záměna aut

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Toledo sxe
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Toledo sxe »

slovacek.milos píše:
Fulltank píše:
Toledo sxe píše:U nás na technické (Litoměřice) se závažné poruchy nepoznají, když náhodou zapomeneš v popelníčku, nebo na jiném viditelném místě odpovídající sumu: 500,-kč - skoro urážka, 1000,-kč - no dobrá, 2000,-kč - rád Tě uvidím kamaráde a konečně 5000,-kč - tel. číslo na technika pro bezproblémový průjezd techn. kontrolou znovu za 2 roky (bez čekání) a bez závad v protokolu. Nevím jak teď, když by měli být ty kamery, ale takhle to v praxi funguje snad po celé republice.
tak to ti urcite podekujou, ze to tady tak pekne pises. Bud rozumnej a radsi ten prispevek uprav.
podle mě si popletl stka s celníkama (LOL)
ee takhle to funguje úplně normálně, nevím čemu se divíte :D podívejte se po silnicích, myslíte si, že splňují takové V3S-ky, ávie, liazky a polorozpadlé fáčka, 120-ky a jim podobné hvězdy, které už dávno nezáří? je to vše jen o úplatku - buď budeš jezdit, nebo ne. k těm hranicím: je snad jasné, že když vím o své autě, že má překlepáno, tak s tím nepojedu mimo čr - to je jako vyrazit se 105-kou do itošky :D
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Toledo sxe"][

buku ty budeš asi hodně mladý jantar,

až vyrosteš tak tě bájné lhaní přejde (LOL)
Fenix9555
Přispěvovatel

Příspěvek od Fenix9555 »

(LOL) (LOL) (noteeth) Toto sa už viacej nedá čítať :D mňa len udivuje čo všetko vedia ľudia verejne vykecať. (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Fenix9555 píše:(LOL) (LOL) (noteeth) Toto sa už viacej nedá čítať :D mňa len udivuje čo všetko vedia ľudia verejne vykecať. (LOL)
bájným lhaním trpí převážná část malých dětí ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono je samozřejmě překlepání a překlepání, když koupíš pěkné dovezené lehce kleplé auto, ale které bohužel už nepřihlásíš, což jako laik netušíš, tak máš 2 možnosti, buď ho dáš do šrotu nebo koupíš jiné shnilé na papírech, zažádáš o výměnu karoserie/můj případ/a jezdíš s novým vozem. Bohužel motor je sice "identický," ale má jiný kod, tak zažádáš o výmaz motoru a máš zato, že jsi vyhrál..Několik let krásně jezdíš, až to podceníš a nový mladý pečlivý technik vezme šmirgl a zjistí jiný kod motoru a je neoblomný..Tak tě vyhodí a tak si jdeš zažádat o výměnu motoru, proženou tě schválně ověřováním v autorizáku , platíš platíš až se nakonec dozvíš, že firma nepovoluje výměnu ani kastle, ani motoru../což na dopravce dobře ví/ Takže jsi vlastně rád, že ti přepsali tu kastli.Možnosti jsou 2, buď namontovat origo motor se stejným kodem, nebo sehnat STK, kde to neřeší, ale je nebezpečí, že si toho na ústředně Dekry všimnou a ověří si, proč jsi po vyhození jel na STK jinam..Jelikož představa, že budu vyndavat skvělý motor se 100000km a dávat nějakou starou sračku a třeba ji ještě generálkovat mě děsila i v noci..Tak jsem přeleptal kod motoru , vysekl jiný /pro jistotu/ a jel tam, kde úspěšně vzdorují úřednické blbosti..Dostal jsem STK a do konce života vozu spokojeně jezdil a auto jsem miloval...Takže jsem podváděl, ale nemám v tom výčitky, protože jsem nic neukradl, nikomu neublížil a co mě těšilo, využil jsem přidanou hodnotu tohoto vozu/dodávka/ a neskončilo na vrakovišti, což je dnes v době plýtvání hnusný zvyk...
nepropadat panice...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

přihlásíš všechno co má doklady ...
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dneska asi jo, ale třeba kámoš přivezl Nortona a nemá šanci, musí na veteránské...
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ale nakonec ho přihlásí
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Problém je v tom, že není prodejce Nortonů, který by mohl dát ofiko razítko. Tak už to vzdal, je to Norton 750 SS z 60. tých let..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“