www.turbo-levne.cz zkušenosti

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

jo, kolegovy taky jednou volal pán že je v Kauflandu nebo kde a že jestli si může koupit ten a ten olej co tam mají v "akci"
tak mu kolega řekl že jo, ale ať se domluví s pokladní ať mu ho rovnou vymění, že on to dělat nebude... (noteeth)
a bylo po debatě
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

[/quote]Hele, to je přesný, takový jak mi říkáme "plačkyni" mám nejradši
bude s tebou polemizovat o opravě a sotva ví o čem mluvíš, a tak nějak to dát dohromady...aby to moc nestálo
pak se dozvíš že jel na 14dní lyžovat do Alp, to bylo asi zadarmo
[/quote]

to mi ani nerozprávaj chodil ke mne jeden z autem stale plakal jak má hypoteku požičky živy 2malolete deti atď daval sem mu zlavi na material a pracu diag. zadarmo vždy ako prišiel stale plakal.Raz mi zvonil na dielni vydem von a fungl nová ibiza to som kupil manželke k narodeninám ale do mňa jeblo snaď 100čertov.

... od tej doby žiadna zlava plná palba a kdo plače ešte mu to osolím a ked sa mu to nepači nech ide inam
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Musim souhlasit...
Tebe taky nikdo setrit nebude jako zednik,topenar atd...naopak ze
Za kámošem co spolu děláme jezdí taky borec, má několik dodávek a osobáků, taky takovej pán " to je drahý"
pak mu přišel do baráku dělat krb a jen tak od pasu mu vypálil že to bude stát tak 110tis...tak co
a ty máš přemýšlet jestli mu destičky prodat za 650,- nebo za 700,- ??
FastDrive
Nováček

Příspěvek od FastDrive »

Za mě dopuručuju. Se vším mi poradili. Produkty jsou kvalitní. http://turbo-levne.cz
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

FastDrive píše:Za mě dopuručuju. Se vším mi poradili. Produkty jsou kvalitní. http://turbo-levne.cz
A proto ses tady pred mesicem zaregistroval? Abys nam jako jedinou zpravu, kterou zde zanechas, tak sdelil jak ti se vsim poradili, jak je doporucujes a ze jsou ty jejich produkty kvalitni?

Tak nam napis, s cim ti radili ... nejvic me dokazi rozesmat firmy, kterym, kdyz clovek (z hecu a srandy) rekne, ze na 1,9TDI R4 8V chci dat turbo z 3,0TDI V6 24V tak mi odpovi neco ve smyslu ze jsem se zblaznil ze to nikdy ten motor nema sanci nafouknout (LOL)

Dle meho kvalitu urcuje narocnost podminek za kterych turbodmychadlo pracuje spolehlive. Paklize je upravce schopen postavit kvalitni hybridni turbodmychadlo ktere drzi v narocnych podminkach, repas nejakeho serioveho turbodmychadla zajiste zvladne levou zadni ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

turbiny.cz - 3 letá zkušenost a zatím OK.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

auto-point píše:turbiny.cz - 3 letá zkušenost a zatím OK.
No, staci si precist uvodni stranku a clovek pochopi, ze nemaji sanci jednat rovne.

Oprava turbodmychadla na pockani? Jak dlouho to pockani trva? (crazy)

99 % turbodmychadel skladem - jasne a co tvori celek (100 %)? Jen turbodmychadla na Octavii?

Kdo umi do peti pocitat tak musi pochopit, ze je to holy a prosty nesmysl.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“