1x vana z elitu, nebo kelly, taky vika a taky tekla.
bez problému zboží vráceno.
servo pumpa vika, 2 měs, zatim ok,
vodní pumpa ve felicii 4 roky ok, jen silentblok vydržel měsíc

atd atd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
namontoval jsem jich už dost a ani s jedním zatím nebyl problém a to jezdí už některý delší dobu, až se to začne srát, přestanu to montovat, ale jak jsem psal, zatím všechny šlapoutoyota.kzj píše:Huml píše:zámky dveří od Viky taky bez problémů
Pokud to myslíš ironicky tak to beruVždy když si zákazník přeje tuhle značku zámku beru tak 4ry kusy a zkouším je na autě než je namontuju a z těch 4 tak 3 vracím špatně fungující,vždy octa nebo golf nebo passat. Po těchto zkušenostech mi Vika nesmí přes práh. ani zadarmo.
to jsem rád že se ti to daří mi taky ale z vlastní kapsy že se mi zvětšuje seznam dlužníkůchipmann píše:Jj Přesně je to boj na dlouhou trať ale pomalu se mi daří lidi naučit na to ze nejsou tak bohatý aby si kupovali levnější věci
Huml píše:milane ber v úvahu i lokalitutoyota.kzj píše:namontoval jsem jich už dost a ani s jedním zatím nebyl problém a to jezdí už některý delší dobu, až se to začne srát, přestanu to montovat, ale jak jsem psal, zatím všechny šlapouHuml píše:
já bral spojky sachs od jedné firmy a na všechny reklamace přitom orginální díl, klepal přítlačák o spojku , zvlnil se, lamela se vypařila no oničem,
a tak to múže být i lokalně s čímkoliv abych moc nelhal no 15 zámků vika jsem namontil a no problém
poráže asi ve třech případech ale bylo to uatajením problému a nerad bych o tom psal výmrd no
já jo víckrát na feldu do zadného kola a OK, určitě jsem dal i přední a taky OK, u jiných značek ale ne za půlroku KO a máš to jako reklamačkusikin1987 píše:nemontovali jste nekdo loziska vika? je to docela kravina se ptat,prtoze mi to stejne nikdo nenamontuje:D,ale stejne.
Falzifikaty VIKA, hej? Toto nieeeeeeeeeslovacek.milos píše:a tak to múže být i lokalně s čímkoliv abych moc nelhal no 15 zámků vika jsem namontil a no problém
jak jsem ti psal orginál kvalita půl roku, já to seru mi v kel vrátí prachy vždy jsem jejich partner tak se nebojím namontit cokoliv, kompenzují i práci navíc, co mi nepasuje v pohodě vemou zpět jinam bych už asi nešel, i kdyby mi nabáli daleko menší cenu,sikin1987 píše:vis jak ja ja to nechci pak 3x rocne demontovat a posilat na reklamaci s nejistym vysledkem a hlavne tam protece firidex v cene stejne jak ten termostat. takze ja si klidne 2 kila zaplatim,ale trosku jistoty,ze vydri bych rad:D v kelly je starline za tusim 187 tak nejak ale je tam jeste neco levnejsi za 147 nevim co to je. ale ti darebaci uz me nedavaji slevu kdyz na cizi firmu:D