Seat ibiza cupra 1.9TDI 280PS / 540Nm
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
srovnavam to protoze me uz nebavi jak tady jezdi ty TDI a delaji machry ze tam maji to a to a muj dojem je ze to kouri jak 2 Tatry zavazi to a nejede a kdyz jede tak max do tech 200 km jak tady kolega Cupra pak to umre asi a nejede a srovnavam to proto ze sem vlastnil upravene TDI a sem rad ze me kamarad proskolil a vzal bmw
pokud mate nejakeho soupere z okoli rad ho proskolim taky aj s Combikem dostane mejte se a ladte hlavne uz sem tady dlouho nebyl a vim proc ....

možná tam za volantem sedí někdo, kdo má v hlavě mozek, kolipak máš teď bodů, že lítáš 200+Pilan píše: kdyz jede tak max do tech 200 km jak tady kolega Cupra pak to umre asi a nejede

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Tak myslím,že mám dost silné BMW, ale tohle bych asi nikdy nenapsal. Podle svých zkušeností se jedná o mladšího člověka co se nedokázal smířit s tím,že ho všichni předjíždějí a tak si koupil BMW a nebo nevím... já si osobně myslím,že platí: čím mám silnější auto, tím jezdím pomaleji.
osobně si nepamatuju,kdy já měl na tacho 200+
Jinak na youtube je myslím dost srovnání zrychlení bmw + koncern a myslím,že 280ps koncer si dá 280ps BMW ke snídani.... v průběhu by možná BMW výtězilo na oběd a k večeři by vyhrálo,ale na našich cestách jde hlavně o zrychlení a to si myslím bude mít koncern lepší.. je totiž o dost lehčí.
Já se chystám na porovnání s Seat leon 110kw top sport + čip s mím BMW (ale až v létě) a tak pak můžu říct jak to dopadlo,ale jednoznačné to nebude!!!
osobně si nepamatuju,kdy já měl na tacho 200+
Jinak na youtube je myslím dost srovnání zrychlení bmw + koncern a myslím,že 280ps koncer si dá 280ps BMW ke snídani.... v průběhu by možná BMW výtězilo na oběd a k večeři by vyhrálo,ale na našich cestách jde hlavně o zrychlení a to si myslím bude mít koncern lepší.. je totiž o dost lehčí.
Já se chystám na porovnání s Seat leon 110kw top sport + čip s mím BMW (ale až v létě) a tak pak můžu říct jak to dopadlo,ale jednoznačné to nebude!!!
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Stačí obyčejná úprava cca 170 - 180 koní, kvalitní podvozek a špičkové gumy a technická trať a těžkej kombík může mít 1000 koníPilan píše:srovnavam to protoze me uz nebavi jak tady jezdi ty TDI a delaji machry ze tam maji to a to a muj dojem je ze to kouri jak 2 Tatry zavazi to a nejede a kdyz jede tak max do tech 200 km jak tady kolega Cupra pak to umre asi a nejede a srovnavam to proto ze sem vlastnil upravene TDI a sem rad ze me kamarad proskolil a vzal bmw![]()
pokud mate nejakeho soupere z okoli rad ho proskolim taky aj s Combikem dostane mejte se a ladte hlavne uz sem tady dlouho nebyl a vim proc ....

Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
-
- Přispěvovatel
...pane,přijímám vaši výzvu pane...Pilan píše: pokud mate nejakeho soupere z okoli rad ho proskolim taky aj s Combikem dostane
..tantor- jak se ti to nafukuje zespod??
Lži,kraď ,podváděj a poslouchej heavy metal
Žij rychle,zemři mladej a nech po sobě tlustou mrtvolu
Chceš-li závodníkem býti, musíš čip od TDIFuna míti.
Jurský Park Motorsport feat. T.M.A.
Žij rychle,zemři mladej a nech po sobě tlustou mrtvolu
Chceš-li závodníkem býti, musíš čip od TDIFuna míti.
Jurský Park Motorsport feat. T.M.A.
-
- Přispěvovatel
Pilan píše:srovnavam to protoze me uz nebavi jak tady jezdi ty TDI a delaji machry ze tam maji to a to a muj dojem je ze to kouri jak 2 Tatry zavazi to a nejede a kdyz jede tak max do tech 200 km jak tady kolega Cupra pak to umre asi a nejede a srovnavam to proto ze sem vlastnil upravene TDI a sem rad ze me kamarad proskolil a vzal bmw![]()
myslis tvoje upravene uchcane cervene F RSo ?? které nikdy nejak nejelo ??

BMW hohohho.....po rovine umi jezdit kazdej