Cisteni klima

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

OKI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od OKI »

Tiež vyberám ventilátor a nastriekam priamo na výparník z jednoduchého dôvodu ,, pena nelieta ,, keď ju striekneš cez filter maximálne preletí gravitáciou cez ventilátor a spadne na dno alebo stenu, kde sa prilepí a roztečie na kvapalinu / následne odkalovačom vonku / a ani nedôjde k výparníku a už vonkoncom nedôjde ku klapkám alebo výduchom
OCTAVIA COMBI 1,9 TDI 81kW, AHF, r.v. 2001
luckyGIII
Sběrač informací

Příspěvek od luckyGIII »

jaký přípravek doporučujete..??? na trhu je jich dost!!!
VW GIII 1.9 TDI GT 66Kw, 02/96´
drozd
Sběrač informací

Příspěvek od drozd »

Klidně ti doporučim tenhle.Stejně jsou všechny na jednobrdo,akorát tohle dělaj poláci,asi proto ta cena.Já ho mam a trochu to pomohlo.:
http://www.autodily-skalka.cz/cistic-klimatizace-500ml/
jayzee
Nováček

Příspěvek od jayzee »

Ja Vam mozem odporucit tento :
http://www.retech.com/3w/index.php?inc= ... =4&lang=sk
Tuto znacku mi zatial doporucil kazdy.
Ak mate zaujem,tak mam kontakt priamo na zdroj...a mozem Vam ich dat za peknu cenu....napiste si do SZ.
supermuf0090
Přispěvovatel

Příspěvek od supermuf0090 »

Marek77 píše:Skutečně je nutné v průběhu aplikace postupně přepínat všechny klapky rozvodu vzduchu, aby se desinfikoval celý systém.

Vím, proč na to důrazně upozorňuju - mně se totiž stalo, že sice jsem důkladně přepínal všechny klapky na rozvod vzduchu, ale na jednu, asi nejdůležitější, jsem zapomněl - na klapku teplý / studený. A tudíž výměník topení se nevydesinfikoval.
Teď když si chci přitopit, mám v autě smrad jako když prcají wopice (holt skleróza nebolí................ no tak si to zopakuju, no !!!).
jakej přípravek prosímtě používáš mám problém , že člověk , kterej měl auto předemnou , za 6 let klima ani 1 nepoužil už jsem jí 3x čistil , ale furt to není ono , když používám klima furt , tak to nesmrdí dokut ji nevypnu a naopak jinak způsob čištění jsem dělal jako ty .
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Fire
Přispěvovatel

Příspěvek od Fire »

Ahoj, mám nasledující problém na oktě s CLIMATRONICEM. Když dám teď režim AUTO, tak pohoda nic nepáchne... když však režim ECON, tak to je smrad jak hrom...zatuchlo... dělá to většinou jen v deštném počasí !!!! Nevíte kam mi může zatýkat či kam kouknout ? desinfekci sprejem + pylový jsem dělal v létě...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“