Bazary, dovozci a kontakt s nimi..

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

WOB
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od WOB »

řemeslo má zlaté dno
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dr.Spiegel píše:
zizalak píše:Práci v zahraničí doporučuji všem. Jsou to vzpomínky, který mi nikdo nevezme a jsem za ně moc rád. Jedno je naučit se jazyk a druhé je naučit se v něm myslet.
:worthy:
jericho-3 píše: Zlatá slova...v mém okolí je jich pár, co dojíždí, ten jeden má dilema, má krásnou ženu, které nestačí 20 -25000 kč měsíčně.
Takovou kopnout do pr.....a s pořádným rozběhem. Žádná slepice nestojí za to, aby se kvůli ni chlap dřel. ;)
Ale tak je to po věky věkův, zamiluješ se, zplodíš dítě a jsi lehce vydíratelný. Lepší je, když se "musíš" ženit. Z toho se lépe utíká..Ale člověk už je takový a co pánbůh činí dobře činí.. :)
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

jericho-3 píše:Lepší je, když se "musíš" ženit. Z toho se lépe utíká..
Co? požaduji vysvětlení
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Když ti "ujedou nohy".Musel jsem se kvůli tomu ženit v 27 letech, což se mi moc nelíbilo. Trpí všichni, ale má to i kladné stránky, např. když si člověk rozumí s nechtěnným potomkem.. :)
nepropadat panice...
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

jericho-3 píše: Ale tak je to po věky věkův, zamiluješ se, zplodíš dítě a jsi lehce vydíratelný. Lepší je, když se "musíš" ženit. Z toho se lépe utíká..Ale člověk už je takový a co pánbůh činí dobře činí.. :)
To víš, to si chce udržet odstup a brát slépku s rezervou....přece si chlap kvůli jedný pro****ný noci nezničí celej zbytek života. (wallbash) (LOL)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

zizalak píše:Práci v zahraničí doporučuji všem. Jsou to vzpomínky, který mi nikdo nevezme a jsem za ně moc rád. Jedno je naučit se jazyk a druhé je naučit se v něm myslet.
to mi povidej, po cca 10ti letech ve spanelsku bych mohlk vypravet, jina zeme jiny mysleni, jednani s pristehovalcema je vsude stejny, jses proste nezadouci odpad, nejvic mne dostavaj ty pohadky, jak nekdo nekam prijel jak balik a ocitl se v raji, ja jednou vydam knihu, kdyz si parkrat kurevsky sahnes na dno, tak potom premejslis uplne jinak. ja stejne jednou zvenu kotvy a hopnu do jizni argentiny, uz me ta myslenka lezi v hlave dost dlouho.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

romanespana píše: ja stejne jednou zvenu kotvy a hopnu do jizni argentiny, uz me ta myslenka lezi v hlave dost dlouho.
Co v Argentine? :?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

argentina se mi libi, mam tam par znamejch, co to tady zabalily a vratily se domu, do nejjiznejsi vesnice na svete (usuhaia) kde z jedny strany cumis na sopky ( tierra de fuego) a kdyz se otocis tak cumis na tucnaky, spanelsko se dlouho ze sracek nevyhrabe, takze jestli pujdu jinam tak pouze do spanelsky mluvici zeme, dalsi jazyk se ucit uz fakt nechci
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“