Nechtěl jsem sahat na to táhlo regulace, bylo nastaveno od turbopower, ale už jsem nevěděl čím to může být, proč turbo netlačí požadavek. Zkrátil jsem ho cca o dva závity (1,5mm) a pomohlo to. Od spoda to zatáhne víc, požadavek je dosažen. Asi zkusím ještě o jeden závit, aby bylo požadavku dosaženo dříve, ale možná to už je zbytečné.
Pobočka CZ - Havlíčkův Brod Alfa 156320HP@650Nm Úprava vstřiků by
_____
subz3ro_tdi - červen 06, 2013 11:16 am píše:Urcite je tam potencial doladit to softwarovo, pozri si aku mas rezervu na regulacnom ventile tlaku turba...
Kazdopadne si myslim ze to nebude optimalne nastavane ani na tiahle, urcite by nebolo zle ho (minimalne na skusku) trochu skratit
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi - červen 06, 2013 11:16 am píše:Urcite je tam potencial doladit to softwarovo, pozri si aku mas rezervu na regulacnom ventile tlaku turba...
Kazdopadne si myslim ze to nebude optimalne nastavane ani na tiahle, urcite by nebolo zle ho (minimalne na skusku) trochu skratit
Ano vím..... nemám tolik zkušeností, tak jsem to nechával až na konec, nechtěl jsem to rozhodit.
Sám si vařím sám si peru, že se na to... no...už jsem chtěl
Děkuji všem za každý nápad, každou radu co jste mi odepsali....
_____
Bylo nastaveno stejne, jako turba Jima nebo Mouchy, takze doufam, ze nedoslo k rozhozeni ... meris samozrejme EMP, ze?
K rozhození pravděpodobně nedošlo , i když ta matička nebyla moc utažená, šla povolit rukou, ale ještě to není ono, pořád se to jakoby dusí. Podpora VNT je vysoká, měla by klesat ze 75% až na 35%, možná i méně, ale neklesá a to je divné, tím pádem je špatné vyprazdňování motoru a pravděpodobně vysoké EMP. Dnes to projedu o krapet s nižším tlakem a s více nafty, jak se to bude chovat. Zahulíme, uvidíme....
_____
@Radek156: Ten posledny log s 2954mbar v sani je to aky tam mas teraz predpis tlaku? Co tam mas za cidlo - nie je to na neho trochu moc? Neviem ake komponenty pouzivaju v autach taliani, ale ak je to ekvivalent C-cidla z VW tak viac ako 1,85 baru overboost by som nedaval, nech mas rezervu na spicky tlaku a ECU ma sancu to regulovat.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.