Servisná prehliadka 120 000km, alebo nočná mora. HOROR!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gubik
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od gubik »

maros261177 píše:Poprosil by som adresu servisu...aby sa pripadni buduci navstevnici vedeli rozhodnut, kde do servisu...
ÁVIADIÓŠI s.r.o., SNP 30, Šahy, telefon: +421 905 652471,
a čo mi bolo veľmi sympatické, že nerobili zo seba majstrov sveta, s čím si sami nevedeli poradiť zabezpečili inde (samozrejme so súhlasom klienta), nakoľko majú dobré kontakty.
Naposledy upravil(a) gubik dne 16 úno 2015, 07:37, celkem upraveno 2 x.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

maros261177 píše:Poprosil by som adresu servisu...aby sa pripadni buduci navstevnici vedeli rozhodnut, kde do servisu...
ani značkovej servis není neomylnej ;)
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

gubik píše:
a čo mi bolo veľmi sympatické, že nerobili zo seba majstrov sveta, s čím si sami nevedeli poradiť zabezpečili inde (samozrejme so súhlasom klienta), nakoľko majú dobré kontakty.
Toto je teda servis , ktorý na rozdiel od autorizáku vedel a bol ochotný.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
gubik
Nováček

Příspěvek od gubik »

senioring1 píše:
gubik píše:
Toto je teda servis , ktorý na rozdiel od autorizáku vedel a bol ochotný.
Áno, u mňa totiž professionalita neznamená nejaké "polyhistorstvo" (dajme tomu všestrannosť :-)), ale v dnešných dobách, skôr spoľahlivosť, na: čo sa týka (pre mňa) optimálneho odborného a aj finančného riešenia môjho problému.
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

[quote="gubik"]

Som rád ,že servis ktorý som ti poradil - nesklamal . Referencie ktoré som mal teda neklamali . Pravdou je , že dobrý chýr sa do ďaleka šíri .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
gubik
Nováček

Příspěvek od gubik »

senioring1 píše:
Som rád ,že servis ktorý som ti poradil - nesklamal . Referencie ktoré som mal teda neklamali . Pravdou je , že dobrý chýr sa do ďaleka šíri .
Ďakujem, :)
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Za profesionalitou sa nechodi do autorizaku, to su vacsinou len vymienaci draheho oleja.... . Vacsinou musi mat autorizak v zalohe nejakeho garaznika co dokaze vyriesit prusery ktore si sami narobia- hlavne elektrikara.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

dibarbora píše:Za profesionalitou sa nechodi do autorizaku, to su vacsinou len vymienaci draheho oleja.... . Vacsinou musi mat autorizak v zalohe nejakeho garaznika co dokaze vyriesit prusery ktore si sami narobia- hlavne elektrikara.

tak tak.proč by dělal někdo v autorizáku za pár peněz když je soběstačnej a umí si poradit sám.taky sem tady měl pár případu že si mistři z autorizáku nevěděly rady a musel sem je postrčit,samozřejmě to bylo drahý.i kdýž to nechápu když mají takovej support (LOL)
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Sedu mozgovu koru nenahradi ani ten najlepsi support, ked je este nebodaj v anglictine. :D
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

dibarbora píše:Sedu mozgovu koru nenahradi ani ten najlepsi support, ked je este nebodaj v anglictine. :D
máš pravdu (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“