mají

Pak to dopadá takhle. Stát startuje štvavou kampaň, hledá kde by se dalo lidi nějak ojebat, zvyšuje pokuty, sankce a aktivně hledá i sebemenší blbosti.
Nemluvě o nulové vymahatelnosti práva (např. když mi někdo dluží tak nemám šanci). Malí zlodějové se taky pustí protože borcovi co ukrade kabely tak nějak není co vzít a z větších zlodějů už jsou úředníčci podělaní.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Ruller
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruller »

tholis píše:No to si děláš prdel ne? :?
tim myslel i tebe kdyz prodavam radio za 1200, tak ty mi budes psat 800 a s postovnym (LOL)
FRS chip, 312/256,HDS renovak,tlumice Bc racing ,potahy MAD, maxidot PRODANO do SK
F2 tdi
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

když jsem měl vloni ve své firmě kontrolora z úřadu bezpečnosti práce, tak po kontrole a týdenním lítání a řešení různých píčovin (to hlavní jsem měl celkem dobře a pokuta o prsa nebyla) se se mnou loučil se slovy, že to vlastně dělají pro naše dobro, že nás, co to máme vpořádku vlastně chrání před konkurencí co na to dlabe a nestojí je to peníze.
V duchu jsem si říkal co to mele, že za to teda pěkně děkuju, ale nakonec jsem mu dal za pravdu. Kdo legálně v tomto státě podniká a platí daně, dojíždí na to.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Ruller píše:
tholis píše:No to si děláš prdel ne? :?
tim myslel i tebe kdyz prodavam radio za 1200, tak ty mi budes psat 800 a s postovnym (LOL)
(rofl) (rofl)
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“